Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 12:18 am

Bezveze neki trune o Laziću a nisu ga ni na slici vidjeli, po karakteristikama je kao Memija samo što je ozbiljniji i igra na lijevoj strani, iako ga je Petrović gurao na krilo bolje mu je ležala bekovska pozicija. Da dečko ima potencijala govori činjenica da je pomogao Radniku da osvoji kup i samo zato što se povrijedio pred kraj polusezone ( čini mi se protiv pitara ) što ga je udaljilo od tima na 6 mjeseci nije na proljeće više pomogao, on se u biti tek oporavio 100%. Nije napamet doveden jer ima talenta . Probajte se malo opustiti, turbulencije su neke tek počele ali ako želimo da nam tim bude bolji mi sve što možemo učinit je da im damo podršku kako bi oni još bolje iskoristili svoju šansu u našem dresu. Ako ćemo iskreno jedini dio Želje koji je podbacio na početku priprema je navijački, svima su puna usta nekih komentara a više novinara nego navijača na prvoj prozivci šampionske sezone.
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:21 am

Vidim mnogi se uhvatili sportskog direktora i ne popuštaju.Cemu sluzi sportski direktor?Zašto je on mnogima toliko bitna karika u klubu?Ja bih rekao da ta funkcija u klubu samo košta klub finansijski a košta i na drugi nacin što se u praksi mnogo puta i pokazalo.Sef strucnog štaba izrazi zelju za nekim igracem,uprava ga kontaktira i ako moze dovede i gotova stvar.Pa nece valjda strucnom štabu sportski direktor dovoditi igrace.Oko svakog sportskog direktora se sjate lešinari i nude.Nude igrace a nude i sportskom direktoru.Nikada nebih volio da jedan covjek odlucuje ko ce se dovesti a ko ne.Mislim da nacin kako to sada naši rade ne treba mjenjati.Dogovor uprave i strucnog štaba u dovodjenju igraca je idealna opcija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

fk1921

sri jun 15, 2016 12:23 am

Ujutro u 10h trening?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ž'21
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:25 am

Možda nas pripremaju za odlazak Miroslava ako Milivoje može igrati desno krilo...

logme
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:26 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:Moze li mi neko rezime napisati zadnjih 5-6 dana. Nije me bilo

Vidim Bogicevic i Zaha dobili nogu i nekakvo lijevo krilo doslo iz Radnika...
U zadnjih 6 dana tri puta se svršavalo i tri puta padalo u nesvijest.
Večeras se kolektivno pada u nesvijest.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:26 am

ž'21 je napisao/la:Možda nas pripremaju za odlazak Miroslava ako Milivoje može igrati desno krilo...
Pomjeri se sa mjesta i tri puta pljuni.

@logme najbolje opisao situaciju. :rofl:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jun 15, 2016 12:27 am, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:27 am

ž'21 je napisao/la:Možda nas pripremaju za odlazak Miroslava ako Milivoje može igrati desno krilo...
e da,vjerovatno je to

ž'21
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Pomjeri se sa mjesta i tri puta pljuni.

@logme najbolje opisao situaciju. :rofl:
Pljujem brate otkako mi je ovo prošlo kroz glavu.

LARSSON
Kontakt:

https://openload.co/f/7xE7S3ch9NE/1.g2231371-hd.mp4" target="_blank

Finale Radnik Sloboda, igrao je 90 minuta

slika

Od dolaska u Radnik statistika. Zadnje dvije sezone skoro pa redovan, jedino ova povreda.

ellaxaz
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:28 am

Neandertalac je napisao/la: Fakat ne znam sta je smijesno, pa to jeste tako. Igraju FM u stvarnom ziviotu, kratko jasno. Okruzeni sa par poltroma koji samo klimaju glavom na svaki potez.

Da rasclanim. Sve u vezi kluba, papirologija, stadion, sredjivanje nereda koji su NASLIJEDILI, za sve to kapa dole naklon do poda, ljubim ruke, svaka cast. Odlicni ste, hvala vam.

Sportski dio. Rijesite to. Nadjite neog ko je kompetentniji od Nikolica , dvicu i opravdanje imao iz fizickog. Ne moze to tako a hocemo iskorak.
Ja to trubim, ne znam sta nije jasno. Sta imam gledati i cekati, sve se ponavlja iz sezone u sezonu.

Ovaj sto je pitao koliko je Amar mijenjao igraca. Poredis neuporedivo, gdje ces to care.

Znaci, neka ljudi, rade Sizifov posao, samo jos taj sportski dio da se prepusti strucnijim ljudima.
Upravo tako, znaci kritikujemo sportski dio.
Sjetimo se insajderskih, kako je Mulalic dugorocno rjesnje, kako s njim radi "logoped", te kako ponovo treba da ide u Njemacku na edukaciju. Poslije par dana se desava otkaz i smjena cijelog strucnog staba. Nakon toga Edis talasa neke price preko medija.
Amaterizam rekao bih sa obe strane.
Zasitili smo se vise amaterizma i visedecenijske stagnacije.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Virtu4L

sri jun 15, 2016 12:30 am

Ajzea je napisao/la:Pomjeri se sa mjesta i tri puta pljuni.
Nemam ništa protiv odlaska Stevanovića,

za 2 miliona eura
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Whisperer

sri jun 15, 2016 12:31 am

Virtu4L je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Pomjeri se sa mjesta i tri puta pljuni.
Nemam ništa protiv odlaska Stevanovića,

za 2 miliona eura
Njegovim odlaskom bili bi sigurno slabiji ;)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:32 am

LARS1921 je napisao/la:https://openload.co/f/7xE7S3ch9NE/1.g2231371-hd.mp4

slika

Od dolaska u Radnik statistika. Zadnje dvije sezone skoro pa redovan, jedino ova povreda.
jel on 11 :D

ž'21
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:33 am

Kjosevski/Fejzić/Cutahija/Ceman

Sinisa/Memija Kosoric/Hodzurda Osmankovic/??? Husić/Kramarić

Ugljesa/Secerovic/Dino

Blagojevic/Hervas/Enis

Bekric/Sadikovic

Miroslav/Stanić Halvadžić/Lazić

Beganović/Mujagić/Lendrić/Pozder

To je ono što imamo za sada ako ne bude odlazaka. Kako se sjećam, ovaj Kostić je rek'o da će imati 27 fudbalera plus golmani prije polaska na Kupres, a ovdje ih ima 23 plus četiri golmana. Juniore i ove na probi ne računam. Znači da još četiri igrača moraju doći, jedan je stoper i još trojica. Valjda bude dobro.
Zadnja izmjena: ž'21, dana/u sri jun 15, 2016 12:38 am, ukupno mijenjano 1 put.

diego1921
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:34 am

Raspadamo se,Miske stari kamatar uzeo nam sve,sad opet mora prezime da mjenja !! :kafa:
Jedva cekam da pocnu pripremne tekme , da vidim kako to izgleda ! :shisha:
Hoce li sigurno biti tekma s Olimpicom ,zna li neko ?

LARSSON
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:35 am

Charlie Sheen je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:https://openload.co/f/7xE7S3ch9NE/1.g2231371-hd.mp4

slika

jel on 11 :D
Da

Plavo - Bijeli

sri jun 15, 2016 12:39 am

Kad je utakmica u Subotu i gdje se igra?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Neandertalac

sri jun 15, 2016 12:40 am

Taman sse pocne malo zrelije i smislenije diskutovati, uleti par padobranaca kojima je vrh komunikacije smajli sa dzointom ili sisom, sa sarkasticnim djecijim komentarima.
Fakat mislim da bi moderacija mogla malo poraditi na tome, nekada bude bas mucno citati pet, deset stranica spamova i djetinjarija.
Ako je u interrsu, a ako ne onda da nastavimo ovako.

Bitno da se razumijemo, Ajzea@ Virtu@ Storm@...
Željeznicar za život cijeli!

rios
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:41 am

Prvi put u posljednjih pa skoro mjesec dana ne udjem na forum jedan dan i desi se sijaset stvari..Hmm,odakle da pocnem,sta da napisem a da kazem sta zelim a opet ne budem predug..
Hajd da probam ovako..
Bogicevic..Manje vise smo ga svi vidjeli na klupi u novoj sezoni,nije bas opravdao povjerenje koje mu je ukazano,nije donio potrebnu stabilnost u ekipu,jednostavno nije to bio onaj Bogi iz prvog mandata u Zelji..Kao neka podrska sa klupe je mogo ostati po meni,ali svi smo prizeljkivali tu novo rjesenje i nadam se da cemo ga docekati..I da ce biti pravo..Vidjet cemo..
Zahirovic..Sad vec mozemo reci da je on nas promasaj..Pompezno najavljen dolazak,velika stvar za PL,bivsi reprezentativac i paf,nakon par mjeseci odlazak..Nisam bas zadovoljan s tim,ili je Zahirovica trebalo dobro testirati pa mu dati ugovor,ili ga je se trebalo istrpiti jos neko vrijeme kad smo ga vec potpisali..Ovako,ne znam,bezveze ispade..Ne zelim jednostavno da to bude praksa u Zelji,velike najave,velika ocekivanja,malo rezultata i brzi odlazak..Nema tako kontinuiteta..Stoji da on nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo,ali se s pravom moglo ocekivati da ce popraviti utisak..
Na kraju Lazic..Pojma nemam ko je i ne znam nista o njmu,osim ovo sto sam procitao da je igrao za Rudar P. i Radnik B u ovoj sezoni 24 utakmice i 4 gola,i da ima 24 godine..Sta znam,nit se moze smatrati mladim igracem vise,nit je sad ostavio u PL neki trag veci,bar ne koliko sam ja upoznat..Mozda smo na toj poziciji ocekivali vise,ali ljudi iz uprave i trener znaju sta rade valjda i treba im vjerovati..Na kraju krajeva,vrlo brzo ce doci dan kad ce ti momci istrcati na teren pa cemo vidjeti,tu se ne moze nista sakriti..
Zadnja izmjena: rios, dana/u sri jun 15, 2016 1:00 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ISB87
Kontakt:

sri jun 15, 2016 12:44 am

Izlija je napisao/la:Bezveze neki trune o Laziću a nisu ga ni na slici vidjeli, po karakteristikama je kao Memija samo što je ozbiljniji i igra na lijevoj strani, iako ga je Petrović gurao na krilo bolje mu je ležala bekovska pozicija. Da dečko ima potencijala govori činjenica da je pomogao Radniku da osvoji kup i samo zato što se povrijedio pred kraj polusezone ( čini mi se protiv pitara ) što ga je udaljilo od tima na 6 mjeseci nije na proljeće više pomogao, on se u biti tek oporavio 100%. Nije napamet doveden jer ima talenta . Probajte se malo opustiti, turbulencije su neke tek počele ali ako želimo da nam tim bude bolji mi sve što možemo učinit je da im damo podršku kako bi oni još bolje iskoristili svoju šansu u našem dresu. Ako ćemo iskreno jedini dio Želje koji je podbacio na početku priprema je navijački, svima su puna usta nekih komentara a više novinara nego navijača na prvoj prozivci šampionske sezone.
Problem i jeste u tome sto ga niko nije nigdje zapazio, zato i jeste ovoliko negodovanje, ali to je vise zbog toga sto je Zaha otisao pa raja nervozna, ipak je momak bio ime.
Ne furam tu pricu oko nasih omladinaca (naravno da su mi drazi nego ostali, i volim da igraju ako zasluzuju) ali po cemu je on to ozbiljniji od Memije? Kerim je zrtva taktike, lose pozicije, a ipak cijela liga zna za njega.Ovog anonimusa ne mogu da komentarisem jer ne znam nista, nisam gledao..vjerovatno ga ni ti nisi zapazio, valjda bi neko pricao o njemu je*emu?
Sve u svemu ovo je los tajming objavljivanja ove prinove, npr da je raja zadovoljna(?) ne bi sigurno niko momka prozivao.

Ako nam prosjek bude 7-8k, na kraju sezone garantujem :titula: :titula: a zasluzili su to streberi :djavo:
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava