LeBlue je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 12:15 pmAko mislimo da ce biti lakse sutra, onda ce to biti dugih 90 min. Ako mislimo sto smo dobili Borca na strani, pa onda Sarajevo i Siroki par puta, da ce lakse sa Radnikom, ako udjemo sa tim razmisljanjem, tesko ce biti. Moramo ih maksimalno ozbiljno shvatiti i igrati kao do sada, samo tako mozemo dobiti 3 boda. Izuzetno je vazno da zavrsimo ovu polusezonu sa ta 3 boda.
Bilo je i gorih izjava u momentu, možeš potražiti.Ajzea je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 12:04 pmIzofira ti njega, ali...
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:43 pm0:3 Sarajevu apsolutno zasluženo! Najiskrenije bih volio eto.
Ne postoji gora izjava od ove.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 12:21 pmBilo je i gorih izjava u momentu, možeš potražiti.Ajzea je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 12:04 pmIzofira ti njega, ali...
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:43 pm0:3 Sarajevu apsolutno zasluženo! Najiskrenije bih volio eto.
Ali, svi znaju kako pišem i kakav sam u trenutku.. Ne morališem, kažem kako mislim. Nemam dvostruke aršine.
I na kraju krajeva, šta si htio sa ovim?
Ostavit samo temu 'Zimski prelazni rok'Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 12:50 pmSutra vedro bez padavina, ali temperatura oko nule koliko vidim, tako da bez ciscenja snijeg ne ide nigdje... Moglo bi se odigrati ovo sutra, stvarno bi bilo previse da se i ovo odgodi...
Uz Boziju pomoc sutra nova 3 boda pa da ispratimo momke na zasluzeni odmor.
Na pauzi zakljucati forum, u nedostatku utakmica ce ovde biti ludilo, jos ako slucajno zijanimo neku prijateljsku na pripremama, otjerat cemo i Adzema i igrace i sve u pm![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Pa avlami je strucnjak ybg.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 11:50 amJe li ovo kritika @avlami o kojoj pričaš?avlami97 je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 7:42 pmAdžem je na 50% prvenstvenih poraza u odnosu na Slavka Petrovića (imao ih 2). Podsjećanja radi Slavko je imao samo nezaslužen poraz u Širokom (prečke i stative i dobre vile spasile Široki) i poraz na Koševu.
Poraz trenera, jer nema sistema (šablona) u igri. Najveći amater ne bi postavio ono što je Ado uradio, pri tome mislim i na odabir igrača. Izjava na kraju tekme je sramna. Sudije su sudile korektno. Žerić odigrao solidno. Zec je najsebičniji igrač lige.
Tjeranje najučinkovitijeg trenera iz prethodne sezone u ligi, će nam se obiti o glavu. Adžem mi je drag, ali je ubleha od trenera, u prošloj sezoni nismo nikada imali omjer posjeda lopte za prvo poluvrijeme 62:38 u korist protivnika, čak ni u Evropi.