Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 2:48 pm

Vedad87 je napisao/la:Raja jedno pitanje. Htio sam da uplatim preko paypala, međutim, kada sam upisao podatke, rekli su mi da će mi se javiti sa Paypal računom da uplatim. To je bilo prije tri dana i još mi se niko nije javio. Da li je još neko uplatio preko PayPala?
Ja sam i doslo mi je u junk mail. A onda odes na Paypal i tamo se logiras itd to vec znas.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

bianco blu
Kontakt:

sri apr 13, 2016 2:50 pm

Djulaga_ je napisao/la:Ako nekog zanima a nije znao da je Kerla presao u Kazahstan, ekipa Pavlodar.
I dao je gol, odmah u prvom meču

Grbavica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 2:51 pm

Djulaga_ je napisao/la:Ako nekog zanima a nije znao da je Kerla presao u Kazahstan, ekipa Pavlodar.

"Trenutno pregovaram sa nekoliko klubova, ali najozbiljnije ponude su iz njemačke Cvajte, konkretno iz St. Paulija, te jednog poljskog kluba. Pregovori su u toku." I na kraju ode u Kazahstan.

Ima brat svoju web stranicu i na jednom mjestu piše da je rođen u Hadžićima a na drugom da je rođen u Rogatici :mrgreen:
http://semirkerla.net/bs/karijera/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:04 pm

Džumi otkako je uplatio za stolice igra kao pod dopingom :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jaozinho22

sri apr 13, 2016 3:06 pm

Zadnji derbi na lavoru smo kažnjeni zbog korištenja megafona.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:06 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Džumi otkako je uplatio za stolice igra kao pod dopingom :lol:
:mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:12 pm

Hoce li Pozder moci nastupati u europi ako je izborimo. (Hocemo ako Bog da)

Ugovor mu pocinje 1. jula.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kontranogama
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:16 pm

Koja tv stanica uopste prenosi danasnju tekmu?
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Ajzea
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:17 pm

Tako male stvari čine zivot moj, sve što danas trebam, pogodak je tvoj !

vrbanjusa
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:17 pm

kontranogama je napisao/la:Koja tv stanica uopste prenosi danasnju tekmu?
FACE TV
21 10 4

Petrović Slavko

irfo

sri apr 13, 2016 3:20 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li Pozder moci nastupati u europi ako je izborimo. (Hocemo ako Bog da)

Prva utakmica Europske lige je 30 juna

LARSSONN
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 3:22 pm

irfo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Hoce li Pozder moci nastupati u europi ako je izborimo. (Hocemo ako Bog da)

Mi igramo ligu prvaka slika

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

vrbanjusa
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:22 pm

U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je konferencija za medije na kojoj je zvanično predstavljeno prvo pojačanje FK Željezničar za narednu sezonu, Denis Pozder.
cover_clanska
Denis Pozder je stigao u Sarajevo, a jučer je odradio ljekarski pregled. Jutros je odradio test fizičke pripremljenosti, te psihološki test. Na konferenciji medijima su se obratili direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, te novi fudbaler, Denis Pozder.

– Denis Pozder je od 1. jula tekuće godine član FK Željezničar. Ovo je plod višemjesečnog skautinga naših ljudi i oni su se opredjelili za Denisa. Denis ima bogato evropsko iskustvo, igrao je za renomirane klubove i nadam se da će istim tempom nastaviti i kod nas, rekao je Mirsad Šiljak.

Još uvijek fudbaler holandskog Den Boscha je istakao zadovoljstvo što je došao u najtrofejniji bosanskohercegovački klub.

– Drago mi je što sam došao u Želju. Kad sam čuo da me Željo prati i želi, sve mi je bilo jasno. To je klub koji je jedini u koji bih došao u BiH. Dat ću sve od sebe na terenu da navijači budu sretni, da treneri budu sretni i svi mi. Kod dolaska u Želju presudilo je to što sam čuo da je ovdje zdrava konstrukcija i da je sve jako profesionalno, rekao je Denis Pozder dodavši:

– Što se tiče navijača, to svakom igraču mnogo znači. Kad izađeš na teren i vidiš te navijače dobiješ adrenalin i isplati se boriti na terenu.

Nakon obraćanja Šiljka i Pozdera, uslijedilo je zvanično potpisivanje ugovora između FK Željezničar i Denisa Pozdera.
21 10 4

Petrović Slavko

irfo

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 3:23 pm

LARSSON je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Mi igramo ligu prvaka slika

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Do mene do mene do mene :skoljka: :titula:

Republika
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:25 pm

Samo da vam javimo da ćemo streamati press iz mix zone na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice. Možda ubacimo i Grbavicu na početku sve zavisi od toga kakva će biti konekcija, a prema onom od danas mislim da će biti ok.

Tryg
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:28 pm

Svaka cast momci na radu.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:33 pm

Republika je napisao/la:Samo da vam javimo da ćemo streamati press iz mix zone na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice. Možda ubacimo i Grbavicu na početku sve zavisi od toga kakva će biti konekcija, a prema onom od danas mislim da će biti ok.
Pitari priznajte da smo u Želji ok momci :DD:
Svaka vam čast, svakim danom ste bolji i bolji. :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

tm8782
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:34 pm

Republika je napisao/la:Samo da vam javimo da ćemo streamati press iz mix zone na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice. Možda ubacimo i Grbavicu na početku sve zavisi od toga kakva će biti konekcija, a prema onom od danas mislim da će biti ok.
:palacgore:
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Kapiten
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:37 pm

Bravo. Svaka vam cast na svemu sto radite :pljesak:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cala
Kontakt:

sri apr 13, 2016 3:39 pm

Bice i moja stolica na novoj Grbavici. Samo ne bi one dobre hanume da mi uzme pare :psujem:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava