Kakva sezona, cestitke igracima , veliki povratak na mjesto koje nam i pripada.
Danas utakmica sa dva različita poluvremena. U prvom su svi bili losi osim Graovca. U drugom smo bili odlicni sa zavidnom spremnoscu i zeljom i na tome veliko hvala Nedimu Covicu. Sto se tice igraca pojedinacno, Zakaric na nivou kao i uvijek, a Ramovic i Graovac danas iznad ostalih. Velika pobjeda za jesenju titulu, ali isto tako dobra opomena da sa krampama necemo osvojit titulu. Tu mislim na Projica koji je medju najplacenijim u ekipi, a nista nije odigrao cak je danas i ubjedljivo najgori bio. Isprepadan, nejasan i panican, vrlo losa polusezona za nekadasnju rezervu Napretka iz Krusevca. Hajdarevic onako, ali on i Saban mogu doci do izrazaja samo s pravim igracem ,a to je Blagojevic. Sa Elsnerom nema sanse da pokazu nesto kvalitetno. Lijevi bek prioritet, a brzo krilo i jedan veznjak destruktivac koji ima smisla i kapacitet za fudbal i sampionskog Zelju. Bez lijevog beka ne ulaziti u proljece gdje je svaka na noz. Dobra stvar je sto Projic ima 3 zuta i hvala Allahu necemo ga gledat u Krupi.
Bravo Zeljo, uljepsao si mi ovu godinu, ali titula je ono sto se ceka i trazi, ali nece biti lahko.Papac i Adzem u pamet

da mi je dozivjeti jedan prelazni rok da dovedemo dva igraca koji ce unaprijediti nasu igru, a ne 6 od kojih 3 su zalutala (tipa Elsner), jedan mrsa, drugi ima problema s povredama i treci je solidan.