Neka dodje minjore on je nafurao raju da ce reflektori rastjerati maglu.
nije
Plava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 8:31 pmJug su bila puna dva sektora, a raje ispod tribine kamaru.
Još ih je bruku i izašlo.
Jug bi bio pun po nekoj mojoj procjeni heheh.
Ovo ostalo magla magla me je obuzela svuda mislim mislim da sam Željo ja za tobom luda
raja je dolazila i odlazila sve vrijeme, neki se i vraćali od ranije jer su zaštitari odmah govorili da je otkazano...vjerovatno puno ili skoro puno.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 8:31 pmJug su bila puna dva sektora, a raje ispod tribine kamaru.
Još ih je bruku i izašlo.
Jug bi bio pun po nekoj mojoj procjeni heheh.
Ovo ostalo magla magla me je obuzela svuda mislim mislim da sam Željo ja za tobom luda
Ma posjeta je bila vrh jer je dosta raje ostalo vani obzirom da se već uveliko pričalo da nema ništa od tekme i prije na pola sata od početka, Tako da vjerujem da je sav taj narod ušao fakat bi bilo mjera. Mnogi ljudi nisu ni ušli a i zaštitari su već bili počeli vraćati raju govoreći da je tekma otkazana.BlueSide je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 8:18 pmMa bila bi ovo dosta dobra posjeta..onaj ocisceni dio istoka bi bio pun sigurno..jug nisam vidio ali po jacini skandiranja reklo bi se dosta dobro. Šteta.
Mozda bi najbolje bilo da i sutra bude isto pa nek savez (nabijem ga na q) razmislja sta i kako a mi da se fino pripremimo za Radnik