Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 10:36 am

Neka svako piše svoje, ima pravo. Meni ne smeta ni njegovo pisanje, čak šta više. Ali ako bilo kome smeta što pričamo o nečemu, ne mora nas čitati. Nek čita što mu se sviđa.
21 10 4

Petrović Slavko

delinjo
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:39 am

@vrbanjusa upravo to brate...jebi ga svi glume uvrijedjene mlade ...ne mozes svima ugoditi ja ne znam za sta isle da sluzi forum...ja samo ne mogu pljuvace koji u ovim divnim vremenima kritikuju upravu i tako to...a ostalo brate nek pise ko sta hoce...valjda je to svrha foruma ...i ova prica o Ibraiimiju sinoc je bas bila kul...par momaka su razmjenimi misljenje i tako sto...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:40 am

e čuj kazna zbog korištenja megafona :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

likusa
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:47 am

hardwell je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
hardwell je napisao/la:
Jel kod Kovine na šljaci? Il' više preferirate Trakine bare i brzu podlogu :D
u arnautovicima dole , sljaka je u pitanju..
pa ja to je kod Kovine, onaj drveni mostić :D
Bekric ? eto mene nosat cu vam vodu :ganja:
Željeznicar za život cijeli !

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 10:48 am

Pobjeda, 2:0 (Lendric,Bekric), karta uzeta i pored polugodisnje, poslijepodne abd po sina u obdaniste i pravac stadion, bit ce ovo fin dan ...

:zeljeznicar1:

Steta sto se ne pjeva ova verzija, "gorio" bi stadion, a atmosfera bi bila opste ludilo ....

phpBB [video]
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:51 am

Izlija je napisao/la:Molim vas još jednom, ako neko ima vremena da dođe na utakmicu a nema para za kartu neka mi se javi na pp. Podrška nesmije izostati. Kupujem karte oko 13:00 pa se javite do tada.
Bravo za ovo,najbolje bi ti bilo stati ispred stadiona gdje se kupuju karte prije utakmice,uvijek ima raje što skupljaju pare za kkartu.Neki dan sam kupio jednom čovjeku,i uvijek ću kad god finansijski budem u prilici.Još jednom bravo za tebe :pljesak: :pljesak:

P.s. ovo prvi put vidim za megafon..a neki koriste još jači razglas preko mikrofona vode,pa nikad marke nisu dali..pu pu pu majku vam lopovsku :oops1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:55 am

Sloboda je ove sezone izgubila 3 tekme, od Celika, Sarajeva i Zelje. Celika su dobili u kupu i izbacili, takodjer i Sarajeva, sad su dobili nas ...

Nadam se da nas nece izbaciti :ganja: Ozbiljno, ja kako god sagledam stvari, ni po cemu ne mogu reci da je neka ekipa favorit i da bi trebala proci. Ovaj dvomec ce biti pravo gurav. Mi kao navijaci, danas najvise mozemo uticati da vaga prevagne na nasu stranu u ovoj prvoj tekmi. Igracima ce trebati podrska, jer Sloboda je jaka ekipa. Mene kod njih najvise brine to sto su vrlo kompaktni kao ekipa i dobro su postavljena ekipa. Malo golova primaju, ekipe im ne stvaraju mnogo sansi, sto smo mogli i vidjeti. Tako ce i vcrs biti, Musemic je umrtviti igru, pokusati na kontre da zabije gol, mi cemo morati iz prve sanse da zabijemo gol, jer u tom slucaju bi mogli malo i njih otvoriti. Edis je vjerovatno uvidio greske i nedostatke njihove ekipe, probati to iskoristiti, zapet pa sta bude. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

irfo

sri apr 13, 2016 10:57 am

Hrasno1921' je napisao/la:Pobjeda, 2:0 (Lendric,Bekric), karta uzeta i pored polugodisnje, poslijepodne abd po sina u obdaniste i pravac stadion, bit ce ovo fin dan ...

:zeljeznicar1:

Steta sto se ne pjeva ova verzija, "gorio" bi stadion, a atmosfera bi bila opste ludilo ....

phpBB [video]
I meni je zao sto se ne pjeva ova verzija, sigurno jedna od najboljih navijackih melodija

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:58 am

ono što je kolega u pravu jeste da se na osnovu have, ničega...dižu neka očekivanja. i sutra će biti problem ako ne dođe ibraimi ili neko sličnog kvaliteta. neće nama koji ovdje pišemo, mi dolazimo u svakom slučaju. ali ovo čita mnogo ljudi, mnogo više nego što piše. i onaj ko ne zna će i nesvjesno biti razočaran i "spušten" ako ne bude tako, jer se letvica neosnovano diže.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

sri apr 13, 2016 11:01 am

Mi smo Zeljo i normalno da maštamo o Hajroviću kad smo doveli zvučnije pojačanje od njega (Zahirovic) sta trebamo maštat o Livaji!? Neka hvala! Dobro neko reče neki dan mladja raja voli da šupljira al zato su tu malo stariji ljudi da nas dozovu!
SVI NA BAZU ! :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Tryg
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:02 am

NAPRIJED DZUMI!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

damirfile
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:03 am

Kako ide prodaja ulaznica imal raje pred grbavicom, očekujem izmedu 5-6 hiljada.

Kapiten
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:04 am

Kad smo kod tih "steta sto se ne pjevaju"....
Spoiler:
phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
i naravno
phpBB [video]

kao i manje-vise sve od Joint Uniona..
mada je kod ove zadnje komplikovana harmonija , sto bi reko čombe :mrgreen:
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u sri apr 13, 2016 11:07 am, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

terabajt
Kontakt:

Tryg je napisao/la:NAPRIJED DZUMI!
jel to počelo ?

Plava Porodica
Kontakt:

SRETNO DAMIRE!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:07 am

terabajt je napisao/la:
Tryg je napisao/la:NAPRIJED DZUMI!
jel to počelo ?
Ima na SK1 ,sad ce poceti !! Sretno Majstore !! :zeljeznicar1:

terabajt
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:09 am

Sad pogleda tekst na avazu ima slika ovaj protivnik je ogroman jbt :r

Neandertalac

sri apr 13, 2016 11:15 am

FKZ1921 je napisao/la:Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.

POTPIS KO DZAMIJA!
Dzaba nekima objasnjavat, daj suplje i smajlija za sretan zivot.
Željeznicar za život cijeli!

Lampard
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:30 am

Neandertalac je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.

POTPIS KO DZAMIJA!
Dzaba nekima objasnjavat, daj suplje i smajlija za sretan zivot.
A sto to ne bi letili, jel ce to nastetit klubu ako mi budemo naelektrisani maksimalno ili sto eventualno sanjamo o nekom igracu?
Jel ce Lendra fulat 100% sansu ako mi zelimo u grupnu fazu. Mislim u sustini tebi ful respekt, iskusniji si forumas al' moram ti rec da ti je prica glupa jer eto i ako hocemo da dovedemo raju sigurno ce bit vise nafurani ako imaju u glavi neku grupnu fazu ili nekog ibraimiija nekako mi je to realnije uostalom mozemo se furat koliko hocemo jer realno nemamo nikakvog utjecaja ni na Misketa ni na Vedrana samo im mozemo pomoc. Brate otvori sebi privatni forum ako mislis da svi trebamo smanjit dozivljaj i neki crnjak sebi pucat. Poz

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 11:33 am

neće uticati ni na lendrića ni na vukotića ni na misimovića, to je tačno. ali ako se euforija neosnovano pravi, po željama koje su zasad pupa hava, onda će otići u drugom smjeru ako sutra ne bude tako. naročito kod onih koji svakako vagaju hoće li ili neće na stadion.

i ova pojačanja dosad koja su hajmo reći odjeknula, sletila su potpuno nenadano za 99,9% ljudi, a ne nakon nekog furanja i priželjkivanja...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava