igra i zalaganje jednako dobra posjeta...ahaCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 7:51 pmOvih 2000 je stvarna cifra navijaca FKŽ,poserem se na sve one koji se nazivaju navijacima FKZ da su mogli doci a nisu.
Gavrane, znaš šta ti je činitiChWilla je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 7:53 pmigra i zalaganje jednako dobra posjeta...ahaCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 7:51 pmOvih 2000 je stvarna cifra navijaca FKŽ,poserem se na sve one koji se nazivaju navijacima FKZ da su mogli doci a nisu.![]()
Sad moze. Sad je post ispravno napisanPlava Porodica je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 4:33 pmJe li može sadponosannavas je napisao/la: ↑pon dec 04, 2017 11:06 amIzvini druže moj, ali molim te nemojte ovakvih postova. Niti si ušao još u polufinale niti si jesenji prvak. Neojte mi pitarluka sviju vam. Znaš da te ja volim ali ne kenjaj molim te.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned dec 03, 2017 8:41 pmU kratkim crtama.
-Uprava fenomenalna.
-Stadion ispunjava 3. kategoriju.
-Saša Papac SD.
-Admir Adžem.
-Ostatak stručnog štaba sa odličnim kondicionim.
-Željina djeca.
-Jesenji prvaci.
-Polufinale Kupa.
-Među 24.ekipe Juniorske LP, čekamo Mančester.
Jesam li šta zaboravio?
Dopunite![]()
Hehehe
Ćelo daj Mančester u ponedjeljak !
Jesmo u zadnjim utakmica osvojili maksimalan broj bodova, ali smo zato finansijski u debelom minusu. I mjesto navijači da barem koliko-toliko to nadoknade on i zabibere novom bakljadom. Koji li je povod ove danasnje.Masinovodja je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 7:48 pmUkupan prihod danas od ulaznica 6000 km,kazna u derbiju 7500 i opet danas palili.
Bravo navijaci,bravoooo
bilo bi raje nego bilo hladno jbgChWilla je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 7:56 pmkad smo 2011. preuzeli lidersku poziciju sa 2-0 protiv leotara, tad je to pisano kao 2.000 mislim. ali realan broj, da su tad bili brojači mislim da je bio trocifren. toliko o tome igra i zalaganje...koliko se mogu sjetiti bili smo uvezali sve pobjede od šestog kola.
a potpišeš konja zahirovića dođe 11 hiljada...i tek se teoriji da naša djeca dovode do dobre posjete mogu grohotom nasmijati...