Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 9:11 pm

Moramo biti malo zabrinuti...ipak evo treci prelazni rok 90% igraca dovedenih pola godine prije, odlazi. I to su svi manje vise potpisali visegodisnje ugovore. Lutamo na sportskom planu i to je ocigledno. Ja se nadam da je dolaskom novog sefa tome dosao kraj, ali opet kako kazu ko se oprzio o mlijeko i u jogurt puše. Ono sto ja ocekujem od uprave je to da ako ne dao Bog zaredamo par losih rezultata, a navijaci krenu sa pritiskom i pocnu traziti odlazak Kostica, stanu iza njega i kazu ovo je covjek kojeg smo izabrali izmedju 20 kandidata, 100% stojimo iza njega i on je nas dugorocni plan, a ne da gase pozar nekim Adzemom, Mulalicem, Memicem...ono sto meni ulijeva nadu je ovo sto sam vidio u par ovih treninga, i stvarno mislim da ni sekunde nismo pogrijesili sa odabirom sefa strucnog staba. Sretno svima, ovim sto nas napustaju a pogotovo ovim sto su nam dosli.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:12 pm

super1 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Kosticu puno podrska, tesko ce njemu biti sa ovim "neznalcima" i nasim mentalitetom. Cuj Dado da stane i pogleda njega kao smijesan si :ne: :ne:

Nadam se da ce sastaviti ekipu da moze ispostovati njegove zamisli. Iako ja ne vidim znacaj dolaskom Lazica, ako Kostic tako misli onda Ok, naravno da ce imati podrsku. Generalno problem je sto smo mi zinuli i sto su nas nafurali da nam dolazi sad Bivsi reprezentativac i neke klase igraci, a poslije da ne ocekujemo ta pojacanja.

Svaka cast upravi za ovaj postupak prema Bogicevicu :klanjase2: :klanjase2:

Kosticu brate poćeraj do titule :titula: :titula: :titula:
niste dobro shvatili sta sam napisao,dado je profesionalno to prihvatio i oduigrao sta mu je trazeno,bogi se smijao
Nisam ni rekao da se smijao, shvatio sam da je to bio Bogi, ali opet izvinjavam se zbog loseg tumacenja da je stao i pogledao jer ti kazes da je odigrao sto mu se trazilo. :palacgore:

fk1921

uto jun 14, 2016 9:12 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:na zvaničnoj nema ni zahirovića.
Ni Bogdanovića, itd. Samo su Brazilce objavili
Jesu
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 9:13 pm

salemprolic je napisao/la:Moramo biti malo zabrinuti...ipak evo treci prelazni rok 90% igraca dovedenih pola godine prije, odlazi. I to su svi manje vise potpisali visegodisnje ugovore. Lutamo na sportskom planu i to je ocigledno. Ja se nadam da je dolaskom novog sefa tome dosao kraj, ali opet kako kazu ko se oprzio o mlijeko i u jogurt puše. Ono sto ja ocekujem od uprave je to da ako ne dao Bog zaredamo par losih rezultata, a navijaci krenu sa pritiskom i pocnu traziti odlazak Kostica, stanu iza njega i kazu ovo je covjek kojeg smo izabrali izmedju 20 kandidata, 100% stojimo iza njega i on je nas dugorocni plan, a ne da gase pozar nekim Adzemom, Mulalicem, Memicem...ono sto meni ulijeva nadu je ovo sto sam vidio u par ovih treninga, i stvarno mislim da ni sekunde nismo pogrijesili sa odabirom sefa strucnog staba. Sretno svima, ovim sto nas napustaju a pogotovo ovim sto su nam dosli.
Potpis.
Ako ga otjeramo nakon dva poraza nek se gone u k.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

FKZ1921
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:19 pm

Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...

Plavi orkestar
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:19 pm

Fudbaler koji igra u klubu koji tezi tituli pa i u BiH ligi mora imati brzinu i snagu a još je i profesionalac i onda se mora profesionalno i ponašati i ispunjavati svoje obaveze jer je za to placen.Ljudi koji su u strucnom štabu su najodgovorniji za rezultat i ako ga nema slijedi im noga.Ozbiljan strucni štab ce od njih sve to traziti i ko ne zeli ili nije kadar da to ispuni on otpada bez obzira kako se zove.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:20 pm

Ja vam fino neki dan rekoh Uglješu smo doveli za zadnjeg veznog, a Šećera na lijevo krilo..Kakav Lazić :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:22 pm

Odlazak Zahirovica je dobar/los potez koliko i njegov dolazak.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Model1964

uto jun 14, 2016 9:22 pm

Pisao sam i za Sablju evo i za Kostića isto.
Željo je golem, Željo je institucija da se bilo ko ući na njemu. Ko nije dorastao pritisku trofeja, vozdra pa da mi je brat rođeni.
Vjerujem da Miloš i Ljeljak to znaju isto igrači koji su došli sa strane.Kad se moraš u novo sredini nametnuti grizeš ko ker ;) Kako domaći igraći razmišljaju to je več druga stvar. Ako se drže u stilu *Ja sam Željino djete, ja moram igrat*i, jadna nam majka. Želim reči da smo razmazili naše igrače sa pričama o velikim talentima i nekim popustima, tipa treba ga istrpiti.
Treba da nam je cilj Dupla :D i tako se treba i ponašati. Ko če igrati i na kojoj poziciji, je najmanje bitno ako su rezultati tu. Niko nemere na foru uzeti bilo šta tako da mora biti dobra igra da dođeš do trofeja.
Uprava radi fenomenalan poso al đaba ako mema trofeja. Vukotić nadam se to dobro zna. Jasni ciljevi jasni ugovori. Hoš? Neš?! Bangladeš!!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:23 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...
pratis li ti treninge?

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:23 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...
ja sad neznam jel on ne konta ili nezna al znam sta sam vidio i cuo al nebitno

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:24 pm

ChWilla je napisao/la:
super1 je napisao/la: nisam rekao da je dado u pitanju,drugi je igrac bio
znam da nisi, inače kažem za dadu, on je moja najveća igračka frustracija u vezi sa željom...

kad protiv onakvih igrača u ferencvarosu i standardu izgledaš da "pripadaš" tu, i više od toga - a onda u našoj ligi opet samo bljeskovi...
Ma Memija je dobio dobro predavanje :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

avlami97
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:26 pm

Model1964 je napisao/la:Pisao sam i za Sablju evo i za Kostića isto.
Željo je golem, Željo je institucija da se bilo ko ući na njemu. Ko nije dorastao pritisku trofeja, vozdra pa da mi je brat rođeni.
Vjerujem da Miloš i Ljeljak to znaju isto igrači koji su došli sa strane.Kad se moraš u novo sredini nametnuti grizeš ko ker ;) Kako domaći igraći razmišljaju to je več druga stvar. Ako se drže u stilu *Ja sam Željino djete, ja moram igrat*i, jadna nam majka. Želim reči da smo razmazili naše igrače sa pričama o velikim talentima i nekim popustima, tipa treba ga istrpiti.
Treba da nam je cilj Dupla :D i tako se treba i ponašati. Ko če igrati i na kojoj poziciji, je najmanje bitno ako su rezultati tu. Niko nemere na foru uzeti bilo šta tako da mora biti dobra igra da dođeš do trofeja.
Uprava radi fenomenalan poso al đaba ako mema trofeja. Vukotić nadam se to dobro zna. Jasni ciljevi jasni ugovori. Hoš? Neš?! Bangladeš!!
:palacgore:
Stručni štab FK Željezničar, na čelu sa Milošem Kostićem, istakao je da u narednoj sezoni ne računa na Adnana Zahirovića. Sa ovim fudbalerom je održan sastanak i dogovoren je sporazumni raskid ugovora.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ellaxaz
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:28 pm

Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Model1964

uto jun 14, 2016 9:29 pm

Đe Grk, j.ebo vas Grk. Niti guzim niti onog firaona gledam, več čekam Grka :rofl:

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:30 pm

ellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
izmedju njega i kene se biralo,,,draza mi ova opcija

fk1921

uto jun 14, 2016 9:31 pm

super1 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
Samo nek nije hasagic
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

uto jun 14, 2016 9:32 pm

super1 je napisao/la:
mozemol ocekivat neko bum jako ime bar marketinski da bude potez , jel ovaj lazic to krilo o kojem se pricalo ako moze odg ? :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

diego1921
Kontakt:

uto jun 14, 2016 9:32 pm

Kakva je ovo lakrdija ovdje,ne mogu da vjerujem,cast izucecima :palacgore:
Picke samo znate srati a nije covijek ni poceo,nismo jos nijednu tekmu odigrali,niko od nas ne zna ko ide a ko ostaje,svrsavali smo na Zahirovica i Bekrica a dobili smo karinu od njih.Ne zasluzujemo mi jakog Zelju i dobar stadion..Vjerujem da zbog vas nekih Milos nece dokcekati kraj sezone :palacgore:

Model1964

uto jun 14, 2016 9:35 pm

diego1921 je napisao/la:Kakva je ovo lakrdija ovdje,ne mogu da vjerujem,cast izucecima :palacgore:
Picke samo znate srati a nije covijek ni poceo,nismo jos nijednu tekmu odigrali,niko od nas ne zna ko ide a ko ostaje,svrsavali smo na Zahirovica i Bekrica a dobili smo karinu od njih.Ne zasluzujemo mi jakog Zelju i dobar stadion..Vjerujem da zbog vas nekih Milos nece dokcekati kraj sezone :palacgore:
Šta ti bi? :) Pojedi nešto, šečer ti pao?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava