Desna ruka Saše Papca kolege, desna ruka !
Ne znam za druge, ali da si Sašina desanka, meni zvuči zabrinjavajuće...
Ima i ona zadnja protiv Sirokog sa Zerom. To je Zeljo, ljubav prema klubu i poruka svim mladim igracima da se pridruze instituciji kroz koju mozes napraviti odlicnu karijeruarctg je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 1:01 amNe znam za druge, ali da si Sašina desanka, meni zvuči zabrinjavajuće...![]()
![]()
Maloprije naletih na ovu fotografiju. Šta god ostalo iza njega, Adžema ću uvijek pamtiti po ovome...
![]()
I sa Zakom isto
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 12:05 pmZahvaliti mu se još zimus.
Nikad on i nije pokazao kvalitet koliko se hvalio na forumu, apsolutno ništa nisam vidio od njega. Prespor, loš u driblingu, jedino se fino kreće. Još sad konstantne povrede, on je realno sa ozbiljnom karijerom završio.
@omare neka je sa srećom prijatelju i u pamet![]()
Slabo je i na svadbi koračo.. Ni valcer nije otpleso da valjaGrbavica je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 12:11 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 12:05 pmZahvaliti mu se još zimus.
Nikad on i nije pokazao kvalitet koliko se hvalio na forumu, apsolutno ništa nisam vidio od njega. Prespor, loš u driblingu, jedino se fino kreće. Još sad konstantne povrede, on je realno sa ozbiljnom karijerom završio.
to ga gledo dok je izlazio sa ortopedije pa ti je bio prespor i loš u driblingu![]()
ne znam, meni je ono malo što je igrao izgledao bolje od zake iz tog periodaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 12:05 pmZahvaliti mu se još zimus.