nikson je napisao/la:Sudeci po ovome dosad igraci ne bi trebali razocarati sutra, a misljenja sam da bi mi nekako i mogli
Vise se raja furala za utakmicu protiv Olimpica, pricalo se, pozivalo se, a sad mi se cini da je nekako splasnula atmosfera :S
Nadam se da grijesim i da ce nas biti 8+ sutra...Sve ispod ovi igraci i ova uprava nisu zasluzili!
Nek se mi bavimo važnim pitanjima tipa koliko platu ima Ibraimi,da li je i koji je od Hajrovica za Zelju a koji nije,itd...
Pokušavamo furati neku priču tipa nismo mi kao neki,mi smo drugačiji,mi smo ovo,ono...Po čemu smo drugačiji? Malo progledali očima i već vidimo grupnu fazu nečega. A mi miljama daleko od prvog predkola tog nečega. I razmišljajući o grupama tog nečega,ne vidimo ono što nam je pred nosom. A to je najvažnija utakmica u ovoj sezoni do sada.**** Slobodu,mi smo u našoj mašti u grupnoj fazi nečega,mi se bavimo Agimom,Hajrovicima,HM...A to što se danas događa na Grbavici nije bitno,mi smo to,kako je postao omiljeni izraz,PREKUCALI,sta god to značilo.
Prije nego počnemo zbog neprekucavanja doživljavati razočarenja,spustimo se na zemlju.
Šal u ruke,kupi kartu i na stadion. Skupiti se,napeti se i probati riješiti utakmicu u nasu korist,napraviti bilo kakvu prednost pred revanš.
Trebamo znati da, ukoliko udjemo u finale kupa,tek tad dolazimo na 50% šansi za osvajanje kupa,odnosno za igranje tog predkola le.
Dobar dio nas nije svjestan koliko smo daleko od tog cilja.
Možemo doći do tog cilja, ali samo na način da svi budemo fokusirani. I ako nekom izgleda da to što mi trunimo po forumu nije bitno,vara se. Sve je bitno.Ovo ovdje pokazuje da brzo gubimo vezu da realnošću a to je prvi korak ka problemima.