Nadam se i dobroj partiji malog Sabana AdjovicaVipla1921 je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 9:35 amProjovic za Ramica, a Ramic salje za Ubiparipara i to je 1:0. Očekujem dobru partiju Miroslava na beku, graHovac će odigrati odlicno, a nas stanceski će u 251 utakmici odigrati za čistu desetku.. Veza sa Hajdarpasicem i Blagicem će kao i obično funkcionisati, al jbg onaj Zakic vazda los protiv sirokog.. Nadam se da onaj Koševski na golu neće imati posla i da ako bude igralo naše dijete Osmanagic neće griješiti ko u Sirokom.. Hajdeeeeeeee
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Tebi nema sta otpast moze ti jedino upastLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 9:25 amJoj vi se zabrinuli na Minjoreove kletve. Taj vise nema vezu s Bogom, nemate se sta sikirat. Bog je od njega digao ruke
Ja bas namjerno sad necu doc da vidim hocel mi otpast
Ma hajde mrs ahahhahahahaahhahahahaMinjore je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 11:13 amTebi nema sta otpast moze ti jedino upastLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 06, 2017 9:25 amJoj vi se zabrinuli na Minjoreove kletve. Taj vise nema vezu s Bogom, nemate se sta sikirat. Bog je od njega digao ruke
Ja bas namjerno sad necu doc da vidim hocel mi otpast
![]()