Bravo, to je to...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 6:22 pmNeda nam se proslaviti taj rodjendan nikako.
Fujj kako glupe stvari se desavaju,.**** ga i savez i vrijeme i sve.
Stavi prvenstvo od marta do novembra i igraj jevo te grob svakako nam EP i SP nista ne znace.
Pa danas je do 3 bilo normalno vani, a poslije se pocelo pogorsavati. Vjerovatno ce i sutra tako.cikazubo je napisao/la:Za vikend snijeg najavljuju, i zasto u 13h sutra yebemu savez, znacilo bi puno sat-dva kasnije da se odigra -.-
Zato sam i napisao da bi bilo bolje u 14 ili 13h, djeca mogu iz skole stici, neko moze smugnut malo ranije s posla, predavanja na fakultetima uglavnom zavrsena, a ovako ce biti posjeta kao na derbiju..BlwD je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 6:31 pmPa danas je do 3 bilo normalno vani, a poslije se pocelo pogorsavati. Vjerovatno ce i sutra tako.cikazubo je napisao/la:Za vikend snijeg najavljuju, i zasto u 13h sutra yebemu savez, znacilo bi puno sat-dva kasnije da se odigra -.-
Svi mi zelimo kasnije zbog vece posjete ali nam se bas neda...
Legenda kaze da je i Struja krenuo na utakmicu
Sunce u Arizoni
A isto dođe onda, niko nije na dobitku ni u jednom terminu. Kad bi igrali u dva, posjeta bi mozda bila solidna ali bi postojala mogucnost da drugo poluvrijeme od magle i ne vidimo. U tri je vec kasno.cikazubo je napisao/la:Zato sam i napisao da bi bilo bolje u 14 ili 13h, djeca mogu iz skole stici, neko moze smugnut malo ranije s posla, predavanja na fakultetima uglavnom zavrsena, a ovako ce biti posjeta kao na derbiju..BlwD je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 6:31 pmPa danas je do 3 bilo normalno vani, a poslije se pocelo pogorsavati. Vjerovatno ce i sutra tako.cikazubo je napisao/la:Za vikend snijeg najavljuju, i zasto u 13h sutra yebemu savez, znacilo bi puno sat-dva kasnije da se odigra -.-
Svi mi zelimo kasnije zbog vece posjete ali nam se bas neda...
reče komentator da hoćePlava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 6:46 pmHoćel sk prenosit mogul nas kako ubacit u šemu