Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 9:29 am

Hoće sve da se opravda e ne može.
A do prije par dana isti ga nazivali fulom kad mu se cijeli šeher ibretio.
A opet i prije toga su ga nazvali pojačanjem..
Mijenjaju stavove kako se mijenja raspoloženje većine.
Karina, eto šta je.. Kakav fudbaler :)
Ali, srećom takvih je mali broj.
Više je dobrih igrača.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:34 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – NK Široki Brijeg 2:0

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... -20-3-4202
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:36 am

@Hadzijalagicu kako si samo ubo sa ovim poredjenjem sa Odom, nisi ni svjestan :)

Krenulo je nas i kad smo ispravili nepravdu koju smo njemu onda nanijeli. Da se ne lazemo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 9:47 am

Hadzijalagic je napisao/la:
BlwD je napisao/la:Elsner je uradio ono zbog cega je uveden. Nije to nista spektakularno bilo, ali napadi Sirokog su se dosta umanjili po sredini. Mislim da je Loncaru stalno bio na leđima, a on nam je tokom utakmice najvise problema pravio. Vecina faulova koje je napravio su bili smjesni ali eto svirali su se.
Koristan je on igrac, ali ne za svaku utakmicu. Ovako kad zatvaramo utakmicu ili kad bi se branili on je dobro rjesenje.
Isto bi uradio i Dino Hasanovic. Ne znam sta je s njim pa je totalno ispao iz kombinacija.

Hvaliti Elsnera zbog jednog pasa i nekoliko prekrsaja od kako je dosao po meni je suvisno. Jos je i stranac. Totalno suvisan igrac u nasem rosteru.

I zna li neko kakva je situacija sa drugim timom. Odavno nisam imao vremena da odem na treninge. Vjerovatno grijesim ali nekako mi ova nasa trenutna igra mirise na onu Odinu iz najboljih dana. Ado sigurno razgovara sa njim i suradjuje.
Pa i ja sam to isto mislio ali izgleda da mu Adzem ne vjeruje. Mozda je to sve zbog njegovog ponasanja van terena ako je tako kako se piše. Volio bi ga viditi bar jos jednu utakmicu ovog tipa kao sto je Elsner usao. Koliko god ljudi mislili da je los, vjerujem da ni on ne bi razocarao.

Amar927
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:02 am

Samo je Sinan strasan igrac...

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:04 am

Hurmasica je napisao/la:
čet dec 07, 2017 5:36 pm
anketa :)

viewtopic.php?f=73&t=616

Zadnjih nekoliko utakmica ovakav nacin glasanja (dva glasa) postaje bas nezahvalan. Veca sigurno zasluzuje bar jedan glas, skinuo par zicera, bio maximalno siguran. Zadnja linija (osim Projica) takodjer glas, berem jednom od njih. Sinisa neprelazan i maximalno borben, Graovac pokretacka snaga nase odbrane, Bogicevic nastavlja sa odlicnim partijama...bar jedan glas nekome. Sta reci za vezni red koji je, slucajno ili ne, preporodjen od kada je Zeba na klupi. Blagojevic zabio gol, preorao sredinu terena, pretrcao bruku kilometara i oteo bezbroj lopti. Definitivno igrac utakmice, eto bar tu nema dileme za taj jedan glas. Malog Hajdara necu spominjati jer nije odigrao cijeli mec, a i bez toga je je u konkurenciji za glas jer je odradio dobru utakmicu. Ramovic asistent za prvi gol, ponisten jedan eurogol, pretrcao maraton...Zakaric takodjer asistent, odlicna utakmica...Zec postigao gol, odlicna utakmica...

Ukoliko nasi momci nastave u ovom ritmu na proljece, stvarno ce biti tesko odluciti kome dati samo dva glasa. Dajte bar opciju sa 3 izbora ako moze. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: boju dao si nebu..., dana/u pet dec 08, 2017 10:20 am, ukupno mijenjano 2 puta.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Fanzi
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:09 am

Da su Klub, ekipa i Adzem postigli maksimalni domet, vidi se po sutnji svih kriticara...

ChWilla
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:14 am

dvije utakmice su dovoljne da oni izrone. vjerovatno i jedna baš lošija.
gradi željo boli te *****

Fanzi
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:16 am

ChWilla je napisao/la:
pet dec 08, 2017 10:14 am
dvije utakmice su dovoljne da oni izrone. vjerovatno i jedna baš lošija.
U pravu si. Jos uvijek me ne popusta jed sto nema katarze. Priznaj pogrijesio si i idemo dalje...
A ne cekati da se zakuha.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:20 am

vala su se i najeli govana, onako gurmanski bas
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:22 am

opet, ima kritika i kritika. šta ćeš nego kritikovati kad stavi kemu na zadnjeg veznog i mi odigramo odron. ali otprilike se zna ko šta hoće i šta je čija namjera.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:23 am

Nije svaka kritika ista...razlika je u namjeri.

barbarez
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:28 am

Fanzi je napisao/la:
Da su Klub, ekipa i Adzem postigli maksimalni domet, vidi se po sutnji svih kriticara...
Ono kako je Zeljo igrao do tekme sa Sarajevom,je nula bodova. Ni najveci optimisti nisu mogli vjerovati u ovakav niz. Ali nije toliko do niza,koliko se vidi napredak u igri. Sad se bas vidi. A razlika je drasticna. Od pokretljivosti,trke,presinga,kombinatorike... Frustrirajuce je bilo gledati impotentnu ekipu. Sad mu skidam kapu,ne zato sto je dobio 2 ekipe u najboljoj formi,nego sto ih je doslovno razbio. Sta je radio ,koju caroliju je izvukao,ne znam ali mu svaka cast za ovo.
I ja Vas opet necu nikad razumijeti . Kritika je fenomonalna stvar,ako ne ide u okvire preseravanja. Mi smo samo ovo i zeljeli.Neko to vidi ,pa kaze,a neko sabura. Saburali su mnogi i kod Petrovica ,pa su fulili. Malo previse se Zeljo poceo etiketirati kao predvidljiva i neatraktivna ekipa ,koja napravi par sansi na mecu. Nije to samo za vrijeme Adzema,vec i prije.
Ovako nek nastave ,sa ovim pristupom i igrom. Taman nista ne osvojili,ali bar znam da igraju i trude se,bore se za najljepsi i najdrazi dres.
P.S sto se tice forumasa godine ,nisam upratio jel se ovdije glasa ili ima tema.
Dvoumim se izmedju najdrazeg @minjore i najkvalitenijeg @sergejevica. Hajde @minji glas u zadnji cas.

ChWilla
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:30 am

nije floskula - treba vremena. i sad treba, za sve na čvrstim nogama treba vremena. kratkotrajna euforija ne donosi ništa trajno, i sleti sama od sebe. naravno ako je pogrešan čovjek, on će vremenom napraviti veću štetu.

meni je drago što je pauza, bez obzira što se umor juče nije vidio on mora negdje postojati.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u pet dec 08, 2017 10:31 am, ukupno mijenjano 1 put.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:31 am

barbarez je napisao/la:
pet dec 08, 2017 10:28 am
Fanzi je napisao/la:
Ono kako je Zeljo igrao do tekme sa Sarajevom,je nula bodova. Ni najveci optimisti nisu mogli vjerovati u ovakav niz. Ali nije toliko do niza,koliko se vidi napredak u igri. Sad se bas vidi. A razlika je drasticna. Od pokretljivosti,trke,presinga,kombinatorike... Frustrirajuce je bilo gledati impotentnu ekipu. Sad mu skidam kapu,ne zato sto je dobio 2 ekipe u najboljoj formi,nego sto ih je doslovno razbio. Sta je radio ,koju caroliju je izvukao,ne znam ali mu svaka cast za ovo.
I ja Vas opet necu nikad razumijeti . Kritika je fenomonalna stvar,ako ne ide u okvire preseravanja. Mi smo samo ovo i zeljeli.Neko to vidi ,pa kaze,a neko sabura. Saburali su mnogi i kod Petrovica ,pa su fulili. Malo previse se Zeljo poceo etiketirati kao predvidljiva i neatraktivna ekipa ,koja napravi par sansi na mecu. Nije to samo za vrijeme Adzema,vec i prije.
Ovako nek nastave ,sa ovim pristupom i igrom. Taman nista ne osvojili,ali bar znam da igraju i trude se,bore se za najljepsi i najdrazi dres.
P.S sto se tice forumasa godine ,nisam upratio jel se ovdije glasa ili ima tema.
Dvoumim se izmedju najdrazeg @minjore i najkvalitenijeg @sergejevica. Hajde @minji glas u zadnji cas.

U sridu :palacgore:

Fanzi
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:34 am

Sta se postize kritikom? Da li kritika dopire do masa ili mijenja ista kod onog do koga bi kritika trebala doci?
Samo radja frustracije, a frustracije stete...

Da li je svaka kritika utemeljena? 99% ih nije.
Postali smo prava pozorisna publika ili komitet za ocjenu igara. Nikakvog hajra od toga, ali eto.

Svoj vi pos'o.

ChWilla
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:35 am

apsolutno je normalno da kad loše igramo, ljudi pišu i govore da loše igramo. a da se pretjeruje jeste, da ima i namjerno - svakako jeste i to.

Fanzi
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:40 am

ChWilla je napisao/la:
pet dec 08, 2017 10:35 am
apsolutno je normalno da kad loše igramo, ljudi pišu i govore da loše igramo. a da se pretjeruje jeste, da ima i namjerno - svakako jeste i to.
Drustvo nam funkcionise na tom principu, pa je nesto sto je normalno zapravo nenormalno.

Iz iskustva sa Zeljom mogu reci: najteze je bilo sta konkretno poduzeti. Kritikovati moze svako, napisati rijeci i rijeci misljenja i ideja. Uraditi nesto i biti ustrajan u tome... E to je zeznuto.

Ponovo se pozivam na jednu stvar: ja da sam pekar, ne bih ocekivao ni od koga da mi pametuje kako zamijesiti hljeb.

Bonus: Zeljo je istorijski igrao oscilatorno, u fazama. Valjda je logicno da ce poslije tezeg perioda doci ljepsi.

ChWilla
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:41 am

ama to je svugdje tako.

KrajPrice
Kontakt:

pet dec 08, 2017 10:41 am

Fanzi je napisao/la:
Nije jos maximalni domet, vidjet ce na proljece sta je domet :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava