Ajzea je napisao/la:Ja mislim da su oni njemu rekli da FK Zeljeznicar uopce nema zvanicnu stranicu, te da se ni ne trudi traziti ju, cisto da bi mogli sebi otvoriti put za obmane poput ove i prebaciti lopticu na Kostica pri svakom potezu Uprave, kakav god on bio..
Imaš pravoHurmasica je napisao/la:Džaba ti ovdje Slovenac nekima pričaš, ili neće da čitaju ili ne znaju..
Koliko je prinova bilo svake sezone dok je Amar bio šef? Znam šta misliš o Amaru, ali hajde da se podsjetimo kako je to bilo kod njega, pa da komentarišemo dalje.Neandertalac je napisao/la:Samo se vi segacite. Tako smo se sprdali i sa Livajom, Diatom, Mladenovicem. Njih je Oda trazio.
Onda je Mulalic izmjenio skoro komplet tim i doveo sve svoje igrace pa neki sada idu za njim.
A sada Kostic sam sebi slaze tim. Za sedam dana snimio sittuaciju, analizirao, iznio plan po kojem se radi na igrackom planu. Genije hbte, ne znam od kuda kod nas, mora da je preko `stele`'
Aha...
Jel se to mi pitamo koga ce trener dovesti? Ako Lazic bude igrao lose, tad sebi dajmo pravo za kritiku, sad je jos rano!exbabilon je napisao/la:Haj sve, al kako li je Kostic upratio ovog Lazica pa izricito trazio da mu ga dovedu...
Ako ga je trener doveo, onda nemam rijeci. Lazic je u drugoj polusezoni odigrao 4 utakmice po 90 minuta, niko od nas koji pratimo ligu i Kup nije nikad cuo za njega, al eto Kostic ga je kao uspio upratiti i dovesti, fakat ne vjerujem u to.fk1921 je napisao/la:Jel se to mi pitamo koga ce trener dovesti? Ako Lazic bude igrao lose, tad sebi dajmo pravo za kritiku, sad je jos rano!exbabilon je napisao/la:Haj sve, al kako li je Kostic upratio ovog Lazica pa izricito trazio da mu ga dovedu...
Javit ce vam se Dejo sutra na ovu temu "Zeljo na FM-u " nesta mu oko ugovora i procenata nije jasno.Jaozinho22 je napisao/la:Al definitivno najjače je da Dejo i Miske igraju FM-a
Ni ja, al opet sebi postavi pitanje jel se sa nekim konsultovao, jel imao pregled utakmica na kojima je Lazic igrao? Majkemi u zadnje vrijeme kakav god potez uprave ili trenera se desi mi se nadjemo ovdje kritikovat. Posteno, kritika uvijek treba da bude prisutna al u ovolikoj mjeri....pa da je Amar Osim sad na celu strucnog staba i da je Lazica doveo bilo bi Amar zna bla bla, prekucat cemo ligu xd pustite raja molim vas ljude da rade svoj posao, sudite na osnovu tekmi, rano je sad...exbabilon je napisao/la:Ako ga je trener doveo, onda nemam rijeci. Lazic je u drugoj polusezoni odigrao 4 utakmice po 90 minuta, niko od nas koji pratimo ligu i Kup nije nikad cuo za njega, al eto Kostic ga je kao uspio upratiti i dovesti, fakat ne vjerujem u to.fk1921 je napisao/la:Jel se to mi pitamo koga ce trener dovesti? Ako Lazic bude igrao lose, tad sebi dajmo pravo za kritiku, sad je jos rano!exbabilon je napisao/la:Haj sve, al kako li je Kostic upratio ovog Lazica pa izricito trazio da mu ga dovedu...