Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 9:46 am

pintol_TM87 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:@Grbavica
da bi zaigrao na utakmici moras se pokazati na treningu, i ono minuta sto je dobio na tekmi bolje da se hiros ostavio i ubacivao al eto ne mogu sva pojacanja biti pojacanja, mora biti i promasaja.
haj ti nama reci gdje igraš tenisa i koliko je para termin ? :D
haha, u visokom dole, cijena je po dogovoru (10-15).. u nedjelju zakazano protiv bekrica bujrum daodradis stream meca haha..
Jel kod Kovine na šljaci? Il' više preferirate Trakine bare i brzu podlogu :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

pintol_TM87
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:48 am

hardwell je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
haj ti nama reci gdje igraš tenisa i koliko je para termin ? :D
haha, u visokom dole, cijena je po dogovoru (10-15).. u nedjelju zakazano protiv bekrica bujrum daodradis stream meca haha..
u arnautovicima dole , sljaka je u pitanju..

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:50 am

hardwell je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: haha, u visokom dole, cijena je po dogovoru (10-15).. u nedjelju zakazano protiv bekrica bujrum daodradis stream meca haha..
pa ja to je kod Kovine, onaj drveni mostić :D

Jaozinho22

sri apr 13, 2016 9:52 am

hardwell je napisao/la:
hardwell je napisao/la:
Visočani prije se igralo i kod bolnice tenis ne znam da li se sad igra :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:54 am

Jaozinho22 je napisao/la:
hardwell je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: u arnautovicima dole , sljaka je u pitanju..
Visočani prije se igralo i kod bolnice tenis ne znam da li se sad igra :ganja:
ima iza mješovite sš, al jedan teren

Okolele
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:55 am

Samo jako u kost KUP KUP KUP JE NAS :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 9:58 am

Evo vidim svi kažnjeni zbog pirotehnike, mi jedini zbog megafona. Valjda ovi drugi glasniji od nas pa im ne treba megafon, ili su im stadioni akustični. PUUU RULJO IZ saveza

cala
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:00 am

Koristenje megafona od strane vlastitih navijaca? Koji *****?

Jaozinho22

sri apr 13, 2016 10:01 am

FK Željezničar – FK Olimpic FK Željezničar novčana kazna u iznosu 1.500,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, isticanje neprimjerenih transparenata, korištenje megafona od strane vlastitih navijača) :ganja:
Kakve ublehe iz saveza dobro nas nisu kaznili sto smo neprimjereno obučeni na tribini :palacdole:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:03 am

E cuj kaznjeni zbog koristenja megafona oj ***** ti savez raspali..Traze neke gluposti samo da nam nesta prikace.. :rofl:

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne muzike u regionu, Zdravko Colic, podržao je projekat evropske Grbavice i uplatio sredstva za 15 stolica!
- Uvijek se govorilo, za Želju se ne navija, Željo se voli i to pokazuje i projekat evropske Grbavice. Drago mi je da sam dio ove lijepe nogometne priče, koja ruši granice. Akcija evropske Grbavice polako, ali sigurno izašla je iz regiona i postala jedna lijepa svjetska priča. Ovo je samo jedan moj mali doprinos. Sigurno je da će nova Grbavica biti ponos i dika ne samo navijača Željezničara, nego svih iskrenih zaljubljenika najvažnije sporedne stvari na svijetu. Novi stadion bit će sigurno nadahnjuće za nove generacije sportista i publike, kazao je Zdravko Čolić koji je kao junior bio golman našeg Želje. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri apr 13, 2016 10:05 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Kapiten
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:04 am

Nije prvi put, sta se ibretite :) mora se nesta naci.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:07 am

cala je napisao/la:Koristenje megafona od strane vlastitih navijaca? Koji *****?
Ima dosta nekih propisa cije krsenje samo povremeno kaznjavaju.. Kaznu nam mogu pisati i za zatvaranje onog prolaza na jugu gdje stoji trans.. Sve je ovo do sad super sto se kazni tice, samo da ovako i ostane.. Nekad se mora platiti koja milja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sz21
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:07 am

phpBB [video]
:klanjase2: :zeljeznicar1: :pljesak:
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

FKZ1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:08 am

nikson je napisao/la:Sudeci po ovome dosad igraci ne bi trebali razocarati sutra, a misljenja sam da bi mi nekako i mogli :(
Vise se raja furala za utakmicu protiv Olimpica, pricalo se, pozivalo se, a sad mi se cini da je nekako splasnula atmosfera :S
Nadam se da grijesim i da ce nas biti 8+ sutra...Sve ispod ovi igraci i ova uprava nisu zasluzili!
Nek se mi bavimo važnim pitanjima tipa koliko platu ima Ibraimi,da li je i koji je od Hajrovica za Zelju a koji nije,itd...
Pokušavamo furati neku priču tipa nismo mi kao neki,mi smo drugačiji,mi smo ovo,ono...Po čemu smo drugačiji? Malo progledali očima i već vidimo grupnu fazu nečega. A mi miljama daleko od prvog predkola tog nečega. I razmišljajući o grupama tog nečega,ne vidimo ono što nam je pred nosom. A to je najvažnija utakmica u ovoj sezoni do sada.**** Slobodu,mi smo u našoj mašti u grupnoj fazi nečega,mi se bavimo Agimom,Hajrovicima,HM...A to što se danas događa na Grbavici nije bitno,mi smo to,kako je postao omiljeni izraz,PREKUCALI,sta god to značilo.
Prije nego počnemo zbog neprekucavanja doživljavati razočarenja,spustimo se na zemlju.
Šal u ruke,kupi kartu i na stadion. Skupiti se,napeti se i probati riješiti utakmicu u nasu korist,napraviti bilo kakvu prednost pred revanš.
Trebamo znati da, ukoliko udjemo u finale kupa,tek tad dolazimo na 50% šansi za osvajanje kupa,odnosno za igranje tog predkola le.
Dobar dio nas nije svjestan koliko smo daleko od tog cilja.
Možemo doći do tog cilja, ali samo na način da svi budemo fokusirani. I ako nekom izgleda da to što mi trunimo po forumu nije bitno,vara se. Sve je bitno.Ovo ovdje pokazuje da brzo gubimo vezu da realnošću a to je prvi korak ka problemima.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 10:16 am

FKZ1921 je napisao/la:
nikson je napisao/la:Sudeci po ovome dosad igraci ne bi trebali razocarati sutra, a misljenja sam da bi mi nekako i mogli :(
Vise se raja furala za utakmicu protiv Olimpica, pricalo se, pozivalo se, a sad mi se cini da je nekako splasnula atmosfera :S
Nadam se da grijesim i da ce nas biti 8+ sutra...Sve ispod ovi igraci i ova uprava nisu zasluzili!
Nek se mi bavimo važnim pitanjima tipa koliko platu ima Ibraimi,da li je i koji je od Hajrovica za Zelju a koji nije,itd...
Pokušavamo furati neku priču tipa nismo mi kao neki,mi smo drugačiji,mi smo ovo,ono...Po čemu smo drugačiji? Malo progledali očima i već vidimo grupnu fazu nečega. A mi miljama daleko od prvog predkola tog nečega. I razmišljajući o grupama tog nečega,ne vidimo ono što nam je pred nosom. A to je najvažnija utakmica u ovoj sezoni do sada.**** Slobodu,mi smo u našoj mašti u grupnoj fazi nečega,mi se bavimo Agimom,Hajrovicima,HM...A to što se danas događa na Grbavici nije bitno,mi smo to,kako je postao omiljeni izraz,PREKUCALI,sta god to značilo.
Prije nego počnemo zbog neprekucavanja doživljavati razočarenja,spustimo se na zemlju.
Šal u ruke,kupi kartu i na stadion. Skupiti se,napeti se i probati riješiti utakmicu u nasu korist,napraviti bilo kakvu prednost pred revanš.
Trebamo znati da, ukoliko udjemo u finale kupa,tek tad dolazimo na 50% šansi za osvajanje kupa,odnosno za igranje tog predkola le.
Dobar dio nas nije svjestan koliko smo daleko od tog cilja.
Možemo doći do tog cilja, ali samo na način da svi budemo fokusirani. I ako nekom izgleda da to što mi trunimo po forumu nije bitno,vara se. Sve je bitno.Ovo ovdje pokazuje da brzo gubimo vezu da realnošću a to je prvi korak ka problemima.
Drug ti si stari, iskusni znas da jedna dobra stvar vodi drugoj, da mnogo znoja mora biti proliveno da bi se izborila evropa. Medjutim veliki broj navijaca na forumu su mladi momci naucice vremenom.
Danas si na stadion da damo svoj doprinos da budemo vjetar u ledja.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

vrbanjusa
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:22 am

Jbg, izgleda da se ne smije ni prokomentarisati ništa osim da se poziva na utakmicu, da se naglašava da smo daleko od nečega, da trebamo pomoći itd. To je jasno većini, a kome nije neće nikad ni biti jasno.
Forum služi da se svašta priča, da se naglaba, komentariše i na kraju krajeva da se baci neka dobra zajebancija. Pa nismo na sastanku UO da moramo samo o ozbiljnim temama pričati.
Priča o Ibraimiju ima pozadinu jer su jednog od njegovih menadžera naši kontaktirali i ovaj im rekao da hoće platu od 13.000 EUR-a.
Kome smeta nek preskoči postove i mirna Bosna.
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:24 am

Inace mislim da FKZ1921 precesto stvari spusta na zemlju i smiruje nekad eurofiju bez potrebe, ali sad se slazem skroz. Ako raja vec sad krene pricat o Salihovicu, Hajrovicu, Ibraimiju... nista dobro ne moze izaci iz toga. Prvi poraz bi bio katastrofa, u fazonu hocemo Ibraimija, a izgubili smo od recimo Celika il tako nesto... I onda raja bude u fazonu ma daj, kakav napredak, sve je isto... nije isto, to sto su nam daleko Salihovic i Hajrovic ne znaci da vec sad nismo odmakli od nivoa na kojem smo bili prije pola godine. Zato podrska, podrska i samo podrska.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:25 am

Hvala Čola
Željezničar ante portas !

ublehas
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:29 am

Ne govori FKZ1921 ovo bez razloga. Ne želim biti momku advokat, ali od ovakvih priča počinje neko nezadovoljstvo. Sad nam je već noramlno što smo u ekipu doveli dva bivša A reprezentativca naše države. Sad nam je već normalno što smo pobijedili 9 tekmi zaredom. Sad nam je već normalno što se pravi stadion...sad već hoćemo više. Nije problem što se želi više, ali problem nastaje kada se javi nezadovoljstvo što toga "više" nema, bez obzira koliko je to "više" nerealno bilo. Onda dolazi do osipanja posjete, pa do opšteg nezadovoljstva, pa do raznih priča (sve se pokralo...) i na kraju do onog hajmo sve mjenjati. Brzo mi sve pozitivno zaboravimo. ;)

delinjo
Kontakt:

sri apr 13, 2016 10:32 am

vrbanjusa je napisao/la:Jbg, izgleda da se ne smije ni prokomentarisati ništa osim da se poziva na utakmicu, da se naglašava da smo daleko od nečega, da trebamo pomoći itd. To je jasno većini, a kome nije neće nikad ni biti jasno.
Forum služi da se svašta priča, da se naglaba, komentariše i na kraju krajeva da se baci neka dobra zajebancija. Pa nismo na sastanku UO da moramo samo o ozbiljnim temama pričati.
Priča o Ibraimiju ima pozadinu jer su jednog od njegovih menadžera naši kontaktirali i ovaj im rekao da hoće platu od 13.000 EUR-a.
Kome smeta nek preskoči postove i mirna Bosna.
ovaj fkz1921 je jedan od boljih forumasa i uzivam citati njegove postove...medjutim lik toliko nekada moralise ja ne kontam...koja god je rasprava krenula on se nasao tu kao da nesto smiruje ...glumi glas razuma ali bukvalno u svakoj temi...eto mi ne znamo da smo miljama daleko od evrope pa pravimo kalkulacije za grupnu fazu...ovo je forum brate valjda smijemo pisati o raznim stvarima ....nadam se da se nece momak naljutiti ali ne znam zasto se ne opusti malo ...a posjeta ce biti bar 8 milja ne znam zasto se sekirate ovoj ekipi vise ne treba poziv za utakmicu...rezultati su najbolji poziv kakav marketing i ostalo...veceras ocekujem itmedju 8 i 9 hiljada...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava