Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 6:19 pm

gavran je napisao/la:16 decembra na skupstini kluba "bit ce svega" a uprava mora objasniti sljedece stvari:
1.Kako ce klub prezimiti na prvom mjestu
2.Kako se klub plasirao u polufinale kupa
3.Kako je moguce 3 puta pobjediti Siroki bez kofera
4.Kako je moguce uzeti Pitare 2 puta u jednoj polusezoni
5.Kako su plate igracima redovne uz placen porez i penziono osiguranje
6.Kako je moguce da ekipa ide stalno u Medjugorje na mini pripreme i ko to finansira
7.Kako je doveden legenda bh fudbala Sasa Papac za sportskog direktora
8.Kako su vratili reprezentaciju na Grbavicu
9.Kako su juniori prezimili u Ligi Prvaka
10.Kako je Dzeko postao ambasador juniorskog pogona
11. Zašto je naprevljena Istocna tribina?
12. Zašto je Stadion dobio cat 3?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

nookey
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 6:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pet dec 08, 2017 6:17 pm
Haj zapadaj ljubi te brat.
Za ponedjeljak spremni!
Nemoj rahmeta ti ne volim ga ni na tv-u

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:26 pm

nookey je napisao/la:
Za ponedjeljak spremni!
Nevolja natjera..
Ide molba svevišnjem.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:26 pm

I fakat, vjerujem da sam bio među najglasnijim koji su govorili "neka nam Zebe, valjaće"
i sad mislim da može valjati ali ne onako kako sam ja mislio, u startnih 11 i 90 minuta
zajko je po nekom mom mišljenju, među top-5 znalaca ove igre od kad ja pratim našu ligu, a to je dug period
ali njegovo je prošlo, može valjati 10-20 minuta ali vezni red sa Sinanom-Jovanom i podijeljenom minutažom Anela i Harisa je glavni "krivac" za ove rezultate sad
uz naravno Voju koji je veliku apgrejt u odnosu na Stevu, Sašu...pa po meni i Lendrića
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

pet dec 08, 2017 6:30 pm

nookey je napisao/la:
Za ponedjeljak spremni!
Zadnje 3 odgođene utakmice smo dobili, mozda ne bi bilo lose i ovu. U nedljelju neka dodje sva ekipa 1921.tv

igla
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:31 pm

Graovcu ponuditi ugovor, izuzetan igrač! Po meni je on najbolji na svojoj poziciji u ligi, s tim što mi rijetko cijenimo svoje. :)

South
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:33 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet dec 08, 2017 6:05 pm
South je napisao/la:
pet dec 08, 2017 5:24 pm
Ne treba ni licenca da se ponekad ode na utakmicu crni leone , a najvise ovdje komentarises sve zivo :D
Kako ti znas idem li ja na tekme?
Jel tebi trebam pokazat sezonske il se pravdat idem li na tekme?
Kad god se vratim posle utakmice da procitam sta se pisalo , najvise u toku utakmice vidim tvojih postova , tako da ili je moje zapazanje tacno ili ti je i na utakmici bitnije da napises neki post na forumu nego da pratis utakmicu :D
Ako nista od ovoga nije tacno , onda se izvinjavam sto kritikujem bez dovoljno informacija , al ironija je sto upravo vi to radite citavu polusezonu :D

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:34 pm

Trenutni Daniel je najbolji.
Baš pruža partije ko ona debitantska kad smo se svi ibretili.
Vratio se u formu u kojoj je bio pred odlazak iz Zrinjskog ka europi.
Vjerujem da neće biti problema sa njim oko ugovora, jer dečko ko da je odrasto na Grbavici.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavi orkestar
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
pet dec 08, 2017 1:18 pm
Postoje stručni ljudi koji se bave tim poslom i naziv im je "kriticar za film, muziku, knjizevnost...".

Da bi neko iznio dobronamjernu ili bilo kakvu kritiku na ciji bilo rad, mora biti strucniji od kritikovanog. U suprotnom, iznosimo vlastita mišljenja. Uglavnom neutemeljena.

Neko spomenu kantu za smece kao kritiku. To nije kritika. To je dobro zapazanje i dobar prijedlog za njihovo postavljanje.

Nekada davno sam pisao, da se mora izbetonirati jedan stepenik na platou ulaza na Jug, da se ne bi moralo skakati ili zaobilaziti. To je bilo moje zapazanje.

Kriticari koji su eto strucni mogu pisati da je film fantazija ali ako on nije dobar za obicnog gledaoca kino sale ce biti prazne.Isto je i sa muzikom,ako se ona ne svidja slušaocu on je nece slušati što znaci da su ti kriticari NEBITNi.Fudbal ne mozeš porediti sa prethodno navedenim primjerima jer fudbalski kriticari sjede u gledalištu,oni su gledaoci i drugih kriticara nema i oni su BITNI.Ti ni za jednog kriticara,dali on bio filmski,muzicki ili fudbalski ne mozeš reci dali je on strucan ili nije.Uglavnom onaj filmski ako kaze da film ne valja a gledaocima se svidi opet ce kino sale biti pune a ako ovaj fudbalski kojih je jako puno kaze da ne valja stadioni ce biti prazni pa ti igraj za clanove familije i nekoliko jarana.Svaki rad mora biti podlozan kritici i ako to neko pokuša da ospori onda to radi iz samo njemu poznatih razloga koji su obicno licne prirode.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

gavran
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:35 pm

Kobiljara zaganjat
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LeBlue
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:35 pm

igla je napisao/la:
pet dec 08, 2017 6:31 pm
Graovcu ponuditi ugovor, izuzetan igrač! Po meni je on najbolji na svojoj poziciji u ligi, s tim što mi rijetko cijenimo svoje. :)
Sigurno se treba. Ako smo mi ekipa koja je primila najmanje golova u ligi onda jeste medju najboljim. Treba sacekat do kraja sezone, ali sam rekao kad je tek dosao da je kalibar za reprezentacije. Vidi se da konstantno napreduje, moze on jos bolje.
Zadnja izmjena: LeBlue, dana/u pet dec 08, 2017 6:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:37 pm

Eto prognoze za naredna dva dana. Moglo bi bit' svega :D

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pompey
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:43 pm

Znaci u nedjelju od 6 do 12 bi sunce trebalo rastopiti snijeg.
Dobro je ovo vidjeti :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

godrina
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:49 pm

Vjerujem da neće biti problema sa njim oko ugovora, jer dečko ko da je odrasto na Grbavici.
Valjda se tu sta i njegov klub pita.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Haklapuc
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:50 pm

godrina je napisao/la:
pet dec 08, 2017 6:49 pm
Valjda se tu sta i njegov klub pita.
Ne pita se ništa, jer mu ugovor ističe na kraju sezone, tako da faktički 1.1.2018. može potpisati predugovor s nama.

avlami97
Kontakt:

pet dec 08, 2017 7:14 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Postoje stručni ljudi koji se bave tim poslom i naziv im je "kriticar za film, muziku, knjizevnost...".

Da bi neko iznio dobronamjernu ili bilo kakvu kritiku na ciji bilo rad, mora biti strucniji od kritikovanog. U suprotnom, iznosimo vlastita mišljenja. Uglavnom neutemeljena.

Neko spomenu kantu za smece kao kritiku. To nije kritika. To je dobro zapazanje i dobar prijedlog za njihovo postavljanje.

Nekada davno sam pisao, da se mora izbetonirati jedan stepenik na platou ulaza na Jug, da se ne bi moralo skakati ili zaobilaziti. To je bilo moje zapazanje.

Kriticari koji su eto strucni mogu pisati da je film fantazija ali ako on nije dobar za obicnog gledaoca kino sale ce biti prazne.Isto je i sa muzikom,ako se ona ne svidja slušaocu on je nece slušati što znaci da su ti kriticari NEBITNi.Fudbal ne mozeš porediti sa prethodno navedenim primjerima jer fudbalski kriticari sjede u gledalištu,oni su gledaoci i drugih kriticara nema i oni su BITNI.Ti ni za jednog kriticara,dali on bio filmski,muzicki ili fudbalski ne mozeš reci dali je on strucan ili nije.Uglavnom onaj filmski ako kaze da film ne valja a gledaocima se svidi opet ce kino sale biti pune a ako ovaj fudbalski kojih je jako puno kaze da ne valja stadioni ce biti prazni pa ti igraj za clanove familije i nekoliko jarana.Svaki rad mora biti podlozan kritici i ako to neko pokuša da ospori onda to radi iz samo njemu poznatih razloga koji su obicno licne prirode.
Jucer pobijedimo 2:0. Nismo primili gol. Utakmica tek pocela i ide recenica: "Yebem ja oba beka...".

Ne razumijem. Je li ovo kritika? Vrijedjanje? Misljenje o igrackim kvalitetima bekova? Šta se pozitivno postiže izrecenim?

Ovakvih primjera je mnogo. Eto, ja mislim da je Blagojevic najbolji veznjak lige, a X puta sam procitao da celavog ublehu treba malo klupirati. Ili Bogičević, treba ga na klupu-tribinu, a primili najmanje golova u Ligi.

Samo mi reci, da ove stvari nisi vidio, čuo ili procitao.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 7:24 pm

avlami97 je napisao/la:
pet dec 08, 2017 7:14 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Jucer pobijedimo 2:0. Nismo primili gol. Utakmica tek pocela i ide recenica: "Yebem ja oba beka...".

Ne razumijem. Je li ovo kritika? Vrijedjanje? Misljenje o igrackim kvalitetima bekova? Šta se pozitivno postiže izrecenim?

Ovakvih primjera je mnogo. Eto, ja mislim da je Blagojevic najbolji veznjak lige, a X puta sam procitao da celavog ublehu treba malo klupirati. Ili Bogičević, treba ga na klupu-tribinu, a primili najmanje golova u Ligi.

Samo mi reci, da ove stvari nisi vidio, čuo ili procitao.

Yebem ja oba beka!
Jasno?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pet dec 08, 2017 7:40 pm

Rezultati četvrtfinala S1 kupa

viewtopic.php?f=79&t=618

Zeljo
Kontakt:

pet dec 08, 2017 7:41 pm

avlami97 je napisao/la:

Ne vidim nikakav problem u tome sto navijaci iznose svoje misljenje tj. kritike kada nesto nije u redu.Sta trebamo sutiti i samo gledati.Mi navijaci mozda nismo "strucni" da kritikujemo, ali mislim da je svako od nas gledao veliki broj utakmica da vidi kad nesto nije dobro i ne funkcionise.Naravno ovdje mislim na normalne kritike, a ne pljuvanje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

damirfile
Kontakt:

pet dec 08, 2017 7:49 pm

Kakvih navijača ima mene stid Bgm.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava