Sjećam se one priče kad je kao onaj južnoamerikanac iz Dinama (jbg sad nikako ime da mi naompadne) bio povezivan sa nama, i priča o platama. Dinamo je debelo ispred svih, najslabije plaćen PRVOTIMAC Dinama ima platu ko najplaćeniji Partizanovac... Pa onda ide Zvezda (nisu oni zadžabe pred bankrotom), a nešto manja primanja imaju u Mariboru gdje je najplaćeniji bar tad bio onaj Tavares. Naravno ovde ne ulaze premije za rezultate gdje sigurno Maribor kompenzira ovu razlikuvrbanjusa je napisao/la:Ok ako tako mislis, ali ja ti kazem sta sam saznao.Hrasno1921' je napisao/la:Ma sta ti je, ispade po tvom da su igraci Zvezde i Partizana onda placeniji od ekipe koja skoro pa redovno igra grupne fazevrbanjusa je napisao/la:Ibraimi ima platu 13.000 €, pet miliona eura godisnje daju na place samo (sa foruma navijaca Maribora), pa onaj mali Nuhanovic sto je igrao za Sarajevo prije par sezona jednom izjavi da su igraci kod nas placeniji nego u Sloveniji, izuzev Maribora ciji najbolji igraci imaju po pedesetak hiljada eura mjesecno, bezveze da nebi isao vise na ovoj temu u stranu sa pricom, najbolje da zavrsim s ovom temom