Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 8:36 pm

Jadranko Bogičević nije u planovima novog šefa stručnog štaba FK Železničar, no na Grbavici su svjesni koliko je ovaj igrač uradio za klub. Bogičević je u dva mandata nosio dres Željezničara i nedvojbeno je osoba koja nosi plavi klub u srcu, a isto tako koja zavređuje poštovanje svih u klubu, ali i navijača. Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, kazao je da je klub spreman na sve načine da pomogne Bogičeviću, kao zahvalnost za sve što je uradio. "Bogičević ima velikih zasluga u FK Željezničar i klub mu želi izaći u u susret, pa je on tu dok ne nađe angažman u nekom drugom klubu. Svjesni smo koliko utakmica je odigrao i koliki je doprinos imao, posebno onda kada su osvojene tri titule i dva trofeja Kupa", rekao je Šiljak za gg.ba, dodavši: "Svi na Grbavici želimo da mu poželimo puno sreće ukoliko ubrzo pronađe novi angažman. Vrata Grbavice uvijek su mu širom otvorena i on će uvijek biti dio ovog najtrofejnijeg bh. kluba. Gledat ćemo da se igrač posudi, pošto ga se ne namjeravamo tako lako odreći". Iako je ranije najavljeno iz kluba da će biti raskinut ugovor s njim, Bogičević je još uvijek član Željezničara, no čiji dres će nositi u sezoni koja je pred nama, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, njegova požrtvovanost nije prošla nezapaženo u Dolini ćupova. Bogičević se zimus vratio na Grbavicu i u minuloj polusezoni je odigrao 12 premijerligaških i četiri Kup utakmice, te je postigao i dva gola.

E ovo je ŽELJO! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:38 pm

Joj što će raja padat u transove.. :ganja:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:Joj što će raja padat u transove.. :ganja:
bit će nam veselo :rofl1: :rofl1:
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

Pa ko je sad ovdje pametan... Jeli Bogi i dalje pod ugovorom i clan kluba ili je otisao :r :r

Whisperer

uto jun 14, 2016 8:40 pm

KeepTheBlueFlag je napisao/la:Stoper dolazi sigurno, uskoro jos odlazaka...
znaci nema istine u tome da nas jedan od stevanovica napusta ?? :o
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:40 pm

Hurmasica je napisao/la:Jadranko Bogičević nije u planovima novog šefa stručnog štaba FK Železničar, no na Grbavici su svjesni koliko je ovaj igrač uradio za klub. Bogičević je u dva mandata nosio dres Željezničara i nedvojbeno je osoba koja nosi plavi klub u srcu, a isto tako koja zavređuje poštovanje svih u klubu, ali i navijača. Mirsad Šiljak, direktor Željezničara, kazao je da je klub spreman na sve načine da pomogne Bogičeviću, kao zahvalnost za sve što je uradio. "Bogičević ima velikih zasluga u FK Željezničar i klub mu želi izaći u u susret, pa je on tu dok ne nađe angažman u nekom drugom klubu. Svjesni smo koliko utakmica je odigrao i koliki je doprinos imao, posebno onda kada su osvojene tri titule i dva trofeja Kupa", rekao je Šiljak za ****.ba, dodavši: "Svi na Grbavici želimo da mu poželimo puno sreće ukoliko ubrzo pronađe novi angažman. Vrata Grbavice uvijek su mu širom otvorena i on će uvijek biti dio ovog najtrofejnijeg bh. kluba. Gledat ćemo da se igrač posudi, pošto ga se ne namjeravamo tako lako odreći". Iako je ranije najavljeno iz kluba da će biti raskinut ugovor s njim, Bogičević je još uvijek član Željezničara, no čiji dres će nositi u sezoni koja je pred nama, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, njegova požrtvovanost nije prošla nezapaženo u Dolini ćupova. Bogičević se zimus vratio na Grbavicu i u minuloj polusezoni je odigrao 12 premijerligaških i četiri Kup utakmice, te je postigao i dva gola.

E ovo je ŽELJO! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:42 pm

Elegant je napisao/la:Prva sedmica priprema, dolazaka i odlazaka igraca, vec ima nezadovoljnih.

Polako raja tek je pocelo, nije ih Kostic upoznao kako treba.
vjeruj da zna vise o njima nego neki odavde sto prate godinama,ja sam jucer na treningu se uvjerio da je prostudirao svakog igraca prije nego i sto je prvi trening obavio,govorio je bogicevicu za neke lopte sto daje kroz sredinu kad mu bekovi krenu prema naprijed da je tako pravio sanse suparnickim ekipa on mu se smije,pa kad se smijes covjeku koji ti ukazuje na tvoje greske sam snosis posljedice za otkaz,druga stvar koja me onako probudila govori dadi sadikovicu da ode na lijevo krilo ovaj ga gleda,pa mu covjek govori da zna sta on igra inace nego zeli da ga proba lijevo da vidi i tu stranu kako se ponasa na te zahtjeve,dok se odvijala igra on je ukazivao na neke njihove pogresne pasove koje daju a lesnik je odmah nesto upisivao u biljeznicu dok ovaj prica

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:43 pm

Je.bo ti nas danima prizivamo pojačanje, a kad dođe onda belaj
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:43 pm

na zvaničnoj nema ni zahirovića.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:45 pm

slika

Ovaj prostor iza istoka je predpostavljam plarniran za parking koji treba za kategoriju tri stadiona ili nesto slicno.

Istok ce biti bombona. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:45 pm

super1 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Prva sedmica priprema, dolazaka i odlazaka igraca, vec ima nezadovoljnih.

vjeruj da zna vise o njima nego neki odavde sto prate godinama,ja sam jucer na treningu se uvjerio da je prostudirao svakog igraca prije nego i sto je prvi trening obavio,govorio je bogicevicu za neke lopte sto daje kroz sredinu kad mu bekovi krenu prema naprijed da je tako pravio sanse suparnickim ekipa on mu se smije,pa kad se smijes covjeku koji ti ukazuje na tvoje greske sam snosis posljedice za otkaz,druga stvar koja me onako probudila govori dadi sadikovicu da ode na lijevo krilo ovaj ga gleda,pa mu covjek govori da zna sta on igra inace nego zeli da ga proba lijevo da vidi i tu stranu kako se ponasa na te zahtjeve,dok se odvijala igra on je ukazivao na neke njihove pogresne pasove koje daju a lesnik je odmah nesto upisivao u biljeznicu dok ovaj prica
Tražili smo evropski nivo, gledajmo ga ;) :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sajo10
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:46 pm

super1 je napisao/la:

Bravo sefe. Samo ostro! Kako mi je drago da napokon imamo prave profesionalce (Kostic & Lesnik) na celu prvog tima. Da li ce biti uspjesni u ligi ili ce mo ih kuditi na kraju ce vrijeme pokazati ali da smo poceli se ponasati napokon kao pravi klub to je evidentno. Dobro je neko napisao, tek se sad vidi koliko vecina nasih igraca uopste neznaju ni osnovne stvari, a ako je to istina za Bogija sto si rekao, to je samo dokaz koliko smo mi patetican narod. Kad ti neko zeli pomoci ili ukazati na greski, pravimo se "blesavi" kao ma ko si mi ti. Haha, samo naprijed sefe!
Eisenbahner1921 je napisao/la:Je.bo ti nas danima prizivamo pojačanje, a kad dođe onda belaj
Pa naravno da ce biti belaj kad ovdje vecina najavljuje Zakarica, Zeca, Salihovica... Sta si ocekivao :)

Neandertalac

uto jun 14, 2016 8:47 pm

Jako bi volio transparentnost u vezi dolazaka i odlazaka igraca. Uostalom sve je na papiru, nema nista ispod stola pa bi red bio upoznati cijenjene navijace sa primanjima igraca, nivcem utrosenim na dovodjenje, za raskid ugovora itd...
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:48 pm

Niko ovdje nije najavljivao ni salihovica ni zeca ni zakarica nego nase zelje, ko ih ne bi volio viditi kod nas?

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:48 pm

trenerima će suditi samo rezultati.

i to bukvalno odmah. to nije nužno lijepo ali je tako, svaka priča o strpljenju kad našeg svijeta je šuplja.
gradi željo boli te *****

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:49 pm

stid me napisati za jednog naseg clana da u igri sa dijagonalama i kratkim pasovima kostic ga cetri puta zaustavlja i objasnjava mu osnove koje je trebao savladati kao kadet

fk1921

uto jun 14, 2016 8:50 pm

Don Juan je napisao/la:
Ne vjeruj solinasu sa anamo onog foruma, pozeljno bi bilo da ne citas onu grupu prepucavanje ako ces ih za ozb shvatati :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sajo10
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:51 pm

LARS1921 je napisao/la:Niko ovdje nije najavljivao ni salihovica ni zeca ni zakarica nego nase zelje, ko ih ne bi volio viditi kod nas?
Ma nemoj ba lars, ovdje je se i pricalo i prizeljkivalo itd. o svim ovim igracima. Nemoj sad to su bile zelje. Imam i ja svojih zelja kao i svi ostali, ali moras shvatiti da te zelje mozda nisu realne u trenutku! Mi malo previse seremo. Svi kolektivno. Toliko su ti "boomovi" i "jagnjadi" otrovali ovo sve, da raja bas ocekuje transfera tipa Salihovica i Zeca. Nemoj mi reci da to ne ocekivaju. Zasto bi padali inace u depresivu kad se dovedu Secerovic, Lazic... jer smo mislili da mo prvaci svemira a la tamo oni pa mozemo dovoditi super zvijezde.

Neandertalac

uto jun 14, 2016 8:51 pm

arelinho je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Jako bi volio transparentnost u vezi dolazaka i odlazaka igraca. Uostalom sve je na papiru, nema nista ispod stola pa bi red bio upoznati cijenjene navijace sa primanjima igraca, nivcem utrosenim na dovodjenje, za raskid ugovora itd...
Vukotic je objasnio u onoj emisiji na alfi zbog cega to ne bi bilo dobro znati i ja se u potpunosti slazem sa tim.
A to je?
Ukratko za nas neupucene.
Željeznicar za život cijeli!

Whisperer

uto jun 14, 2016 8:52 pm

fk1921 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
Ne vjeruj solinasu sa anamo onog foruma, pozeljno bi bilo da ne citas onu grupu prepucavanje ako ces ih za ozb shvatati :rofl:
hvala brate ama nevjerujem ja nikom sem zvanicne par ljudi ovde msm :zeljeznicar1: :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava