Kao sto sam i obecao, napravio sam nesto...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 10:52 amOni sto na sva zvona govore da vole klub. Eh tih se treba cuvat.
Sutra svi svi. Ovo jos nije ni blizu gotovo. Ne treba nam prica da smo jesenji prvaci i da smo polufinalisti. Valjda smo se opametili od prosle godine.
Ma mi moramo igrati da damo gol. I ne sumnjam da će takav pristup biti. Kako im se ovaj mali špic povrijedio, oni faktički nemaju napadača u ekipi. Nazad disciplinovano, i nemam sumnje u pozitivan ishod i prolaz.nookey je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 12:33 pmOvi će zapeti nenormalno. Adžem treba pripremiti ekipu maksimalno da budu oprezni i pametni, ovi će ići na nož.
Treba biti na igraču, praviti sitne prekršaje stalno i ne dati im da razviju igru, a kad je lopta kod nas makimalno duge napade igrati koliko se to bude moglo na ovom terenu. ne smijemo se opustiti ni trenutka...
Blagojevic mora ovu tekmu odigrati jer on u nedjelju svakako ne igra, Bogičevic i Kemo meni uopšte ne ulijevaju povjerenja jer su tipski dva ista igrača, graovac je igrač koji mora izdržati jos ove dvije tekmeboja mora je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 1:00 pmProtiv Širokog .
....................Kjosevski.............................................
.....Stevanović......Osmanković,,,,,,,,,Bogičević........Stanić........
..............Šabanadžović.............Hajdarević........................
.........................Ramović.........................................................
.....Žerić................Kajkut..............................Zec.........................
Rezerve: Fejzić, Graovac. Projić, Blagojević, Zeba, Zakarić, Ubiparip
Reci da se salis?boja mora je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 1:00 pmProtiv Širokog .
.........................Ramović.........................................................
.....Žerić................Kajkut..............................Zec.........................
boja mora je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 1:00 pmProtiv Širokog .
dobro, to stvarno nije pretjerano bitno kad je jedna ekipa 10ak puta skuplja od druge kao u tom slučaju...to je suhi novac.Budi Željo je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 1:01 pmMa eto generalno promatrajuci trendove u svjetskom fudbalu, uvijek su velike stvarni nekako pravile iskusnije ekipe. Sjetim se samo onog Intera, Celzija, Uniteda i njihova osvajanja Lige prvaka, ekipe sa prekaljenim igračima i ponekim poletarcem, jer danas se definitivno fudbal sveo na nesto vise od pukog talenta. Taktika, fizika i disciplina je nesto sto se skupi godinama. Jedan od najblizih primjera je tekma ovogdisnjeg finala lige evrope gdje je Ajax bila ekipa predobra za gledat sa sve samim golobradim mladicima ali u konačnici ih United otreso taktikom i iskustvom nije im dozvolio da uopšte dodju u priliku da svoj talent pokazu. Fudbal je bas postao posao u kome konce ipak drže igrači sa iskustvom i znanjem na leđima![]()
Znaci doktor za graficki dizajn i fotosopBlwD je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 12:35 pmKao sto sam i obecao, napravio sam nesto...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 05, 2017 10:52 amOni sto na sva zvona govore da vole klub. Eh tih se treba cuvat.
Sutra svi svi. Ovo jos nije ni blizu gotovo. Ne treba nam prica da smo jesenji prvaci i da smo polufinalisti. Valjda smo se opametili od prosle godine.
Ali, kad smanjim u dimenzije forum avatara, ne zna se jel Sinan ili Cenan:
Probat cu veceras sa nekom drugom slikom
Ne tjeraj me da sad zapjenim ko Neandertalac i pokusavam pošto poto da te ubjedim da sam ja upravu
hajd pisaj ga al eto generalno sam stava da je balans prebitan. Uvijek treba imati dobrog mentora u ekipi da bi pupoljak bolje cvjetao