Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BlueSide
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 9:23 pm

IvanOsim je napisao/la:
pet dec 08, 2017 8:44 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
pet dec 08, 2017 1:05 pm
Nismo mi imali manje ljudi na stadionu zbog necijih kritika vec zbog tegobnog zavrsetka prosle sezone i tegobne igre u dobrom dijelu ove sezone. Ljudi su bili maksimalno razocarani, neopravdano naravno, trebali su pucati od srece zbog nacina na koji smo ispustili titulu i odigrali prvih desetak kola.. Zadovoljstvo se vratilo onog momenta kada smo proigrali..
To je to.

Sto nekog pogadjaju bezosnovani komentari, te im ti isti daju jos vise na znacaju citirajci ih, ili pojedini tekstovi na portalima, ne predstavlja nikakvu smetnju sirem auditorijumu, odnosno posjeti, vec samo rezultati, igra i nasa djeca.
Onda po toj logici protiv radnika ce nas biti 10 milja ? Rezultati-vrh, Igra-koliko vidim zadovoljni smo svi, djeca-vrh
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Amar927
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:27 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet dec 08, 2017 9:21 pm
Fejzić i Zajmović su također od 1. januara slobodni igrači. Iskusni golman vjerovatno odlazi iz Doline ćupova obzirom da je Aldin Ćeman vraćen sa posudbe iz bugojanske Iskre, a Plavi su blizu dovođenja čuvara mreže iz Srbije s kojim su pregovori u završnoj fazi. Na drugoj strani, robusni ofanzivac je maksimalno koristio ukazanu priliku, ali u posljednje vrijeme mečeve gleda sa klupe za rezervne igrače.

Kaže Sinan
Mozda golman Bojan Zogovic danas je isti portal objavio da je na meti renomiranog bh.premijerligasa...

Plavi orkestar
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:30 pm

Neke stvari mozeš oblikovati na internetu,nešto,ali ne znam šta,promjeniti ali to se uvijek moglo u skladu sa tehnološkim dostignucima koja smo pratili.Sta moze uljepšati utisak protiv Viteza dva puta,Slobode i u još nekim utakmicama da bi privuklo gledaoce ili šta i ko moze pokvariti utisak u ovih zadnjih pet utakmica.Niko i ništa.Sve je do igre i rezultata.Oduvjek je tako bilo i bit ce.Ljudi koji dolaze na utakmice imaju oci i vide.Adzem da je izveo sastav kao protiv Viteza u zadnjih pet utakmica koje smo odigrali mi u svih ovih pet utakmica nebi pobjedili.I onda kriv internet i tamo neki a nije onaj koji se zajebava sa Zeljom.Da nije bilo kritike danas nebi bili u polufinalu kupa i na prvom mjestu na tabeli.I treba razluciti kritiku od vrijedjanja i psovanja koje ne odobravam ni u kakvog slucaju ma bilo gdje.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pet dec 08, 2017 9:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:30 pm

Amar927 je napisao/la:
pet dec 08, 2017 9:27 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet dec 08, 2017 9:21 pm
Fejzić i Zajmović su također od 1. januara slobodni igrači. Iskusni golman vjerovatno odlazi iz Doline ćupova obzirom da je Aldin Ćeman vraćen sa posudbe iz bugojanske Iskre, a Plavi su blizu dovođenja čuvara mreže iz Srbije s kojim su pregovori u završnoj fazi. Na drugoj strani, robusni ofanzivac je maksimalno koristio ukazanu priliku, ali u posljednje vrijeme mečeve gleda sa klupe za rezervne igrače.

Kaže Sinan
Mozda golman Bojan Zogovic danas je isti portal objavio da je na meti renomiranog bh.premijerligasa...
Ovaj bivši golman Rada je potpisao autorizaciju sa sarajevskim skautom Danielom Pavlovićem, koji jedini ima pravo pregovora u ime ovog golmana.

Ja bih rekao da ide kod kona, nisu renomirani, ali eto :D

Brkoo
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:40 pm

Sto se tice golmana, sa Fejzicem se treba produziti ugovor, a Cemana se rijesiti, lik nema kvalitet da bude ni rezerva u nasem klubu. Ako dodje dobra ponuda za Kjosevskog, onda treba dovesti dobrog golmana..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:41 pm

Irfaneee Fejzićuuuu najbolji golmaneeee
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

damirfile
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:44 pm

Biće ovakvih naslova po novinama svaki dan, nema ko se neće povezivati sa našim klubom.

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:45 pm

uz onu standardnu "saznajemo iz izvora bliskih klubu" :D

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

IvanOsim
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:45 pm

Nadam se da smo svjesni sta imamo u Vedranu, te da nam taj golman iz Srbije moze valjati samo ako je mlad i perspektivan, naravno ako Sinan ne nagadja.
Elsner, igrac koji igra na poziciji gdje imamo tri izuzetno dobra igraca, da bude cetvrta opcija, stranac koji kosta, mislim nepotrebno. Bolje Osmanovicu iz juniora dati tu opciju, svakako momak podsjeca na Zolotica i velika je perspektiva.
Dzenis i Dino, posudba (npr. u Vitez, vjerujem uz kvalitetnu komunikaciju da bi se to lako moglo ostvariti), te napokon vidjeti mozemo li i koliko racunati na njih, jer su i dalje relativno mladi.
Bogicevic i Sinisa, slobodni, mi moramo biti svjesni i pored dobrih igara par kola, da u novu sezonu i evropu ne mozemo uci sa Bogijem, tako da je bolje sto prije stvarati stoperski par, te povuci Velica iz juniora, za Sinisu sve isto, moramo praviti ozbiljnu ekipu za evropu, a tu ne bi trebalo biti mjesta za njih, po mom misljenju.

Kajkut, po mom skromnom misljenju, zauzima dragocjene minute Mujagicu.
Graovac i Stanic, ponuditi ugovore, Graovcu dvogodisnji, Stani pola + 1 godina, kao beck up se pokazao veoma solidan, moze biti samo za nase lige.
Projic, ova druga polusezona presudna u njegovom dokazivanju, dovest mu ozbiljnu kokurenciju za borbu.

Kad bi bilo kakve sanse da se Memija vrati, to bi bilo odlicno.

Adilovic i Djelmic STOP Nadam se da smo zavrsili s tom praksom.

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:09 pm

Memija igra standardno u klubu koji nakon prvog dijela sezone zauzima prvo mjesto na tabeli. Što bi se vraćao?

IvanOsim
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:22 pm

Hurmasica je napisao/la:
Memija igra standardno u klubu koji nakon prvog dijela sezone zauzima prvo mjesto na tabeli. Što bi se vraćao?
Upravo si apsolutno, svakako i repki treba desni bek, prva Danska liga, lijepo lijepo..
Mozda sam malo igro na kartu njegove ljubavi, al realnost je drugacija.

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:23 pm

IvanOsim je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Upravo si apsolutno, svakako i repki treba desni bek, prva Danska liga, lijepo lijepo..
Ma samo neka gura dalje. :palacgore:

LeBlue
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:18 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet dec 08, 2017 10:23 pm
IvanOsim je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Ma samo neka gura dalje. :palacgore:
Vejle, tim za koji Memija igra, ima investitore iza sebe. Takodje imaju tradiciju, dugo godina postoje i prije su bili redovni prvoligas. Prosle godine su doveli dosta igraca u isto vrijeme pa nisu imali dovoljno vremena sve to da posloze. Ove godine to izgleda dosta bolje, gdje su prvi na tabeli u drugoj ligi. Vjerovatno su prva liga sledece godine. Tek tad cemo viditi koliko zapravo Memija moze kad bude igrao protiv jacih protivnika. Prva liga je za nase poredjenje jaka, gdje im vise timova redovno igra u evropskim kupovima. Isto u ligi igraju igraci koji su reprezentativci drugih drzava. Cini mi se da imamo 20% od sledeceg transfera? Bilo bi dobro da se pokaze sledece godine u pravom svijetlu onda moze dalje u jaci klub.

mavi
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:20 pm

ChWilla je napisao/la:
pet dec 08, 2017 8:49 pm
to nije potpuno tačno. živimo u digitalnom dobu i danas puno više ljudi čita portale i forume nego što dolazi na utakmice. i veliki je to uticaj na one što kontaju bi li, ne bi li. nekad pozitivan, kao naprimjer kad se pravila tribina, a nekad negativan.
Ma, previše se važnosti pridaje portalima, dobre igre i rezultati su ključ posjete, ako nastavimo s ovakvom igrom i forsiranjem naše djece, raja će se u potpunosti vratiti na stadion.

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:33 pm

Kad smo kod Memije, kakva mu je statistika otkad je otisao iz Zelje?

On ce sigurno napraviti jos jedan transfer u Zapadnoj Europi, pa treba ocekivati novac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:35 pm

storm_raider je napisao/la:
pet dec 08, 2017 11:33 pm
Kad smo kod Memije, kakva mu je statistika otkad je otisao iz Zelje?

On ce sigurno napraviti jos jedan transfer u Zapadnoj Europi, pa treba ocekivati novac.
slika

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:37 pm

Zaradio si 50 km upravo.

Hvala. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:38 pm

:11: :11:

:D

Pompey
Kontakt:

pet dec 08, 2017 11:53 pm

Citam danas da bi se zbog moguceg snijega na Ostrvu mogli otkazati mersisajdski i mancesterski derbi.
Ocekuju da ce u nedjelju napadati 10-15cm snijega, zbog cega bi se obje utakmice mogle otkazati. Ali ne zbog terena, vec zbog poledice u i oko stadiona. U nedjelju ce definitivno javiti.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Kospicar
Kontakt:

sub dec 09, 2017 12:02 am

Nek stave najlon
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava