Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 9:55 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Ibraimi ima platu 13.000 €
Ma sta ti je, ispade po tvom da su igraci Zvezde i Partizana onda placeniji od ekipe koja skoro pa redovno igra grupne faze :r , pet miliona eura godisnje daju na place samo (sa foruma navijaca Maribora), pa onaj mali Nuhanovic sto je igrao za Sarajevo prije par sezona jednom izjavi da su igraci kod nas placeniji nego u Sloveniji, izuzev Maribora ciji najbolji igraci imaju po pedesetak hiljada eura mjesecno, bezveze da nebi isao vise na ovoj temu u stranu sa pricom, najbolje da zavrsim s ovom temom :shisha:
Ok ako tako mislis, ali ja ti kazem sta sam saznao.
Sjećam se one priče kad je kao onaj južnoamerikanac iz Dinama (jbg sad nikako ime da mi naompadne) bio povezivan sa nama, i priča o platama. Dinamo je debelo ispred svih, najslabije plaćen PRVOTIMAC Dinama ima platu ko najplaćeniji Partizanovac... Pa onda ide Zvezda (nisu oni zadžabe pred bankrotom), a nešto manja primanja imaju u Mariboru gdje je najplaćeniji bar tad bio onaj Tavares. Naravno ovde ne ulaze premije za rezultate gdje sigurno Maribor kompenzira ovu razliku
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 9:56 pm

Ma sta ti je, ispade po tvom da su igraci Zvezde i Partizana onda placeniji od ekipe koja skoro pa redovno igra grupne faze :r , pet miliona eura godisnje daju na place samo (sa foruma navijaca Maribora), pa onaj mali Nuhanovic sto je igrao za Sarajevo prije par sezona jednom izjavi da su igraci kod nas placeniji nego u Sloveniji, izuzev Maribora ciji najbolji igraci imaju po pedesetak hiljada eura mjesecno, bezveze da nebi isao vise na ovoj temu u stranu sa pricom, najbolje da zavrsim s ovom temom :shisha:
cega 50 hiljada ba ? hahahahahha brate ba sta ti je,da oni tako rade nakon 2 sezone bi se raspali ...sta ti je nemoj vjerovati u te price ....ne daju ni oni previse kao sto ti mislis na plate i te stvari ...pa u Belgiji nisu tako velike plate a ne u Mariboru ...imam druga tamo igra i govori da je tamo sirotnja kao i kod nas u fudbalu nema nekih para toliko kao sto se predstavlja i kao sto mi mislimo...kakvih 50 hiljada bracuka...pa u Malagi nije toliko :D :D

ma ja sam jedini ovdje koji ne sumnja u nasu pobjedu sutra izgleda...imam osjecaj lakse od ocekivanog :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

FKZ1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:58 pm

Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.

hardwell
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:59 pm

Storme, banuj se zbog BOOOMa
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:01 pm

dell21 je napisao/la:Gori smo od pitara postali cc, sutra strasno vazna utakmica a vi suplju pricate.
Bas smo se razmazili, nema nikakve euforije, straha itd.. Kao da igramo s Kozarom sutra a ne s liderom prvenstva u polufinalu kupa, sutra nece bit preko 5milja na stadionu 100%..

CARSONIO
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:02 pm

:pljesak: rol :pljesak: :pljesak: :pljesak: :zeljeznicar1: sutrav tako bitna utakmica
FKZ1921 je napisao/la:Potpuno nepotrebna i isprazna prica o nekim igracima.Ito bas u nevrijeme. Nevjerovatno je kako se lako odlijepi i poleti nedje. Gdje to letimo,na kakvim to krilima letimo,zasto? Grcevito se borimo za izlazak u evropu. Nije nemoguce ali,realno, jako smo daleko od te price zvane evropa ove godine. To je nasa realnost a ne igraci koji se vrte po ligama petice,koji cijelu karijeru igraju evropske utakmice,imaju milionske ugovore...o cemu vi to pricate. S kojim i s cijim parama bi vi to trgovali? Smanjite dozivljaje ljudi...Ukljucitte se u ovu pricu(ko to jos nije ucinio),a prije svega,kupiti kartu i sutra na utkmicu.

Model1964

uto apr 12, 2016 10:02 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Vrbanjuša je bliže pravoj cifri :) . Plata mu je deset milja eura i plačaju je talijani. Dok je bio član MB plata mu je bila 5 milja + bobusi.
To što laprdaju po forumima (kao i mi :) ) to je druga stvar. U SLO plate igračima su mizerne. Olimpija i MB imaju veče ali ne puno. Ogromno ide ispod ruke jer je u SLO muljaža kao svuda na balkanu. Klubovima je lakše jer su igrači registrovani kao privatnici(samostalni sportista :) )
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:06 pm

Model1964 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Vrbanjuša je bliže pravoj cifri :) . Plata mu je deset milja eura i plačaju je talijani. Dok je bio član MB plata mu je bila 5 milja + bobusi.
To što laprdaju po forumima (kao i mi :) ) to je druga stvar. U SLO plate igračima su mizerne. Olimpija i MB imaju veče ali ne puno. Ogromno ide ispod ruke jer je u SLO muljaža kao svuda na balkanu. Klubovima je lakše jer su igrači registrovani kao privatnici(samostalni sportista :) )
konacno neko sa realnim razmisljanjem...da ne posmise da sam tvoj advokat ali i mene iznenadilo o kakvim ciframa ljudi barataju...brat napisa primanja u mariboru 50 milja eura haha....pa da je tako ne bi postojali za 2 godine...ljudi misle da je to nesto wauu a u sustini jedino kod Dinama su vanserijska primanja ...i sad kod Zvezde ....ostalo sve je to tu negdje sirotinjski ne bas kao sto se misli... :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:06 pm

Tone Tuzla tone :sloboda: :karanje: :karanje: :karanje:

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:07 pm

Braćo po klubu, sutra svi na utakmicu i staro i mlado, neka se trese stadion od huka sa tribina, da našim igračima budemo 12. igrač a protivniku da utjeramo strah u kosti. Trebaće naša podrška sutra od prve do posljednje minute. Kao što sam već jednom rekao, sutra kada neki naš igrač pogriješi mi smo ti što ćemo na tribinama tu grešku ispraviti, kada naši lavovi krenu u napad mi ćemo biti ti što ćemo ih "gurati" naprijed do gola, kada nas i stisnu mi ćemo našim igračima leđa čuvati zajedno sa Vecom. Sutra svi ko jedan do konačnog cilja. Rezultat neka bude 1:0, Lendrić nastavlja po svome ;) . Volim te Željo!

phpBB [video]

...plavi momci teren gaze
Manijaci na njih paze...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:07 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:10 pm

fk1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Baja uplatio 15. stolica. :zeljeznicar1:
To je mali bumic koji je storm najavio sinoc
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:11 pm

manijak_do_kraja
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:19 pm

Treba pokusat uvalit kakav go u prvo poluvremenu i onda u drugom jos jedan i privest utakmicu kraju. Nesto ko protiv Drine, samo malo bolje odigrati onih prvih 20tak min.
Mi smo Željini, Željo je naš!

storm_raider
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:28 pm

Republika je napisao/la:slika

Haj Boga vam ako ko ima dodira neka javi ovima da se piše Šampion, a ne šampijon, da se radi o muškoj a ne ženskoj košarci i da ne daju saopštenja na osnovu nekakvih vizija iz kafana sa kockastim stolnjacima

Btw. priča je istinita, a oni neka nastave i dalje da demantuju
Ma daj... pa kakav je ovo papanluk? Ova nasa upravo se podhitno mora ograditi od ovih i ovakvih tipova. 'Bumic' je bio Rijad naravno. :) Zasto? Zato sto su mnogi ovdje pljuvali po njemu prije 7-10 dana. To je valjda lekcija da se ne zaviruje u tudji djep.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:35 pm

A sunce ti *****, pa zar je moguce biti ovako nepismen. Pa fuj.

SWRA_1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:36 pm

A ja bumica i k. Prestanite loziti hepo kocke po forumu, smori dosadna prica svaki dan o tome ko je u talu, bumovi i slicna zajebancija koja je zanimljiva samo vama, 10ak ljudi...

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:38 pm

Sto bi se ogradjivali od nekog s kim nemamo nikakve veze? SD je udruženje za sebe i nema veze sa nama..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSONN
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:41 pm

NEUGODNO ISKUSTVO ZA HAYAT TV NA GRBAVICI

Sutra se igraju prve utakmice polufinala kupa BiH, a u centru pažnje je susret na Grbavici gdje se sastaju Željezničar koji je u odličnoj formi i tuzlanska Sloboda koja igra jednu od najboljih sezona u historiji kluba.

Zbog toga veći dio sportskog bloka željeli smo posvetiti ovom susretu te uzeti izjave iz plavog tabora, ali nažalost na Grbavici smo doživjeli veoma neugodno iskustvo te ostali bez izjava, za šta je krivac trener FK Željezničar Edis Mulalić.

http://www.hayat.ba/vijest.php?id=27729" onclick="window.open(this.href);return false;

Elegant
Kontakt:

uto apr 12, 2016 10:43 pm

Legenda iz Doline Cupova kaze da Zeljo ima procenat od transfera Yaye Turea.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava