A gdje ste vi culi, čitali ili gledali da ide krov na istok?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ako me sjećanje dobro služi taj prvi dug je bio 1,2 glavnica + 1,4 kamata u milionima KM. Sada je glavnica ispod 0,9 miliona KM. Ukoliko bi se dogovirili da taj ostatak odmah vratimo uz umanjenje od 30%, otpisala bi se i kamata od 1,4 miliona KM. To znači da bi morali uplatiti 0,6 miliona KM i ukupan dug bi nam se automatski smanjio za 2,2 do 2,3 miliona KM, a u šteku bi ostalo od suficita iz ove kalendarske godine 0,4 miliona KM. Ne znam da li postoji ta opcija? Za novi dug napraviti reprogram na manje godina, jer se i u tom slučaju umanjuje glavnica za određen postotak.kremenko je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:00 pmMalo sam razočaran jer nam je prigovor odbijen,ali tu je bila ona kadija te tuži,kadija ti sudi. Je.bi ga,treba i taj dug vratiti.
Nisam pametan,toliko smo razvuceni na sve strane da čovjek ne zna odakle bi krenuo. Već imamo ratu od 10k. Ako smo u plusu milion uz sve izmirene obaveze,taj novi dug bi odmah vratio. Pitama su oprostili i kamate i 30% glavnice jer su dug vratili u roku godine. Ako bi nas taj milion pokrio,ja bih ga halalio i završio sa tim novim dugom.
Kamp?
Teren?
Jug?
Sta god da se krene raditi,podrska. Samo naprijed.
jel fakat ili je opet neka interna zajebanccija

🤍
🤍
🤍
Mislim da ne možemo vratiti dug za koji smo već potpisali reprogram. To je važilo samo ako ga potpises na godinu dana kao što su jufke uradile. Otpisali im kamate i 30% glavnice. Ovaj neka ide kako ide.avlami97 je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:19 pmAko me sjećanje dobro služi taj prvi dug je bio 1,2 glavnica + 1,4 kamata u milionima KM. Sada je glavnica ispod 0,9 miliona KM. Ukoliko bi se dogovirili da taj ostatak odmah vratimo uz umanjenje od 30%, otpisala bi se i kamata od 1,4 miliona KM. To znači da bi morali uplatiti 0,6 miliona KM i ukupan dug bi nam se automatski smanjio za 2,2 do 2,3 miliona KM, a u šteku bi ostalo od suficita iz ove kalendarske godine 0,4 miliona KM. Ne znam da li postoji ta opcija? Za novi dug napraviti reprogram na manje godina, jer se i u tom slučaju umanjuje glavnica za određen postotak.kremenko je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:00 pmMalo sam razočaran jer nam je prigovor odbijen,ali tu je bila ona kadija te tuži,kadija ti sudi. Je.bi ga,treba i taj dug vratiti.
Nisam pametan,toliko smo razvuceni na sve strane da čovjek ne zna odakle bi krenuo. Već imamo ratu od 10k. Ako smo u plusu milion uz sve izmirene obaveze,taj novi dug bi odmah vratio. Pitama su oprostili i kamate i 30% glavnice jer su dug vratili u roku godine. Ako bi nas taj milion pokrio,ja bih ga halalio i završio sa tim novim dugom.
Kamp?
Teren?
Jug?
I tvoj prijedlog je dobar.
...a jes nas usrećilo (ne)domaćinsko poslovanjekremenko je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:25 pmMislim da ne možemo vratiti dug za koji smo već potpisali reprogram. To je važilo samo ako ga potpises na godinu dana kao što su jufke uradile. Otpisali im kamate i 30% glavnice. Ovaj neka ide kako ide.avlami97 je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:19 pmAko me sjećanje dobro služi taj prvi dug je bio 1,2 glavnica + 1,4 kamata u milionima KM. Sada je glavnica ispod 0,9 miliona KM. Ukoliko bi se dogovirili da taj ostatak odmah vratimo uz umanjenje od 30%, otpisala bi se i kamata od 1,4 miliona KM. To znači da bi morali uplatiti 0,6 miliona KM i ukupan dug bi nam se automatski smanjio za 2,2 do 2,3 miliona KM, a u šteku bi ostalo od suficita iz ove kalendarske godine 0,4 miliona KM. Ne znam da li postoji ta opcija? Za novi dug napraviti reprogram na manje godina, jer se i u tom slučaju umanjuje glavnica za određen postotak.kremenko je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:00 pmMalo sam razočaran jer nam je prigovor odbijen,ali tu je bila ona kadija te tuži,kadija ti sudi. Je.bi ga,treba i taj dug vratiti.
Kamp?
Teren?
Jug?
I tvoj prijedlog je dobar.
Ali i sadržaj ovog novog duga je sličan i odnos kamata i glavnice. Ako smo u plusu milion,otici i dogovoriti sa poreznom,evo milion i skinite nam se sa grbace i živio.

🤍
🤍
🤍
Psi laju karavani prolaze
Ja nigdje nisam procitao da nam je odbijen prigovor. Mislim da Miske to govori da je ta cifra jer su tako rekli i to je realno dok se ne doneze konacna odlukakremenko je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 8:00 pmMalo sam razočaran jer nam je prigovor odbijen,ali tu je bila ona kadija te tuži,kadija ti sudi. Je.bi ga,treba i taj dug vratiti.
Kamp?
Teren?
Jug?
salle86 je napisao/la:Šta kažu ovi što sve znaju, "ko je sad ovaj Marko Mitrović"