Jos ga pobjedi ono fino. Nije bilo nazor toliko, vidjelo se da hladno moze s njim igrati. Bravo Damirenikson je napisao/la:Covjek od 2010. u prvih 10 na svijetu i pobjedis ga...Kapa dole majstore.
Damir Dzumhur jedan je od nas
![]()
Nije bilo pitanje, imam SK1 i to u HDu ni manje ni više.tm8782 je napisao/la:Što nisi rekao prije da ti pošaljemo vlc HD stream za sk1. Pa da gledaš ko čovjek.Ajzea je napisao/la:Kako igraaaaa
P. S. Zaslužio su zbog svih pp informacija
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Mislim da je sve to dozvoljeno ali jednostavno nije praksa, možda i zbog poštovanja prema drugom klubu, ne znam. Sad da Lewandowski u pola sezone dođe u Minhen na predstavljanje, ne ide.irfo je napisao/la: Da, to je tzv. Bosmanovo pravilo kad ostane 6 mjeseci ugovora, ali to je samo za potpisivanje, to se uglavnom samo objavi, ali nisam vidio nigdje da klub predstavlja igraca u svojim prostorijama dok ima vazeci ugovor, mozda je raskino u holandiji?
Na zemlji ni Raonic nije bauk.. Sljaka je Damirova podloga..Okolele je napisao/la:Hajde Cuevas derni Raonića
nema ga ...slao sam mu poruke ali nista ...joj ubit cu se ako ne budem mogao gledati tekmu ccc ima sa ovom infuzijom da idem u dolinukontranogama je napisao/la:LARSSONEEEEEEEEEE imal kakvog efekta da cucimo na forumu???