Polahko legendo. Sve u svoje vrijeme. I Elsner ce napustiti klub na ljeto posle isteka ugovora.bianco blu je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 4:03 pmode Marković, a ostao Elsner. Darko za njega Patrik Viera lično...

Polahko legendo. Sve u svoje vrijeme. I Elsner ce napustiti klub na ljeto posle isteka ugovora.bianco blu je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 4:03 pmode Marković, a ostao Elsner. Darko za njega Patrik Viera lično...
Opipava puls..
Mislim da je njegov najveci problem sto su pitari toliko dobro o njemu pisali pa smo mislili da je toliko dobar. Gledao sam ga onda kad je igrala u17 reprezentacija i izborila plasman na EU. Tad je Veladzic bio prva postava, dok je Sabanadzovic bio klupa. Saban je bio klupa zato sto je Stefan Kovac iz Zvezde imao prednost, zasluzeno jer je meni bio najbolji nas igrac na tom prvenstvu. Kasnije je Saban puno bolje napredovao kroz Zelju i sad je medju glavnim igracima u19 rep. Sto se tice Veladzica na tom prvenstvu mi se nije nesto pokazao, ali mozda upravo sto su ocekivanja bila velika. Stvar koja mi se nije dopala jeste da mi je djelovao spor i dugo drzi loptu a to se vidi kad se igra protiv jacih ekipa. Sad neznam, trebaju ljudi iz kluba neka vide i procijene. Moramo gledati na mlade i perspektivne igrace.MrkiMedo je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 5:47 pmHairlahovic vjerovatno u Zrinjskom. Mi trebamo pokusati zaganjati malog Veladzica od kona. Govori mi da najvjerovatnije nece produziti ugovor sa njima, a da ima jos kao neke manje ponude, nista posebno. Solidan igrac, a jos uvijek dosta mlad. Momak je odrastao u malom mjestu i nije sigurno poprimio pitarski kompleks jos uvijek. Oni ocito sa djecom ne znaju
LeBlue je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 6:26 pmMislim da je njegov najveci problem sto su pitari toliko dobro o njemu pisali pa smo mislili da je toliko dobar. Gledao sam ga onda kad je igrala u17 reprezentacija i izborila plasman na EP. Tad je Veladzic bio prva postava, dok je Sabanadzovic bio klupa. Saban je bio klupa zato sto je Stefan Kovac iz Zvezde imao prednost, zasluzeno jer je meni bio najbolji nas igrac na tom prvenstvu. Kasnije je Saban puno bolje napredovao kroz Zelju i sad je medju glavnim igracima u19 rep. Sto se tice Veladzica na tom prvenstvu mi se nije nesto pokazao, ali mozda upravo sto su ocekivanja bila velika. Stvar koja mi se nije dopala jeste da mi je djelovao spor i dugo drzi loptu a to se vidi kad se igra protiv jacih ekipa. Sad neznam, trebaju ljudi iz kluba neka vide i procijene. Moramo gledati na mlade i perspektivne igrace.MrkiMedo je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 5:47 pmHairlahovic vjerovatno u Zrinjskom. Mi trebamo pokusati zaganjati malog Veladzica od kona. Govori mi da najvjerovatnije nece produziti ugovor sa njima, a da ima jos kao neke manje ponude, nista posebno. Solidan igrac, a jos uvijek dosta mlad. Momak je odrastao u malom mjestu i nije sigurno poprimio pitarski kompleks jos uvijek. Oni ocito sa djecom ne znaju