Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 11, 2017 9:05 pm

cikazubo je napisao/la:
pon dec 11, 2017 8:52 pm
Ajzea je napisao/la:
pon dec 11, 2017 8:41 pm
Koji to bistri um na oficijelnoj instagram stranici postavi ono "Atletico nije imao srece."
Prestanite se blamirati !

Kad nas sutra, nr daj Boze, ljudi rastave pa pocne ova slika kruziti internetom, pitat cu vas.
Uostalom ne ide ispred kluba da se neko prepucava ili bilo ko provocira. Mi smo tu za takve stvari..
Mi smo apsolutni autsajderi i Atletico kao i svaka druga ekipa je veliki favorit protiv nas, bas me cudi od tebe da ti se ne svidja ova zayebancija..
Vjerovatno je i njima u Atleticu simpa.
Jeste, samo sto mi tom zaebancijom priznajemo da smo mali i simpaticni. I jesmo za Atletico mozda mali i simpaticni, ali za sebe nikada! Protiv sam te zaebancije. To neka postavljaju fan page-ovi, nema problema, ali zvanicna stranica/nalog ne smije to raditi. Izadjimo vec jednom iz te mahale i njenog razmisljanja.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:05 pm

cikazubo je napisao/la:
pon dec 11, 2017 8:52 pm
Ajzea je napisao/la:
pon dec 11, 2017 8:41 pm
Koji to bistri um na oficijelnoj instagram stranici postavi ono "Atletico nije imao srece."
Prestanite se blamirati !

Kad nas sutra, nr daj Boze, ljudi rastave pa pocne ova slika kruziti internetom, pitat cu vas.
Uostalom ne ide ispred kluba da se neko prepucava ili bilo ko provocira. Mi smo tu za takve stvari..
Mi smo apsolutni autsajderi i Atletico kao i svaka druga ekipa je veliki favorit protiv nas, bas me cudi od tebe da ti se ne svidja ova zayebancija..
Vjerovatno je i njima u Atleticu simpa.
Odlicna zajebancija kada klub nema veze sa istom.
Znamo svi dobro sta rade instagram objave, kurcenje i ismijavanje nekoga. Pitajmo komsije..
Sem toga, nema veze sa profesionalizmom, a tome valjda tezimo.

Jos hladno oznacena oficijelna instagram stranica Atletica. :rofl:

Plava Porodica
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:09 pm

Meni je baš ok.
Ovo ja više gledam kao prcanje svih ostalih timova iz lige, nego atletika ali hajde.
Sad su nam došli, i Boga pitaj hoće li ikada više biti prilike i za juniore i za seniore.
Doduše moglo je malo kreativnosti, ali i ovo je simpatično.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlueSide
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:19 pm

Nekom je ok nekom nije ko i sve ostalo..ha ja
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

ChWilla
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:21 pm

a da izgleda kao da neki forumaši održavaju stranicu - izgleda...
gradi željo boli te *****

sastrane

pon dec 11, 2017 9:36 pm

Nidje veze normala zezancija i jos bolje sto je sa oficijalne. Shvatili su kao salu i iz atletika siguran sam. Mozda se iz ovog meca rodi i nesta veliko neki vid saradnje, nesto. Nama talenata ne manjka.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:37 pm

U toku je izbor kandidata za forumasa godine FKZ podforuma, procitajte dobro pravila i glasajte!

viewtopic.php?f=51&t=617
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ajzea
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:40 pm

Pa bas treba raditi na saradnji. Kako? Pozelis ljudima dobrodoslicu, radis na ugledu, docekas ih na pravi nacin..

Nisu ovo famozna prepucavanja.

SanMan
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:41 pm

vjerujem ovim našim momcima, ne moraju pobjediti ali da će dati sve od sebe i pružiti dostojan otvor svakom to sam siguran.
Ispade da ovom zajebancijom omalovažavaš naše momke jer u fudbalskom svijetu nema toga ko će podcjenjivati AM

sastrane

pon dec 11, 2017 9:42 pm

Ko da duvo si lijepak. Docekat cemo ih valjda necemo ih otjerati sa aerodroma haha

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon dec 11, 2017 9:56 pm

Grehota bi bila da nasi momci ne igraju na nasoj Grbavici. Ne sumnjam da ce se naci neka solucija i da ce podrska biti fantasticna...

Ps. Ima li ko kakvih slika sa sinosnje pijanke igraca? :)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

salle86
Kontakt:

pon dec 11, 2017 10:12 pm

Al Zaka objasni
:klanjase2:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

GoodisonPark
Kontakt:

pon dec 11, 2017 10:17 pm

Evo da i ja koju napišem, mada utisci od jučer se još nisu ni slegli. Najbolji mogući završetak sezone, svaka čast momcima, Adžemu i stručnom štabu, svaka čast svima nama koji smo dolazili na utakmice bez obzira na vremenske uslove i koji smo pružali podršku Želji čak i u trenucima kada stvari nisu bile ovako lijepe kao sada. Momcima kapa do poda, uzeti bodove strašnim preokretom kakav se rijetko viđa još na onoj kaljuži zaslužuje svaki respect. Hvala Bogu pa je krunisan sav naš napor i trud koji smo uložili a pogotovo u ovih zadnjih mjesec dana kada smo se svi skupili i pregrmili raspored posle kojeg ni jače ekipe od naše ne bi prošle neokrznute. Ostvariti maksimalan broj pobjeda u posljednjih 6 utakmica je bila fudbalska fantazija i ne postoji bolji osjećaj kod navijača nego onaj kada stvari na terenu idu i bolje od onoga čemu se nadaš. Još kad dodamo da nije bilo ni povreda po ovim očajnim terenima onda se ovaj finiš polusezone može zaokružiti na najbolji mogući način i ovo je moguće i jedna od najuspješnijih jesenjih polusezona u našoj historiji. Još ako dodamo na sve ovo i plasman omladinaca među 24 najbolje na starom kontinentu i taj njihov i naš ogroman fudbalski podvig, onda šta drugo možemo nego da budemo jako sretni i zadovoljni učinjenim ove jeseni. Ne bi bilo nemoguće da je baš taj uspješan pohod juniora kroz ligu prvaka, ta maksimalna podrška sa tribina i to izgaranje mladih nada do zadnje sekunde utakmica otvorilo oči i nekim prvotimcima, ali bilo kako bilo sigurno da je i to pomoglo da se ekipa podigne iz prosječnosti i čestih oscilacija na nivo koji je dovoljan da se upišu pobjede protiv neugodnih i vrlo teških protivnika. Bravo!

Gledam večeras Zakarića na kantonalnoj u onom njihovom sport magazinu i vidi se da je čvrsto na zemlji (kako on tako vjerujem i cijela ekipa) i realno Zaka govori bez neke vidne euforije. Bravo Gorane :palacgore: samo nastavi tim tempom. Mnogo raje jučer na tribinima sjevera je vjerovalo u preokret u drugom pol. pa bar onaj dovoljan za jedan bod u najgorem slučaju, vrhunska atmosfera i gromoglasna pjesma koja nosi ekipu a kud ćeš dalje kada gostujući trener to potvrdi. Sad ide kraća pauza nego inače, za manje od mjesec idu pripreme a za manje od dva mjeseca kreće liga prvaka i Atletiko Madrid na Grbavici, zar može bolje otvaranje sezone a onda ako Bog da, da budemo živi i zdravi, ide opet invazija na Krupu.

Idemo dalje, samo hrabro i jako Željo!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Pompey
Kontakt:

pon dec 11, 2017 10:29 pm

Hurmasica je napisao/la:
pon dec 11, 2017 9:01 pm
od 20:25
,
phpBB [video]
Ova reportaza sa utakmice kupa protiv Sirokog... jel ovo onaj nas spiker sa stadiona "... podrzimo plave sve do pobjede, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS"

Poznat mi glas pravo :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Vrag

pon dec 11, 2017 11:11 pm

Zajebancije ko zajebancija. Klubovi iz lige 5 se preko tvitera zajebavaju i prepucavaju pa nikome nista.

Vipla1921
Kontakt:

pon dec 11, 2017 11:23 pm

Meni je jaka ova zajebancija

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Reha1921
Kontakt:

pon dec 11, 2017 11:27 pm

Imate na FTV gosti Adzem i Joldic

cala
Kontakt:

pon dec 11, 2017 11:30 pm

Moraju do Februara koliko-toliko sredit teren na Grbavici ako misle da se LP igra.

storm_raider
Kontakt:

pon dec 11, 2017 11:33 pm

A kada da ga sredjuju... u Januaru tesko.. Ovako se nadas da pocetkom Februara nece snijeg pasti, sto je mala sansa. Ali eto, vidjecemo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrkiMedo
Kontakt:

pon dec 11, 2017 11:45 pm

Zakaric kaze da su nam falili Vojo, Stana i Veca, a Blagojevica nigdje ne spominje. Mogao bi mu ovaj nos polomiti na iducem treningu :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava