Nisam ni rekao da se smijao, shvatio sam da je to bio Bogi, ali opet izvinjavam se zbog loseg tumacenja da je stao i pogledao jer ti kazes da je odigrao sto mu se trazilo.super1 je napisao/la:niste dobro shvatili sta sam napisao,dado je profesionalno to prihvatio i oduigrao sta mu je trazeno,bogi se smijaoLeon_Professional je napisao/la:Kosticu puno podrska, tesko ce njemu biti sa ovim "neznalcima" i nasim mentalitetom. Cuj Dado da stane i pogleda njega kao smijesan si![]()
![]()
Nadam se da ce sastaviti ekipu da moze ispostovati njegove zamisli. Iako ja ne vidim znacaj dolaskom Lazica, ako Kostic tako misli onda Ok, naravno da ce imati podrsku. Generalno problem je sto smo mi zinuli i sto su nas nafurali da nam dolazi sad Bivsi reprezentativac i neke klase igraci, a poslije da ne ocekujemo ta pojacanja.
Svaka cast upravi za ovaj postupak prema Bogicevicu![]()
![]()
Kosticu brate poćeraj do titule![]()
![]()
JesuEisenbahner1921 je napisao/la:Ni Bogdanovića, itd. Samo su Brazilce objaviliChWilla je napisao/la:na zvaničnoj nema ni zahirovića.
Potpis.salemprolic je napisao/la:Moramo biti malo zabrinuti...ipak evo treci prelazni rok 90% igraca dovedenih pola godine prije, odlazi. I to su svi manje vise potpisali visegodisnje ugovore. Lutamo na sportskom planu i to je ocigledno. Ja se nadam da je dolaskom novog sefa tome dosao kraj, ali opet kako kazu ko se oprzio o mlijeko i u jogurt puše. Ono sto ja ocekujem od uprave je to da ako ne dao Bog zaredamo par losih rezultata, a navijaci krenu sa pritiskom i pocnu traziti odlazak Kostica, stanu iza njega i kazu ovo je covjek kojeg smo izabrali izmedju 20 kandidata, 100% stojimo iza njega i on je nas dugorocni plan, a ne da gase pozar nekim Adzemom, Mulalicem, Memicem...ono sto meni ulijeva nadu je ovo sto sam vidio u par ovih treninga, i stvarno mislim da ni sekunde nismo pogrijesili sa odabirom sefa strucnog staba. Sretno svima, ovim sto nas napustaju a pogotovo ovim sto su nam dosli.
pratis li ti treninge?FKZ1921 je napisao/la:Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...
ja sad neznam jel on ne konta ili nezna al znam sta sam vidio i cuo al nebitnoFKZ1921 je napisao/la:Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...
Ma Memija je dobio dobro predavanjeChWilla je napisao/la:znam da nisi, inače kažem za dadu, on je moja najveća igračka frustracija u vezi sa željom...super1 je napisao/la: nisam rekao da je dado u pitanju,drugi je igrac bio
kad protiv onakvih igrača u ferencvarosu i standardu izgledaš da "pripadaš" tu, i više od toga - a onda u našoj ligi opet samo bljeskovi...
Model1964 je napisao/la:Pisao sam i za Sablju evo i za Kostića isto.
Željo je golem, Željo je institucija da se bilo ko ući na njemu. Ko nije dorastao pritisku trofeja, vozdra pa da mi je brat rođeni.
Vjerujem da Miloš i Ljeljak to znaju isto igrači koji su došli sa strane.Kad se moraš u novo sredini nametnuti grizeš ko kerKako domaći igraći razmišljaju to je več druga stvar. Ako se drže u stilu *Ja sam Željino djete, ja moram igrat*i, jadna nam majka. Želim reči da smo razmazili naše igrače sa pričama o velikim talentima i nekim popustima, tipa treba ga istrpiti.
Treba da nam je cilj Duplai tako se treba i ponašati. Ko če igrati i na kojoj poziciji, je najmanje bitno ako su rezultati tu. Niko nemere na foru uzeti bilo šta tako da mora biti dobra igra da dođeš do trofeja.
Uprava radi fenomenalan poso al đaba ako mema trofeja. Vukotić nadam se to dobro zna. Jasni ciljevi jasni ugovori. Hoš? Neš?! Bangladeš!!
izmedju njega i kene se biralo,,,draza mi ova opcijaellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
Samo nek nije hasagicsuper1 je napisao/la:izmedju njega i kene se biralo,,,draza mi ova opcijaellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
mozemol ocekivat neko bum jako ime bar marketinski da bude potez , jel ovaj lazic to krilo o kojem se pricalo ako moze odg ?super1 je napisao/la:izmedju njega i kene se biralo,,,draza mi ova opcijaellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da se na konkurs za trenera golmana nije prijavio niko sa boljim CV-om od Karica.
Šta ti bi?diego1921 je napisao/la:Kakva je ovo lakrdija ovdje,ne mogu da vjerujem,cast izucecima![]()
Picke samo znate srati a nije covijek ni poceo,nismo jos nijednu tekmu odigrali,niko od nas ne zna ko ide a ko ostaje,svrsavali smo na Zahirovica i Bekrica a dobili smo karinu od njih.Ne zasluzujemo mi jakog Zelju i dobar stadion..Vjerujem da zbog vas nekih Milos nece dokcekati kraj sezone