Bekric ? eto mene nosat cu vam voduhardwell je napisao/la:pa ja to je kod Kovine, onaj drveni mostićpintol_TM87 je napisao/la:u arnautovicima dole , sljaka je u pitanju..hardwell je napisao/la:
Jel kod Kovine na šljaci? Il' više preferirate Trakine bare i brzu podlogu
Bravo za ovo,najbolje bi ti bilo stati ispred stadiona gdje se kupuju karte prije utakmice,uvijek ima raje što skupljaju pare za kkartu.Neki dan sam kupio jednom čovjeku,i uvijek ću kad god finansijski budem u prilici.Još jednom bravo za tebeIzlija je napisao/la:Molim vas još jednom, ako neko ima vremena da dođe na utakmicu a nema para za kartu neka mi se javi na pp. Podrška nesmije izostati. Kupujem karte oko 13:00 pa se javite do tada.
I meni je zao sto se ne pjeva ova verzija, sigurno jedna od najboljih navijackih melodijaHrasno1921' je napisao/la:Pobjeda, 2:0 (Lendric,Bekric), karta uzeta i pored polugodisnje, poslijepodne abd po sina u obdaniste i pravac stadion, bit ce ovo fin dan ...
![]()
Steta sto se ne pjeva ova verzija, "gorio" bi stadion, a atmosfera bi bila opste ludilo ....
jel to počelo ?Tryg je napisao/la:NAPRIJED DZUMI!
Ima na SK1 ,sad ce poceti !! Sretno Majstore !!terabajt je napisao/la:jel to počelo ?Tryg je napisao/la:NAPRIJED DZUMI!
FKZ1921 je napisao/la:Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.
A sto to ne bi letili, jel ce to nastetit klubu ako mi budemo naelektrisani maksimalno ili sto eventualno sanjamo o nekom igracu?Neandertalac je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.
POTPIS KO DZAMIJA!
Dzaba nekima objasnjavat, daj suplje i smajlija za sretan zivot.