Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 9:32 am

Samo da kažem da se i meni ne sviđaju ovolike turbulencije u igračkom kadru, pogledajte pitare, slična situacija, imate podatke pa uporedite. Uprava se mora dohavizati, jer se bojim da ne izgube povjerenje navijača a onda ????????. Stara narodna glasi "Budala uči na svojim greškama a pametan na tuđim ".
Već sam napisao da pored titule i kupa , treneru treba biti uslov, promocija mladih igrača u prvom timu, jer od toga živimo i baš zbog toga nisam za odlazak Dade i ostalih omladinaca.
Hoću da vjerujem da uprava Zna šta hoće i da razmišlja na duže staze. za sada imaju moju punu podršku ali ne bezrezervnu. prvi je Željo i samo Željo. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :titula: :titula: :titula:
Plava porodica me ubi u pojam.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:34 am

Trening u 11..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

dres_na_pruge
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:46 am

Neko rece da je danas prezentacija dresova,da li je to istina i ako ko zna u koliko je ?

Blagodarim :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:53 am

nikad_izvini je napisao/la:Ne pišem često, ali zato redovno čitam. Ako mogu da promuhabetim koju :mrgreen:

Odlazak Zahirovića je dobar potez, "zvijezda" sa velikom platom i 0 u napadu. Bukvalno. Odličan defanzivac. Šta će nam. Realno. Nit donosi neku aman-zaman prevagu na terenu, grana rukama u pojedinim situacijama, konta da je zvijezda. Iz reprezentacije u našu ligu. Nisu svi ko Miro. Koji god da je bio razlog raskida ( nadam se da nije na našu štetu ), odličan potez. Sretno.

Bogičević je bio promašaj od početka. Dok smo igrali sa Mariborom on je bio (pre)spor za Europe, a kamoli danas. Ako već ciljaš na Europu onda je valjda logično da uigravaš štopera za Europu. Bogičević to nije.Još ono divljanje na Otoci. Zbogom.

Dalje, navijači, a bogme i uprava ( sportski dio ) se počinju ponašati kao Njanje. Hype, euforije, grupne faze, idemo na titulu, daj džak igrača, e imamo otpisa, tjeraj ovo, dajjjjjj Salihoviććććććaaaaa, Zecccccccc, Jahićććććććć i ostale nebuloze.

Navijački hype je zajeban, jer se haman očekuje da dovodimo nekakva imena :r Šta je ime za početak. Bekrić ? Zahirović ? Joco Nesreća ? Daš mu relativno visoku platu, a zauzvrat dobiješ mačka u vreći sa većom šansom da je crko nego da je živ. Miro je izuzetak iz priče.
Sad više ne valjaju Šećerovići. Lazići, Radinovići ( karikiram imena ), a valjali su odnosno nisu se toliko pljuvali Livaje, Mladenovići i Diatte. Mjere ljudi, mjere. Ovi jeftini ( barem tako vjerujem da jeste ) :ganja: igrači mogu donijeti više koristi nego štete. Ako je dobar, super, doveo ga haman džaba, ako je levat, jebajiga, ne košta previše. Ono što jeste pitanje, ko ih dovodi. Jel napamet, il planski.

Sad prelazim na upravu :zeljeznicar1: Transparentnost, borba sa lojavim političarima tipa onog govneta Koldže ( ko bude glasao za SDA, ruka mu se osušila, oni su ultimativni izvor takvih glodara ), pravne službe, spašavanje kluba od bankrota sa onim pozajmicama u 2015 godini, izgradnja stadiona ( ljubim ruke, noge i guzicu više puta ), uvođenje sistema da više ne zavisimo od jednog čovjeka ( iako je Amar za mene Bog ) :mrgreen: borba sa vjetrenjačama, žoharima iz sportskog društva, pozitivni hype koji su napravili kod raje i doveli publiku na stadion. O šahovi, kraljevi, idoli, matovi :mrgreen: Duboki naklon.

Eh sad, loše stvari. Dovođenje igrača. Odović je doveo Livaju, Mladenovića. Diattu :rofl: Jeste, al neka slijepa, gluha i mutirana varijanta Odovića. Možda se napušio pa ih doveo :ganja: Mulalić je selektivao ekipu na zimu :rofl: Jašta je. Njegov domet jeste Bogičević, Stanić. Ovo ostalo dabogda. Dovođenje Pozdera, Husića, Hervasa je urađeno mimo trenera odnosno "e, imamo par igrača, jel može". Može..Isto je urađeno i Odoviću. Čovjek je dao spisak ( Oragić, Govedarica, Bečelić, Šubić ) niko nije doveden, "e, nemao para možemo ti dovesti Livaju" :skoljka: Također, Mulalić nije doveo Bekrića, jer sam čuo priču dok je još Oda bio trener da je planu vraćanje Bekrića. Ugovor od 3,5 godine je fail samo takav, žali bože para. Sada opet ide priča Kostić je vidio za par dana, pogleda snimke :rofl: i odmah skenirao ekipu. Aha, pa masa trenera ne želi da preuzme ekipu kada počne sezona upravo iz razloga, jer ne zna igrače, nema vremena. Vjerujem da je otpustio Bogičevića, doveo Šećerovića, ali za Lazića ne vjerujem da jebe rak raka :mrgreen: Ne kažem da je loš igrač, al kažem da glavu na panj stavljam da ga on nije doveo.

Sada prelazimo na sportskog direktora. Fudbalom, igračima, ugovorima, prodajom se moraju baviti osobe koje žive od toga, a ne amateri, laici. Pa doveli smo kamaru igrača u zadnjih par godina. Pogodili smo sa četvoricom ( našu školu ne računam ). Bukvalno. Blagojević, Stevanović,Lendrić i Đelmić. Ove ostale da odu ne bih ni primjetio. Znači da nešto ne štima. Ne mogu uvijek treneri biti krivi. Krivi ( kako ružno zvuči ) :mrgreen: su oni koji ne žive od fudbala, a misle da mogu da se pitaju.

Šta će nam sportski direktor. Evo primjera. Đelmić. Prelak smo ga pustili, krilo koje nam odgovara ko budali šamar. Ne fali nam više krilo, ovaj igra za par hiljada nečega. Treba ti sportski direktor da kaže upravi/treneru ne dovodite Đermanovića, bezveze uzima mjesto Mujagiću ( kao što i uzima ). Što Žerić nije uvršten u prvi tim. Što Memija igra na lijevom krilu ( zar nije logičnije da probamo sa Mirom na lijevom krilu, a Memiju ostavimo na desnom, ako je već talenat ), ne treba nam Lazić ako imamo Midžića, što je Hiroš zapostavljen. Šta će nam Bogičević ako imamo Kemu. Guraj Kemu u ekipu.
Ali da zna o čemu priča, da zna prepoznati igrača i posvađati se ako treba da izgura svoje. Karikiram priču, ali to je slijed koji SD treba da prati. Zato nam treba kvalitetan SD, koji zna fudbal. Nema kvalitetnih. Šta je falilo Odoviću ? Sigurno mnogooooooo više zna od onih koji se trenutno s tim bave.

Jel do ega ? Nadam se da nije, jer je ovo uočeno. Ako nastavimo ovom praskom trebaće nam puno sreće da ostvarimo željeni rezultat. Rezultat koji ne treba biti titula, nego sistem gdje se zna ko šta radi, da možemo prodati Stevanovića i Lendrića za par miliona, a onda dovesti dostojne zamjene. Nekada se može i fuliti, ali stalno ne smiješ da fulaš, jer to znači da si loš u poslu.Sumnjam da će Miske u svoju firmu dovesti limara u računovodstvo :mrgreen: Ako ne znaš da radiš taj posao, odmakni se. Ako tebi to nije jasno neko iz tvog okruženja treba da ti to kaže, na lijep ili ružan način.

Uostalom, ko misli da naši trebaju da nastave sa ovom praksom neka sebi iskreno odgovori, da li biu svoju firmu doveo kakvog amatera, čovjeka kojem je to hobi, na bitnu funkciju ?

Ne kažem da je zla namjera u pitanju, kažem da smo masu igrača doveli napamet, više loših nego dobrih procjena. Ovo može biti problem u budućnosti, odnosno već je problem.

Kostić, Lesnik, Seferović :klanjase2: Samo oštro, ko se kurči - noga, nema veze ko je u pitanju. Čuo sam da su kandidati za trenera golmana bili Karić i Hasagić. Lijepi Karić. Onom govnetu treba zabraniti pristup Grbavici.

Eto, nekoliko rečenica od mene :mrgreen:
Slazem se sa svakim slovom koje si napisao.. Nadam se da ce Kostic znati i imati mogucnost da koliko toliko sredi ove stvari oko selektiranja igraca..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

plava pruga
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:10 am

dres_na_pruge je napisao/la:Neko rece da je danas prezentacija dresova,da li je to istina i ako ko zna u koliko je ?

Blagodarim :zeljeznicar1:
Juce moj stari bio,u prodaji od Jula na carinu dolaze ja mislim 30.6

Elegant
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:36 am

Mozda mi u ovoj sedmici kompletiramo igraci kadar jer realno gledajuci nece doci vise od 2-3 igraca, a također ne vjerujem da ce Kostic da prekrizi neke kao jucer Bogicevica, ali ce biti ovih vec najavljenih odlazaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:47 am

Nadam se da ću sada biti kratak. Previše se vi raspisaste.

POenta. Pusite čovjeka da radi. Ja sam duboko uvjeren da se sve radi po nalogu Kostića. Taj momak nebi došao ovdje da gradi karijeru i da sebi dozvoli da mu Dejo npr bez njegovog pristanka pravi ekipu, a uz to frajer rekao idem na titulu. Ubjeđen sam da je frajer pregledao sve tekme. Možda je zapazio pojedine igrače npr Radnika dok je gledao našu tekmu, pa onda počeo tražiti tog igrača i na drugim tekmama. Nije problem te stvari uočiti. Pa i AMar je iz naftalina izvlačio igrače. Ovdje kod nas se piše o Beširoviću, Memiševiću i sl i forsiraju se medijski. Onda mi te igrače pratimo i vidimo da ima neki kvalitet (uglavnom upitan kvalitet) i počnemo i mi pričati o njima. Međutim mi ne vidimo te neke druge igrače dok ne naprave dar mar ili dok ne zabiju par golova u par tekmi zaredom. Onaj Jakovljević da nije zabio gol SLobodi niko nikad nebi čuo z anjega. Realno. A dobar lik.

Vi morate znati da se u Evropi već dugo gledaju neke druge stvari u odnosu na one koje mi ovdje gledamo. Nama je ZEba vrh igrač, a frajer nije mogao u Evropi igrati. Što? Nema frajer kapacite t pluća, brzinu itd. Sve se to gleda. Vidjeli smo to i mi u Evropi kad je igrao. Vidjeli smo i kad ga jedan igrač ozbiljniji u našoj ligi počne ganjati. E tako isto smo vidjeli i za Bogičevića u Evropi i to prije pet godina. Što bi nam on sad trebao?

Pustite čovjek da radi. Nama ove promjene ustvari dolaze iz razloga što smo se oldučili da trener pravi sebi ekipu. Mulalić je nakaradno napravio. Sad ovaj ispravlja. U suštini nama i ne treba sportski direktor jer smo se odlučili da damo treneru odrješene ruke po pitanju igrača. Kad on kaže taj, onda može i član uprave kao što je Senad ili Dejo sad da pregovara o uslovima naravno opet uz konsultacij e sa trenerom. Nama sportski direktor treba zbog stvari koje radi Hare i mislim da je on dovoljan. KOliko znam i u svim ostalim vrhunskim klubovima treneri govore ko im treba i onda se taj ganja.

Idemo iz krajnosti u krajnost. Morate dati priliku novim igračima. Milion puta se pokazalo da izvikani igrači podbace a ovi za koje ne očekujemo ništa budu odlični. Pogotovo je to u Želji bilo oduvijek. Gledao sam ovaj kli Lazićev i meni djeluje jako inteligentan i brz igrač. Takvi se danas traže.

Pozdrav

teteac8684
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:01 am

ponosannavas je napisao/la:Nadam se da ću sada biti kratak. Previše se vi raspisaste.

POenta. Pusite čovjeka da radi. Ja sam duboko uvjeren da se sve radi po nalogu Kostića. Taj momak nebi došao ovdje da gradi karijeru i da sebi dozvoli da mu Dejo npr bez njegovog pristanka pravi ekipu, a uz to frajer rekao idem na titulu. Ubjeđen sam da je frajer pregledao sve tekme. Možda je zapazio pojedine igrače npr Radnika dok je gledao našu tekmu, pa onda počeo tražiti tog igrača i na drugim tekmama. Nije problem te stvari uočiti. Pa i AMar je iz naftalina izvlačio igrače. Ovdje kod nas se piše o Beširoviću, Memiševiću i sl i forsiraju se medijski. Onda mi te igrače pratimo i vidimo da ima neki kvalitet (uglavnom upitan kvalitet) i počnemo i mi pričati o njima. Međutim mi ne vidimo te neke druge igrače dok ne naprave dar mar ili dok ne zabiju par golova u par tekmi zaredom. Onaj Jakovljević da nije zabio gol SLobodi niko nikad nebi čuo z anjega. Realno. A dobar lik.

Vi morate znati da se u Evropi već dugo gledaju neke druge stvari u odnosu na one koje mi ovdje gledamo. Nama je ZEba vrh igrač, a frajer nije mogao u Evropi igrati. Što? Nema frajer kapacite t pluća, brzinu itd. Sve se to gleda. Vidjeli smo to i mi u Evropi kad je igrao. Vidjeli smo i kad ga jedan igrač ozbiljniji u našoj ligi počne ganjati. E tako isto smo vidjeli i za Bogičevića u Evropi i to prije pet godina. Što bi nam on sad trebao?

Pustite čovjek da radi. Nama ove promjene ustvari dolaze iz razloga što smo se oldučili da trener pravi sebi ekipu. Mulalić je nakaradno napravio. Sad ovaj ispravlja. U suštini nama i ne treba sportski direktor jer smo se odlučili da damo treneru odrješene ruke po pitanju igrača. Kad on kaže taj, onda može i član uprave kao što je Senad ili Dejo sad da pregovara o uslovima naravno opet uz konsultacij e sa trenerom. Nama sportski direktor treba zbog stvari koje radi Hare i mislim da je on dovoljan. KOliko znam i u svim ostalim vrhunskim klubovima treneri govore ko im treba i onda se taj ganja.

Idemo iz krajnosti u krajnost. Morate dati priliku novim igračima. Milion puta se pokazalo da izvikani igrači podbace a ovi za koje ne očekujemo ništa budu odlični. Pogotovo je to u Želji bilo oduvijek. Gledao sam ovaj kli Lazićev i meni djeluje jako inteligentan i brz igrač. Takvi se danas traže.

Pozdrav
Ma neeeeee, on je slunto kome se iza leđa radi, kako možeš tako i pomisliti...Inače bi došao ovdje da mu Nikolić, Misimović ili ko sve ne mešetare i rade iza leđa... :shisha:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:03 am

@teteac8684 nemoj bgt opet pocinjati, nastavit ce se rasprava. :D

Hoce li taj Grk, ja maksuz ustao ranije da docekam BOOM. :kafa:

nookey
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:06 am

raja može li neko postaviti sliku Nataše, ne mogu nigdje da nađem, hvala unaprijed :ganja:

teteac8684
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:14 am

Leon_Professional je napisao/la:@teteac8684 nemoj bgt opet pocinjati, nastavit ce se rasprava. :D

Završeno :palacgore: :zeljeznicar1:

Neandertalac

sri jun 15, 2016 11:14 am

Leon_Professional je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nikad Izvini@ bravo za post i pravac razmisljanja. Kao i uvijek pogodis u sutinu, a ne mogu reci da mi nije drago kako postoji jos neko ko vidi srz problema. Pa se jos i izjasni.

Leon@ A ko dovodi trenere haveru?

Slusaj, jesi svjestan da se neistomisljenici uklanjaju, po kratkom postupku. Nije to dobro. Procitaj post od nikad izvini@ ubo covjek samo tako.
Dovodi uprava, ali nisam nista lose mislio kad sam spomenuo tebe u svom postu. Ne slazem se ni ja s stalnim promjenama, stalno o tome i govorim. Ali kad se pogleda da su ovom izboru trenera pristupili ozbiljnije nego prije to govori da napreduju i u tom polju, ne moze sve odjednom.
Procitao sam njegov post i slazem se da smo mnogo grijesili, zar nisam ni ja malo prije stavio slike transfera i rekao da je mnogo igraca proslo kroz nas klub, da se vrtimo u krug sto se toga tice, svaki prelazni rok mjenjamo kompetnu ekipu. Da to sam sve i ja rekao, tako da ne vidim tu problem. Treba SD i nadam se da ce uskoro i on biti, mada ni on ne garantuje uspjeh jer limitiran si finansijski i trzistem igraca koji su slobodni, jer samo takve i dovodimo.
Kako se to neistomisljenici uklanjaju, volio bih kad bi mi objasnio.
Bolje da ne pisem haveru.
Stetno Kosticu a i nama.

Kad bude vakat objasnicu ti, zapamti ove nase postove.
Željeznicar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:15 am

Leon_Professional je napisao/la:@teteac8684 nemoj bgt opet pocinjati, nastavit ce se rasprava. :D

Neće još Grk
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:23 am

AsharaK je napisao/la:

Neće još Grk
E previse se vjeruje instajderima :cigara:
Je li iko otisao na trening, hoce li biti slika koja ili video?! :D

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:23 am

ne znam za vas, ali imam dobar predosjecaj vezan za sezonu koja je ispred nas.
sve ono sto nam je "smetalo" u prosloj sezoni smo korigovali ili smo na putu da i to popravimo do pocetka.
imali smo zamjerke na Edisovo vodjenje ekipe pa smo doveli drugog trenera koji bi prema dosadasnjim pokazateljima mogao napraviti neki iskorak koji ocekujemo. imali smo zamjerke na Bekrica i njegove partije te na nedostatak igraca koji bi ga mijenjao kada ovom ne ide pa smo doveli takvog. Kritikovali smo Zahirovica koji nije opravdao nasa ocekivanja iako je dobro placen za nase uvjete pa smo ga se rijesili i doveli zamjenu na njegovu poziciju. Govorili smo za Hidica da je tanak i da nam nije spremio ekipu kako treba pa smo doveli Seferovica... malo je toga ostalo sto nismo korigovali u odnosu na proslu sezonu. vjerujem da cemo i ovo malo sto je ostalo rijesiti u danima pred nama.
zasto da se ne nadamo i da ne budemo pozitivni!? licno ne vidim niti jedan razlog zbog kojeg bi nas optimizam trebao izostati.
imamo sve preduslove za napredak i iskorak, cini mi se da nam samo nedostaje strpljenja.
kada vidim da nesto u sistemu ne valja, bicu prvi koji ce galamiti. ne bi mi bio prvi put. za sada se krecemo bas onako kako mislim da trebamo...

strpljen spasen.

ubicemo Olimpic sakama :ganja:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:50 am

Prvo, momci svaka čast za postove!
Drugo, želio bih se dotaći teme koja se protezala ovdje prije 10-ak dana. To je eventualni odlazak uprave ako ne osvojimo titulu. S tom tezom se nikako ne mogu složiti. Da se razumijemo, i ja očekujem titulu. Ali, trebamo se otarasiti naše želje za instant rezultatom. Došao je novi trener, novi sistem rada, koliko će vremena trebati da se to pozitivno prezentira na terenu niko ne zna. S druge strane, i drugi se pitaju nešto, još 3-4 tima žele žarko titulu pored nas. Eventualni neuspjeh uprave kod mene ni bi bio razlog da napuste svoja mjesta. Sami smo pisali da je i Ivica Osim gradio tim 8 godina. Gdje god da je sjeo, on je u potpunosti implementirao svoj sistem rada, stoga je i ostao dugo u Želji, Grazu, itd (famoznih 8 godina). Da bismo uveli sistem i učvrstili temelje zdravog Želje treba vremena. Krenuli smo krupnim koracima, a put je dug. Stoga, puna podrška ljudima u kancelarijama našeg Zapada, a Kostić sumnjam da može biti totalni promašaj po dosad viđenom.
P.S. Jedan od slogana Olimpije, s kojom trenutno imamo poveznica je "zato ker znamo skupi držat", odnosno zato jer se znamo držati zajedno.To je naša odlika od 1921. i neka bude i dalje u ova prevrtljiva vremena!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:57 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Prvo, momci svaka čast za postove!
Drugo, želio bih se dotaći teme koja se protezala ovdje prije 10-ak dana. To je eventualni odlazak uprave ako ne osvojimo titulu. S tom tezom se nikako ne mogu složiti. Da se razumijemo, i ja očekujem titulu. Ali, trebamo se otarasiti naše želje za instant rezultatom. Došao je novi trener, novi sistem rada, koliko će vremena trebati da se to pozitivno prezentira na terenu niko ne zna. S druge strane, i drugi se pitaju nešto, još 3-4 tima žele žarko titulu pored nas. Eventualni neuspjeh uprave kod mene ni bi bio razlog da napuste svoja mjesta. Sami smo pisali da je i Ivica Osim gradio tim 8 godina. Gdje god da je sjeo, on je u potpunosti implementirao svoj sistem rada, stoga je i ostao dugo u Želji, Grazu, itd (famoznih 8 godina). Da bismo uveli sistem i učvrstili temelje zdravog Želje treba vremena. Krenuli smo krupnim koracima, a put je dug. Stoga, puna podrška ljudima u kancelarijama našeg Zapada, a Kostić sumnjam da može biti totalni promašaj po dosad viđenom.
P.S. Jedan od slogana Olimpije, s kojom trenutno imamo poveznica je "zato ker znamo skupi držat", odnosno zato jer se znamo držati zajedno.To je naša odlika od 1921. i neka bude i dalje u ova prevrtljiva vremena!
Ko je to spomenuo? Ja hocu da je osvojimo, ali kao sto pile jednom rece, najvise bih volio kada bi se svake godine borili za titulu. E to je to !
Osvojati titulu u nasoj ligi svake godine je nemoguce, i svako ko misli drugacije je nerealan. Narocito sada, kada se pored dosta jakih konkurenata ukljucila jos i Sloboda pa i Radnik. Previse jakih za jednu ligu. :mrgreen:

Osvojila je i Modrica titulu, ali mi moramo teziti da se svake godine borimo za istu. Samim tim, cesce ce i dolaziti..

nikad_izvini
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:59 am

teteac8684 je napisao/la:
Ma neeeeee, on je slunto kome se iza leđa radi, kako možeš tako i pomisliti...Inače bi došao ovdje da mu Nikolić, Misimović ili ko sve ne mešetare i rade iza leđa... :shisha:
Postavljaš stvari kao da su crne i bijele, a one su u suštini sive :mrgreen:

Kostić, raspitivao sam se, je zajeban igrač, autoritativan, zna šta hoće. Ali.....recimo da je nezadovoljan našim bekovima ( pa kako može biti nezadovoljan, vidi koliko smo doveli bekova ) :shock: i kaže dovedite mi beka, a naši dovedu Lazića. Kontaš ?

0 ljudi iz naše uprave ima realno sportsko znanje. Neka se ne bave s tim. Pravimo sami sebi problem.

Nema veze hoćemo li uzeti titulu. To niko normalan ne može garantovati. Dese se pehovi i jebiga. Nije to problem, po meni. Bitno je da svako radi svoj dio posla, iz struke, ili volonterski, al da nosa stolice aka fizika.

@arctg :palacgore: :palacgore:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:02 pm

Ajzea ne tjeraj me da tražim postove unazad 10-ak dana :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:06 pm

Ja zelim titulu, i sve mimo nje je neuspjeh, to je tacno. Tako je receno, i time cu se voditi do kraja sezone.
Da li ih treba pod svaku cijenu otjerati? Nikako, i o tome se ne treba uopce polemisati. Zelim kontinuitet, i zelim napredak iz sezone u sezone, rast svakog dijela kluba, pa i onog najmanjeg. Onog najobicnijeg..
Ne dopustimo da sada kao pojedine komsije nipodistavamo sve sto je uradjeno i hraknemo po svemu sto ima veze sa nasim klubom, cisto onako, da bi se nesto kao dokazalo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava