Pravi insajder.
Gavrane, gledaj i uci kako se to radi.
Pravi insajder.
Gavran gledastorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 21, 2017 11:46 pmPravi insajder.
Jesam li zaslužio povišicustorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 21, 2017 11:46 pmPravi insajder.
pa kako misliš da ih pokažem papcu nećemo valjda gorivo trošiti pa da idemo u banjaluku ili foču. samo jutu
Kada ti bude Kwanzaa, onda ces dobiti bonus.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 1:03 amHoce li nama ikad bit bonus ovdje na forumu.
Premasili smo ocekivanja, bas bas malo poljuvanja o Adiju je danas bilo.
Ne moze se zivit s petobom, jos kad akcize uvedu..
Mislio sam na klipove djece, stidi se
Uspjeli smo da 'lobotimiziramo' i Zvanicnu.
Moje je misljenje da nema sanse sami da pravimo u isto vrijeme i kamp i stadion i da imamo konkurentnu ekipu, previse je to stvari odjednom. Bolje stadion završiti pa o kampu o tom potom ovako neces nista imati i na sve strane ce ti nesto nedostajati.heisenberg je napisao/la: ↑čet dec 21, 2017 9:07 pmNije zahvalno sada o tome pricati, ali fakat imamo odlicne sanse da realizujemo sve zamisljeno u ovom kratkom roku nekom od godinu dana..
Tu mislim na Kamp, teren, krov na istoku, osposobljavanje sjevera za reklame i osposobljavaje poslovnih prostora na Istoku.. Jug bi morao pricekati malo duzi period..
Hajmo reci da je to okvirno nekih 4-5 miliona KM...
Od opstine i kantona imamo 700 000. U izlogu imamo Zakarica, Zeca, Ramovica, Hajdarevica, Sabanadzovica... dvojica da odu to je oko 2 miliona KM.. Procenat od Amira 20 % sto znaci min. 2 mil KM, moguce opet procenat od Bajica.. Ako osvojimo titulu, ako napravimo neki mali iskorak u Evropi tu je onda i dosta love od Uefe i od ulaznica za vise evr. utkamica.. To bi odmah privuklo i nekog jakog GS...
Samo strpljenja, ovaj voz ide u pravom smjeru..![]()