Fanzi je napisao/la: ↑pet dec 08, 2017 10:09 am
Da su Klub, ekipa i Adzem postigli maksimalni domet, vidi se po sutnji svih kriticara...
Ono kako je Zeljo igrao do tekme sa Sarajevom,je nula bodova. Ni najveci optimisti nisu mogli vjerovati u ovakav niz. Ali nije toliko do niza,koliko se vidi napredak u igri. Sad se bas vidi. A razlika je drasticna. Od pokretljivosti,trke,presinga,kombinatorike... Frustrirajuce je bilo gledati impotentnu ekipu. Sad mu skidam kapu,ne zato sto je dobio 2 ekipe u najboljoj formi,nego sto ih je doslovno razbio. Sta je radio ,koju caroliju je izvukao,ne znam ali mu svaka cast za ovo.
I ja Vas opet necu nikad razumijeti . Kritika je fenomonalna stvar,ako ne ide u okvire preseravanja. Mi smo samo ovo i zeljeli.Neko to vidi ,pa kaze,a neko sabura. Saburali su mnogi i kod Petrovica ,pa su fulili. Malo previse se Zeljo poceo etiketirati kao predvidljiva i neatraktivna ekipa ,koja napravi par sansi na mecu. Nije to samo za vrijeme Adzema,vec i prije.
Ovako nek nastave ,sa ovim pristupom i igrom. Taman nista ne osvojili,ali bar znam da igraju i trude se,bore se za najljepsi i najdrazi dres.
P.S sto se tice forumasa godine ,nisam upratio jel se ovdije glasa ili ima tema.
Dvoumim se izmedju najdrazeg @minjore i najkvalitenijeg @sergejevica. Hajde @minji glas u zadnji cas.