Druže ne vrijedi, opusti se i uživaj u nastavku prelaznog roka, ovo je mila majka šta će se sve govoriti ako se ne dovode igrači sa naših spiskova
Priča ti je nigdje veze.Brkoo je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 3:05 amSta mene boli briga sto su udovoljavali navijacima, ljudi su bili promasaji i sa igracke i sa finansijske strane. Pedeset i kusur promasaja, trofeja u tom periodu 0(nula). Evo ja hocu da dovedemo Ronalda, nek mi udovolje ako vec udovoljavaju navijacima. Pitaj Hajdarevica ako ga nekad vidis gdje je trebao igrati ove sezone da je Slavko ostao trener. Ne bi ni Sabanadzivic dobio priliku, i on bi bio poslan da se kali negdje..
Elsner nije promasaj, on je genijalac, vrhunski tehnicar, jak ko stijena, brzina mu je jaca strana, ma vrhunsko pojacanje, svaka cast onome sto ga je doveo. Vec se interesuju skauti za njega, neka ekipa iz liga petice kazu?
Kajkut kao prvi napadac i zamjena Lendrica je promasaj, Kajkut kao rezervni napadac je odlicna opcija.
Slazem se za njih dvojicu a ja bih dodao i Besirevica. Ima sigurno tu jos mladica koji bi se mogli lagano prikljucivati ali s obzirom da junioru imaju zahtjevnu sezonu, reprezentacija itd. te da se prvi tim ganja rezultat i trofeje sa 3-4 ozbiljna konkurenta, nije realno ocekivati previse mladih. Ja sa ovim trenutnim mladim jako zadovoljan kao i Adzemovim pristupom.