Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 11:24 pm

Ja mislim da su oni njemu rekli da FK Zeljeznicar uopce nema zvanicnu stranicu, te da se ni ne trudi traziti ju, cisto da bi mogli sebi otvoriti put za obmane poput ove i prebaciti lopticu na Kostica pri svakom potezu Uprave, kakav god on bio..

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:25 pm

Ma nisu mu ni rekli da imamo internet.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:25 pm

Kakva je to konekcija? A sirotinjska..,.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:27 pm

Ja se nadam da ce Zaha iznijeti pravi razlog raskida ugovora.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Neandertalac

Samo se vi segacite. Tako smo se sprdali i sa Livajom, Diatom, Mladenovicem. Njih je Oda trazio.
Onda je Mulalic izmjenio skoro komplet tim i doveo sve svoje igrace pa neki sada idu za njim.
A sada Kostic sam sebi slaze tim. Za sedam dana snimio sittuaciju, analizirao, iznio plan po kojem se radi na igrackom planu. Genije hbte, ne znam od kuda kod nas, mora da je preko `stele`'

Aha...
Željeznicar za život cijeli!

Model1964

Ajzea je napisao/la:Ja mislim da su oni njemu rekli da FK Zeljeznicar uopce nema zvanicnu stranicu, te da se ni ne trudi traziti ju, cisto da bi mogli sebi otvoriti put za obmane poput ove i prebaciti lopticu na Kostica pri svakom potezu Uprave, kakav god on bio..
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Sve si reko, otkrijo naturalnu istinu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:29 pm

Džaba ti ovdje Slovenac nekima pričaš, ili neće da čitaju ili ne znaju.. :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

uto jun 14, 2016 11:30 pm

Hurmasica je napisao/la:Džaba ti ovdje Slovenac nekima pričaš, ili neće da čitaju ili ne znaju.. :)
Imaš pravo :)
Vrijeme je da umočim pa zaspim :)
Laku noč
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:30 pm

Tek sam se ukljucio nakon vise sati odsustvovanja i gledam ove komentare i ne znam ko koga zeza.. :kafa:

Kao sto sam vec napisao nije mi zao nimalo sto je sa Zahom raskinut ugovor,da je nesta pokazao dosad i nije..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto jun 14, 2016 11:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:31 pm

Haj sve, al kako li je Kostic upratio ovog Lazica pa izricito trazio da mu ga dovedu...

Grbavica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:32 pm

Neandertalac je napisao/la:Samo se vi segacite. Tako smo se sprdali i sa Livajom, Diatom, Mladenovicem. Njih je Oda trazio.
Onda je Mulalic izmjenio skoro komplet tim i doveo sve svoje igrace pa neki sada idu za njim.
A sada Kostic sam sebi slaze tim. Za sedam dana snimio sittuaciju, analizirao, iznio plan po kojem se radi na igrackom planu. Genije hbte, ne znam od kuda kod nas, mora da je preko `stele`'

Aha...
Koliko je prinova bilo svake sezone dok je Amar bio šef? Znam šta misliš o Amaru, ali hajde da se podsjetimo kako je to bilo kod njega, pa da komentarišemo dalje.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fk1921

uto jun 14, 2016 11:33 pm

exbabilon je napisao/la:Haj sve, al kako li je Kostic upratio ovog Lazica pa izricito trazio da mu ga dovedu...
Jel se to mi pitamo koga ce trener dovesti? Ako Lazic bude igrao lose, tad sebi dajmo pravo za kritiku, sad je jos rano!
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Tryg
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:36 pm

Ne kontas

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

exbabilon
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:37 pm

fk1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Haj sve, al kako li je Kostic upratio ovog Lazica pa izricito trazio da mu ga dovedu...
Jel se to mi pitamo koga ce trener dovesti? Ako Lazic bude igrao lose, tad sebi dajmo pravo za kritiku, sad je jos rano!
Ako ga je trener doveo, onda nemam rijeci. Lazic je u drugoj polusezoni odigrao 4 utakmice po 90 minuta, niko od nas koji pratimo ligu i Kup nije nikad cuo za njega, al eto Kostic ga je kao uspio upratiti i dovesti, fakat ne vjerujem u to.

Jaozinho22

uto jun 14, 2016 11:38 pm

Al definitivno najjače je da Dejo i Miske igraju FM-a :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 11:40 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Al definitivno najjače je da Dejo i Miske igraju FM-a :lol:
Javit ce vam se Dejo sutra na ovu temu "Zeljo na FM-u " nesta mu oko ugovora i procenata nije jasno.
Pripremite se.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Mirek11
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:41 pm

Polako ljudi, cemu tolika nervoza zbog odlazaka i dolazaka a za koje smo svi znali da ce ih biti.

Prerano je za suditi, kada se citaju komentari nas 50-tak ovdje ne bi niko skontao sta u stvari hocemo - manje da mjenjamo ekipu a svakog slobodnog boljeg igraca bi doveli, da su mladi a da su iskusni, manji budzet a htjeli bi vise igraca, skupljih itd. da ne spominjem stadion, uslove, opremu, pripreme...

Realno potrebno je da imamo roster od nekih 20-tak igraca i to 5 koji ce dobiti vrlo malu minutazu a ovih 15 ce biti nosioci sezone, uigranih 11. Pripreme su tek pocele, sve je novo kako nama tako i igracima, treneru tako da do slovenije i tih prvih test utakmica trebamo se suzdrzati od velikih analiza. Sef je profesionalac i zna svoj posao, trebao prvo sacekati selekciju igraca na koje racuna za sezonu pa onda to spremiti i uigrati. Utakmice ce dati odgovor da li je uspio i ima li napretka ( kao sto se vecina slozila da sa Edisovom postavkom toga nije bilo).
Nista ne moze preko noci, trebamo vjerovat ss i biti podrska a aBd doci ce i rezultati.

I Lazic po statistici nije uopste tako los igrac, kako se predstavlja a da ga nismo kako treba ni vidjeli. Ko hoce neka malo pogleda podatke o ekipi Radnika za proslu sezonu na trasfermarkt i vidjet ce da to nije tako kriticno. A druga je stvar sto su nasa ocekivanja uvijek velika, cesto i nerealna.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

Previse insinuacija, previse..

fk1921

exbabilon je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Ako ga je trener doveo, onda nemam rijeci. Lazic je u drugoj polusezoni odigrao 4 utakmice po 90 minuta, niko od nas koji pratimo ligu i Kup nije nikad cuo za njega, al eto Kostic ga je kao uspio upratiti i dovesti, fakat ne vjerujem u to.
Ni ja, al opet sebi postavi pitanje jel se sa nekim konsultovao, jel imao pregled utakmica na kojima je Lazic igrao? Majkemi u zadnje vrijeme kakav god potez uprave ili trenera se desi mi se nadjemo ovdje kritikovat. Posteno, kritika uvijek treba da bude prisutna al u ovolikoj mjeri....pa da je Amar Osim sad na celu strucnog staba i da je Lazica doveo bilo bi Amar zna bla bla, prekucat cemo ligu xd pustite raja molim vas ljude da rade svoj posao, sudite na osnovu tekmi, rano je sad...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 11:42 pm

Sva ce ova prica stati cim utakmice krenu. Do tada, Zeljo gradi boli te *** !
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava