sri jun 15, 2016 12:41 am
Prvi put u posljednjih pa skoro mjesec dana ne udjem na forum jedan dan i desi se sijaset stvari..Hmm,odakle da pocnem,sta da napisem a da kazem sta zelim a opet ne budem predug..
Hajd da probam ovako..
Bogicevic..Manje vise smo ga svi vidjeli na klupi u novoj sezoni,nije bas opravdao povjerenje koje mu je ukazano,nije donio potrebnu stabilnost u ekipu,jednostavno nije to bio onaj Bogi iz prvog mandata u Zelji..Kao neka podrska sa klupe je mogo ostati po meni,ali svi smo prizeljkivali tu novo rjesenje i nadam se da cemo ga docekati..I da ce biti pravo..Vidjet cemo..
Zahirovic..Sad vec mozemo reci da je on nas promasaj..Pompezno najavljen dolazak,velika stvar za PL,bivsi reprezentativac i paf,nakon par mjeseci odlazak..Nisam bas zadovoljan s tim,ili je Zahirovica trebalo dobro testirati pa mu dati ugovor,ili ga je se trebalo istrpiti jos neko vrijeme kad smo ga vec potpisali..Ovako,ne znam,bezveze ispade..Ne zelim jednostavno da to bude praksa u Zelji,velike najave,velika ocekivanja,malo rezultata i brzi odlazak..Nema tako kontinuiteta..Stoji da on nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo,ali se s pravom moglo ocekivati da ce popraviti utisak..
Na kraju Lazic..Pojma nemam ko je i ne znam nista o njmu,osim ovo sto sam procitao da je igrao za Rudar P. i Radnik B u ovoj sezoni 24 utakmice i 4 gola,i da ima 24 godine..Sta znam,nit se moze smatrati mladim igracem vise,nit je sad ostavio u PL neki trag veci,bar ne koliko sam ja upoznat..Mozda smo na toj poziciji ocekivali vise,ali ljudi iz uprave i trener znaju sta rade valjda i treba im vjerovati..Na kraju krajeva,vrlo brzo ce doci dan kad ce ti momci istrcati na teren pa cemo vidjeti,tu se ne moze nista sakriti..
Zadnja izmjena:
rios, dana/u sri jun 15, 2016 1:00 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!
Miralem Pjanic !!
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !