Gledajuci iz trenutne perspektive situacija se zarotirala za 180°. Ne tako davno opste misljenje je bilo da nam treba 5-6 dobrih igraca da bi licili na ozbiljnu ekipu. Tako je to tada i izgledalo. Sad kad pogledamo i nije potrebno dovoditi puno. U sustini, ja licno, ne bih dovodio nikog ako nije bas kvalitet, a ako je bas kvalitet onda bih ih doveo i 6-7 ako bi se otvorila mogucnost. Po meni nam je potreban jedan kvalitetan lijevi ful bek. Neko ko kvalitetno moze pokrivati i bekovsku i krilnu poziciju na toj strani. Pored njega dovesti Vukotica i jos nekog slicnog Ramovicu da kvalitetno moze odraditi u ofanzivnom dijelu. Probati nafatati i kakvog talentovanog koji nam moze valjati na duze staze i prikljuciti jos bar dvojicu juniora, po meni Dacica i onog malca sto moze igrati i lijevo i desno krilo. Uz kvalitetne pripreme i nadogradnju trenutne igre za jos nekih 10-15% mislim da bi bilo sasvim dovoljno da se u ovoj sezoni dodje do trofeja. Uz to **** stavitu na produzenje ugovora sa Zakaricem i probati dogovoriti sa Graovcem i to je to...
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk