Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 8:10 pm

Uredu, nije ga Kostić tražio, naša uprava je htjela igrača koji, kako kažete, je rezerva u Radniku. Možda je Violina bio u pravu kad je rekao da ova uprava Želji želi sve najgore?

Kad dolazi Španac?
Željezničar ante portas !

Model1964

uto jun 14, 2016 8:10 pm

Na ovom što je Lars postavio a koliko sam ja upratio i koliko se razumijem u nogomet ovaj je Lazić primarno dešnjak koji igra dobro i ljevom :)
Po načinu igranja on će prije na bekovske pozicije, kao rotacija, nego na krilo.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:11 pm

AsharaK je napisao/la:Uredu, nije ga Kostić tražio, naša uprava je htjela igrača koji, kako kažete, je rezerva u Radniku. Možda je Violina bio u pravu kad je rekao da ova uprava Želji želi sve najgore?

Kad dolazi Španac?
Ma jok, uprava ga dovela pa će ga Kostić na treningu pitati koju poziciju igra. :rofl1:

Španac obavio poslijepodnevni trening sa ekipom :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

AsharaK je napisao/la:Uredu, nije ga Kostić tražio, naša uprava je htjela igrača koji, kako kažete, je rezerva u Radniku. Možda je Violina bio u pravu kad je rekao da ova uprava Želji želi sve najgore?

Kad dolazi Španac?
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Jel ko gledao trening, kakav je amigo?

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 8:12 pm

Zao mi je Dade i Dzenisa.. Hajd ovo i nije neka steta. Kostic otjera sve igrace sto je doveo Edis.

Eh ako sve ovako bude, znaci morat ce doci jos igraca. To je opet mnogo, vrtimo se u krug, mjenjamo u prosjeku 10 igraca svaki prelazni rok, ali vjerujem Kosticu, pravi ekipu po sebi, nadam se da ce izaci na dobro.

Pile, daj tog stopera da u 2 sata idemo od ocaja do sjaja :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:13 pm

AsharaK je napisao/la:Jel ko gledao trening, kakav je amigo?
Iskreno nisu se puno zadržali na pomoćnom terenu, obavili su tu neke vježbe, malo rad sa loptom i onda su se prebacili na glavni koliko sam vidio trčali su oko terena u grupama. Vidjećemo ga u narednim danima, onako na prvu prespreman je :DD:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:13 pm

"Cekajuci Grka"
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

EdisMulalic
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:14 pm

Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:15 pm

Hurmasica je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Jel ko gledao trening, kakav je amigo?
Iskreno nisu se puno zadržali na pomoćnom terenu, obavili su tu neke vježbe, malo rad sa loptom i onda su se prebacili na glavni koliko sam vidio trčali su oko terena u grupama. Vidjećemo ga u narednim danima, onako na prvu prespreman je :DD:
čuj prespreman, ma to on nama da zamaže oči. e moja upravo, dovela si rezervnog igrača Brisbanea i igrača koji je jedva odigrao par utakmica u Sevilji. On da je šta valjao, potpisao bi onaj predugovor sa Real Madridom. Odlazite!

fk1921

uto jun 14, 2016 8:16 pm

EdisMulalic je napisao/la:Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati
I ja evo citam komentare i ibretim se. Klasicni pitarluk...jos evo moderator sebi postavlja pitanje jel violina upravu? E tuge Allahu
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Elegant
Kontakt:

Španac zvat cemo ga "Javi" ce sigurno da se zalaze, jer njemu je ovo prilika da ozivi karijeru isto kao i Stevanovic, tako da njega dobro racunajte.

Samo da se uklopi u mentalitet i zivot ovdje, vjerovatno prica engleski pa nece biti problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

EdisMulalic je napisao/la:Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati
Zar ti nisi izgino?

Hurmasica
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Španac zvat cemo ga "Javi" ce sigurno da se zalaze, jer njemu je ovo prilika da ozivi karijeru isto kao i Stevanovic, tako da njega dobro racunajte.

Samo da se uklopi u mentalitet i zivot ovdje, vjerovatno prica engleski pa nece biti problema.
Pričao je sa Kostićem, Stanom i Đermanovićem, pretpostavljam da zna :D

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:17 pm

fk1921 je napisao/la:
I ja evo citam komentare i ibretim se. Klasicni pitarluk...jos evo moderator sebi postavlja pitanje jel violina upravu? E tuge Allahu
Ma ko i neki moderator! :)

Nije moguce da si se upecao na to... :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cala
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:18 pm

Ako jos jedan prelazni rok ovako odradimo, sluzbeno postajemo bas kao pitari.

fk1921

uto jun 14, 2016 8:19 pm

storm_raider je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Ma ko i neki moderator! :)

Nije moguce da si se upecao na to... :rofl: :rofl:
Jesam :rofl:
04.03.2015

kvalitet
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:19 pm

Pa dobro ljudi, jeste li vi normalni? Do maloprije ste hvalili Kostića i Upravu zbog modernizacije treninga, a sad ovo. Sačekajte barem malo, barem nekoliko prvenstvenih utakmica, pa onda ocijenite i šefa i igrače. Iskreno, ja mislim da do polusezone se trebamo strpiti i onda vidjeti ima li napretka u igri, kako sve to izgleda, da li su igrači ispunili očekivanja itd. Strpite se, ne pljujte, ne budite kao anamo oni. Mi smo Željo i tako se trebamo ponašati. Gospodski.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

irfo

uto jun 14, 2016 8:20 pm

storm_raider je napisao/la:"Cekajuci Grka"
http://www.transfermarkt.com/panagiotis ... ler/132730
http://www.transfermarkt.com/konstantin ... ler/231193
jel neko od ove dvojice :mrgreen: , gledam na transfermarktu grcke defanzivce bez kluba, ta dvojica su najbolji

ISB87
Kontakt:

uto jun 14, 2016 8:20 pm

Na kraju sezone :titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :titula: :titula:

Lars jel vidis o cemu sam ti govorio?
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava