100 milja...
za te pare mi damo platu od 5 milja + doprinose nekome ... čitavu godinu
Koliko igrača ima tu platu ?
Ja baš mislim da ne bi. Ja prvi ne bih. Ako želimo iskorak, moramo kupovati igrače. Iskorak će biti veći ako većina kupljenih igrača budu pojačanja, a ne promašaji.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 8:52 pmMi kada bi dali 100 milja za igrača i fulili, objesili bi nekoga na Grbavici. A u nogometu u transferima više fula, nego kvalitetnih investicija.
Generalno problem je sto nas vecina misli da sve zna.A jos vise nas voli trosit tudje pare.A o tudjim zenama da ne pricam.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 9:06 pmNe bi nas nekoliko...pa sjeti se pljuvačine samo za Jahića, Zahirovića, Bekrića...koji su trebali fakat biti iskoraci. A da ne govorim za Husića, Bevaba i ostale. A svi došli bez investicije, osim za platu naravno...
To je to.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 9:06 pmNe bi nas nekoliko...pa sjeti se pljuvačine samo za Jahića, Zahirovića, Bekrića...koji su trebali fakat biti iskoraci. A da ne govorim za Husića, Bevaba i ostale. A svi došli bez investicije, osim za platu naravno...
Je li stvarno neko misli da mi dajemo 7 milja Projicu platu?? Mozda za 2 mjeseca jedino.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 5:55 pmMozda s doprinosima.
Ljudi odmah misle da toliko dobije na ruke.
Mnogo mahale je sklonjeno u klubu. I u ekipi, ali ne sve, i ne skroz. Sa Sašom smo dobili prvog 100% profesionalca, a još sa strane čovjek, i racku ga boli za mahalu. Kada se to lijepo očisti, a na tom je tragu, onda možemo k.urcu smradat i iznositi neistine ovdje. Jer o onome o čemu pojma nemaš i ne pričaš, a tamo gdje nešto načuješ od stoje praviš milju, od milje cenera, i tako ide prema gore....dok se na kraju sve ne pretvori u eure...storm_raider je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 9:15 pmJe li stvarno neko misli da mi dajemo 7 milja Projicu platu?? Mozda za 2 mjeseca jedino.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 5:55 pmMozda s doprinosima.
Ljudi odmah misle da toliko dobije na ruke.
Nemojte mahalske iznositi kao da su cinjenice. Ni blizu 6-7 milja.
Obestecenje se po mom misljenu samo daje za igraca koji igra krucijalnu poziciju. To je top napadac koji ti garantuje golove ili neki vezni igrac, krilo, koji svojim potezima stvara golove ili kreira igru, nikako za nekog lijevog beka. Ako se ima, onda se treba dati samo za igrace tipa Menala. Posto mi jos nemamo taj kapital, onda treba raditi kroz skauting sluzbu jer tu imam osjecaj da je najbolji povrat na investiciji.Omar500 je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 9:14 pmTo je to.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 9:06 pmNe bi nas nekoliko...pa sjeti se pljuvačine samo za Jahića, Zahirovića, Bekrića...koji su trebali fakat biti iskoraci. A da ne govorim za Husića, Bevaba i ostale. A svi došli bez investicije, osim za platu naravno...
Ne vrijedi placati obestecenja, jedino za ekstra talentovane igrace tipa Hajdarevica ili Menala, pa dati 100k KM, ali niko normalan ti nece prodati vec izgradjenog igraca u cvijetu mladosti za tako malo para.
Jedan Jasarevic uopste ne garantuje toliki upgrade, a grijesi i on, ispada i sta sve ne. Sta da ga platimo i da upadne u krizu...znamo sta bi se desilo. A da smo ga doveli kada smo mogli, radilo se o neizgradjenom igracu i boga pitaj kako bi to proslo, pogotovo kada se uzme u obzir situacija u kakvoj smo bili, gdje su i iskusniji igraci lose izgledali.
Neko je postavio sinoc post sa zanimljivim igracima iz nizih liga i to mi moramo pratiti. Zato se radujem toj skauting sluzbi koju je Papac spomenuo.
Nemoze ako citav budzet das za jednog igraca kao sto bi mi vjerovatno morali trenutno, ali na duze staze, ako dovedes nekoliko igraca, imao bi neku vjerovatnocu da se isplati, pogotovo u nasoj ligi jer drugi nemogu. Ali ja nekako vise volim Zelju da pronalazi talente, nekako ga uvjek tako dozivljavam.Veteran1965 je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 9:39 pmAli poenta je da ti nikada niko, niti u bilo kojem klubu, niti u bilo kojoj ligi ne može dati garanciju da će ti se novac uložen u igrača vratiti. Nema te magije, a i ako je ima vrijedi milione.
Jel se zna koji juniori ce se prikljuciti prvom timu.
dok gavrana nema vraBci kolo vode