Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ima li gdje cijela lista, da vidim koliko su ovi iz hercegovine dobili?LARS1921 je napisao/la:Borac popusio kaznu od 19250KM u utakmici proiv nas
Nama 7500KM kazne zbog derbija
Hvala Lars.LARS1921 je napisao/la:https://www.nfsbih.ba/images/DC-001/Sl. ... 2.2017.pdf
Moraju povecati platu za buduceg selektora, ko god to bio...arctg je napisao/la:Čuj Borcu 20.000 kazne, kažnjeni prvo za upotrebu pirotehnike, pa za slabu organizaciju a treća kazna za slabu organizaciju i upotrebu pirotehnike. Majko Božija, suze su me zalile... Nama sedam i pol milja za kvazi-derbi? Mnogo veće pyro-predstave smo imali i mnogo manje kazne dobijali. Je li ovo namiruju popušeni novac od Svjetskog preko leđa ultrabogatih klubova domaće... fudbalske lige?!
Nije Imperator jeftin nimalo a radije će njemu davati neću-ni-da-pomislim-koliko KM i upustiti se u izuzetan rizik jer niti oni znaju koga dovode, niti on zna gdje dolazi, nego što će izabrati provjerenog čovjeka za kojeg su uvjereni da može dovesti stvari u skoro potpuni red, za mnogo manje novca. E moj Ivice, što ne pusti UEFA-u da ih spusti u mezar...BlwD je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 10:53 pmMoraju povecati platu za buduceg selektora, ko god to bio...arctg je napisao/la:Čuj Borcu 20.000 kazne, kažnjeni prvo za upotrebu pirotehnike, pa za slabu organizaciju a treća kazna za slabu organizaciju i upotrebu pirotehnike. Majko Božija, suze su me zalile... Nama sedam i pol milja za kvazi-derbi? Mnogo veće pyro-predstave smo imali i mnogo manje kazne dobijali. Je li ovo namiruju popušeni novac od Svjetskog preko leđa ultrabogatih klubova domaće... fudbalske lige?!
Ma skontat ce kad tad da su se zaje*ali. Samo me boli sto ljudi krive pogresne osobe...arctg je napisao/la:Nije Imperator jeftin nimalo a radije će njemu davati neću-ni-da-pomislim-koliko KM i upustiti se u izuzetan rizik jer niti oni znaju koga dovode, niti on zna gdje dolazi, nego što će izabrati provjerenog čovjeka za kojeg su uvjereni da može dovesti stvari u skoro potpuni red, za mnogo manje novca. E moj Ivice, što ne pusti UEFA-u da ih spusti u mezar...BlwD je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 10:53 pmMoraju povecati platu za buduceg selektora, ko god to bio...arctg je napisao/la:Čuj Borcu 20.000 kazne, kažnjeni prvo za upotrebu pirotehnike, pa za slabu organizaciju a treća kazna za slabu organizaciju i upotrebu pirotehnike. Majko Božija, suze su me zalile... Nama sedam i pol milja za kvazi-derbi? Mnogo veće pyro-predstave smo imali i mnogo manje kazne dobijali. Je li ovo namiruju popušeni novac od Svjetskog preko leđa ultrabogatih klubova domaće... fudbalske lige?!