Slazem se. Da je Sarajevo jako onda kad je tek Tan dosao, i kad su mogli dovesti skoro pa bilo kojeg igraca, Ordagic bi sigurno zavrsio kod njih. Ovo samo pokazuje kako se opali sto se kapitala tice. Pa onda Sloboda isto bez Husica, imali su onda bas jaku ekipu kad ih je on vodio. Sad nisu ni marke dobili od kvalitetnog igraca kao sto je Ordagic. Mi moramo zadrzati ovaj nas **** na infrastrukturu i ovaj sportski dio vezano za skauting sluzbu, tako mozemo nesto vise napraviti.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 4:59 pmIskreno ne raduje me kada kvalitetni igrači odlaze iz lige, mada je to neminovno. Sretniji bi bio da mi naše rezultate i uspjehe gradimo na dizanju kvalitete naše ekipe, a da se i ostali takođe pojačavaju. To bi vodilo tome da se možemo nadati da nekom srećom i u Europi možemo nešto napraviti. Ovako, onaj koji mjenja najmanje, a uz to nešto i dovede, pa i da nije nekog posebnog kvaliteta, ima najviše šanse za visok plasman. Sigurno će se iz ove lige ići sve više, mlađi igrači, pa čak i kadeti i juniori, i da je budućnost i kvaliteta takmičenja jako upitna, atraktivnost sve niža, i gledalaca će biti sve manje. Jeste da mi imamo svoj put i strategiju, ali ne možemo sami ništa napraviti. Bez kvalitetne konkurencije, teško da i mi možemo naprijed.