Dobro ljudi hocel Radnik imat 10 igraca barem hah
Ne ,ja ne kudim momka,gledao sam Radnik tri puta nisam ga vidio nesto al necu da pricam o kvaliteti momka.
Kazem i svi cemo se slozit da nam treba bolji igrac a nek on postane Lulic
Pozicija?super1 je napisao/la:djerma ide,veceras dolazi jedanž'21 je napisao/la:Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.
Niko to da spomene. Hoce li ovi imati dovoljno igraca da uopste pocnu prvenstvo ili EvropuFormat je napisao/la:Dobro ljudi hocel Radnik imat 10 igraca barem hah
Ne ,ja ne kudim momka,gledao sam Radnik tri puta nisam ga vidio nesto al necu da pricam o kvaliteti momka.
Kazem i svi cemo se slozit da nam treba bolji igrac a nek on postane Lulic
Memišević ? ?? ? ?? ??super1 je napisao/la:defanzivac jeshzna je napisao/la:Hajd, bar je onaj Bogičević otišao.
Eto super najavi napadača.
Ne ličim brate na pitara ako kažem da me ne zadovoljava rezerva Radnika, a najava je bila idemo na titulu. Moje mišljenje je da nam ovaj igrač ne može pomoći u ispunjenju naših ciljeva i to ću jasno reći. Kao što @Ajzea kaže najviše biih volio da nas hrakne i popljuje sviju ovdje zbog ovih priča, ali sumnjam da će se to desiti. I ne može me niko ubijediti da je Kostić aminovao ovaj transfer. Nije čovjek stigao Željine utakmice pogledati, a kamoli Radnika.chile je napisao/la:Sve vise i vise na pitare od prije 2-3 sezone licite.
Polako ljudi ne mozes samo dovoditi "imena"...ti igraci kostaju a kad se ne dokazu onda slijedi salva kritika i psovki.
Pare idu na sve strane od stadiona, peiprema, noviteta do igraca a ne padaju s neba.
Spustite malo apetite, mozda za par godina docekamo da se dovode 2-3 igraca a da ode jedan ili nijedan. I to pod uslovom da Kostic odradi dobar posao s ovim momcima i sve nas iznenadi.
A bit ce odlazaka itekako, valja smanjiti broj igraca na zeljenih 26-27 plis golmani.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ovo nisam očekivao od tebeDR.HOUSE je napisao/la:pa dobro ovi sto pljuju po raji sto kritikuju sto se dovodi vecini nepoznat 24 godisnjak na poziciju koja nam bas fali dobro je nek vi znate da je ovo neymar prerusen dosao s klupe radnika![]()
![]()
stranac,eushzna je napisao/la:Memišević ? ?? ? ?? ??super1 je napisao/la:defanzivac jeshzna je napisao/la:Hajd, bar je onaj Bogičević otišao.
Eto super najavi napadača.
Moram se s tobom sloziti u ovom trenutku i to je to. Hracite koliko hocete i ja bi volio da zabije 15 golova i ima 8 asistencija, ali uvijek ima ali ...Ajzea je napisao/la:Neka me hrakne slobodno, sa uzitkom cu to prihvatiti ako me demantuje igrama, ali ne znam kako nam moze on pomoci ako je jasno receno da idemo na titulu i da nas nista sem toga ne interesuje. Ja bih cak i shvatio nekako da ima dvadeset godina, ali ne, ima dvadeset i cetiri. Kao sto @Format rece, mi moramo igrati na obje strane, a ne da ga pusimo cim zaustave Bosketa..Hurmasica je napisao/la:Vidim popljuvaste momka, a da ga ni pogledali niste. Aferim.
Neka mu je sa srecom, ja mu sve najbolje zelim, pa igrac je Zeljeznicara pobogu.. Ali ipak je Zeljeznicar taj kojem zelim puno vise cak i od ovog "sve najbolje".
ma dobro necu ja vise oko njega sretno mu meni je Željo najbitiniji daj boze nek ovaj mene demantujeModel1964 je napisao/la:Ovo nisam očekivao od tebeDR.HOUSE je napisao/la:pa dobro ovi sto pljuju po raji sto kritikuju sto se dovodi vecini nepoznat 24 godisnjak na poziciju koja nam bas fali dobro je nek vi znate da je ovo neymar prerusen dosao s klupe radnika![]()
![]()
do sada si bio normalan.
Niko pa niti jane zna kakav če Lazić biti. Samo kažemo da mu se pruži šansa.
Kad odeš kod doktora bezbeli mu kažeš koji lijek da ti prepiše![]()
Trener, struka, uprava odgovara za rezultate naše je da navijamo i da budemo vjetar u jedra ovim momcima. A ne sidro oko nogu.
jel u opticaju ono krilo sto se pricalo da ce mnogi u nesvjest past ?super1 je napisao/la:djerma ide,veceras dolazi jedanž'21 je napisao/la:Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.
Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, BeganovicElegant je napisao/la:Kakav je status Lendrica i Stevanovica - ostaju li ?
Ko bi nas jos mogao napustiti ?
upravo, al eto pusti ove da se pozale, samo cekam komentare da mi titule jos zadugo necemo vidjetirfo je napisao/la:ovaj je vjerovatno zamjena za tiaga, nadam se da cemo jos jedno krilo dovest
Tiagu je Zeljo vrh karijere, prije toga igrao po nizim ligama u Brazilu, u jednom trenutku bio najbolji igrac ekipe. Hajmo podrzati momka, kad vidimo kako igra na terenu i sta moze pruziti onda cemo mu suditi..Jaozinho22 je napisao/la:Ma niko nikog ne pljuje al ljudi da li je igrač od 24 godine kojem je vrhunac karijere Radnik pojačanje za najveći klub u državi ?
Po meni nije,prinova je a sve što pokaže više od tog smatram kao uspjeh.
Sretno mali.