Idealnije je bilo na 1:1 i 0:0 u Sirokom kada se lome utakmice i kada su omladinci odlucili utakmice, a ne ovdje. Yebo ovo, igra se samo da se zavrsi.
Idealnije je bilo na 1:1 i 0:0 u Sirokom kada se lome utakmice i kada su omladinci odlucili utakmice, a ne ovdje. Yebo ovo, igra se samo da se zavrsi.
Svega mi spominjali smo ovdje tri nerješene,pa dva poraza, al da je torpedo dobit, pa dvije pobjede i poraz (liga) stidljivo prolaz u kupu....Kakav iskorak Ado i momci napraviše, fkt nemam riječi. SVE ČESTITKE, i moram konstatovati, bar za mene kao navijača koji dugo prati Želju, možda i najjače i najdominantnije dvije sedmice odavno...
Slazem se sa svim i ja sam onako navijacki " optimisticno" ocekivao manje od ovih 5 od 5. Čestitke svima u klubu i oko klubaVeteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 2:55 pmSvega mi spominjali smo ovdje tri nerješene,pa dva poraza, al da je torpedo dobit, pa dvije pobjede i poraz (liga) stidljivo prolaz u kupu....Kakav iskorak Ado i momci napraviše, fkt nemam riječi. SVE ČESTITKE, i moram konstatovati, bar za mene kao navijača koji dugo prati Želju, možda i najjače i najdominantnije dvije sedmice odavno...
Sinisajovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 3:06 pmnisam gledao tekmu... jel bilo zutih kartona kod nas?
hahaha. opetZeljo je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 3:07 pmSinisajovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 3:06 pmnisam gledao tekmu... jel bilo zutih kartona kod nas?