Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Budi Željo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 05, 2017 12:26 pm

Ovo sto Adžem govori za Voju je upravo ono što svaka ekipa mora da ima. Ne možeš imati ekipu sa 11 golobradih igraca taman da je svaki talenta Mbapea, uvijek mora to biti spoj mladosti i iskustva. U svakoj liniji po jednog iskusnog koji ce da daje poleta i da bodri i vodi ekipu. Vojo pored svojih igračkih sposobnosti mnogo daje i u tom segmentu profesionalizma gdje mađi igrači vide da jedan igrač koji je sebe egzistencijalno obezbjedio i koji je dugo igrao na viskom nivou u potpunosti je profesionalan i fokusiran i onda i oni sami teže da budu takvi a možda i veći primjer. Svaka momčad mora da ima takve igrace i to je jedan veliki dobitak. Kad vidis da Jedan Vojo sa 30 kuka grize i trči na svaku loptu naravno da ces u tebi kao mladom igraču probuditi da i ti budes jos agresivniji i jači a ne da u stilu Bekrica i Zebe glumis majstora u mjestu pokusavajuci loptu probaciti kroz noge i izmamiti aplauze na tribinama.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

nookey
Kontakt:

uto dec 05, 2017 12:33 pm

Ovi će zapeti nenormalno. Adžem treba pripremiti ekipu maksimalno da budu oprezni i pametni, ovi će ići na nož.
Treba biti na igraču, praviti sitne prekršaje stalno i ne dati im da razviju igru, a kad je lopta kod nas makimalno duge napade igrati koliko se to bude moglo na ovom terenu. ne smijemo se opustiti ni trenutka...

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 05, 2017 12:35 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto dec 05, 2017 10:52 am
Oni sto na sva zvona govore da vole klub. Eh tih se treba cuvat.

Sutra svi svi. Ovo jos nije ni blizu gotovo. Ne treba nam prica da smo jesenji prvaci i da smo polufinalisti. Valjda smo se opametili od prosle godine.
Kao sto sam i obecao, napravio sam nesto...

slika

Ali, kad smanjim u dimenzije forum avatara, ne zna se jel Sinan ili Cenan :rofl: :

slika

Probat cu veceras sa nekom drugom slikom

Veteran1965
Kontakt:

uto dec 05, 2017 12:45 pm

nookey je napisao/la:
uto dec 05, 2017 12:33 pm
Ovi će zapeti nenormalno. Adžem treba pripremiti ekipu maksimalno da budu oprezni i pametni, ovi će ići na nož.
Treba biti na igraču, praviti sitne prekršaje stalno i ne dati im da razviju igru, a kad je lopta kod nas makimalno duge napade igrati koliko se to bude moglo na ovom terenu. ne smijemo se opustiti ni trenutka...
Ma mi moramo igrati da damo gol. I ne sumnjam da će takav pristup biti. Kako im se ovaj mali špic povrijedio, oni faktički nemaju napadača u ekipi. Nazad disciplinovano, i nemam sumnje u pozitivan ishod i prolaz.
Što se tiče Adine izjave o Voji....baš je tako, i pravi je profesonalac, vidi se da iako je bio bez kluba, došao u pola sezone, fizički je odličan. Nismo ga morali čekati "da nadođe" kao neke igrače prije. I po meni nije stvar iskustva, i da je obaveza u svakoj liniji imati jednog iskusnog. Mislim ok je to, međutim po meni osnova je da imamo 11 sa ovakvim pristupom, bilo mladih ili iskusnih. Profesionalaca, koji i na treningu i na pripremama, i na prjateljskim tekmama i na manje bitnim, ili izuzetno bitnim tekmama imaju isti pristup. Vojo je takav igrač, i to je prvenstveno nešto što ova djeca, ali i nešto stariji odrasli na terenima Bosne Hercegovine mogu naučiti od njega.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hurmasica
Kontakt:

uto dec 05, 2017 12:53 pm

ako neko nije vidio anketu

viewtopic.php?f=73&t=609
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boja mora
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:00 pm

Protiv Širokog .

....................Kjosevski.............................................

.....Stevanović......Osmanković,,,,,,,,,Bogičević........Stanić........

..............Šabanadžović.............Hajdarević........................

.........................Ramović.........................................................

.....Žerić................Kajkut..............................Zec.........................

Rezerve: Fejzić, Graovac. Projić, Blagojević, Zeba, Zakarić, Ubiparip

Budi Željo
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:01 pm

Ma eto generalno promatrajuci trendove u svjetskom fudbalu, uvijek su velike stvarni nekako pravile iskusnije ekipe. Sjetim se samo onog Intera, Celzija, Uniteda i njihova osvajanja Lige prvaka, ekipe sa prekaljenim igračima i ponekim poletarcem, jer danas se definitivno fudbal sveo na nesto vise od pukog talenta. Taktika, fizika i disciplina je nesto sto se skupi godinama. Jedan od najblizih primjera je tekma ovogdisnjeg finala lige evrope gdje je Ajax bila ekipa predobra za gledat sa sve samim golobradim mladicima ali u konačnici ih United otreso taktikom i iskustvom nije im dozvolio da uopšte dodju u priliku da svoj talent pokazu. Fudbal je bas postao posao u kome konce ipak drže igrači sa iskustvom i znanjem na leđima :)

Budi Željo
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:03 pm

boja mora je napisao/la:
Protiv Širokog .

.........................Ramović.........................................................

.....Žerić................Kajkut..............................Zec.........................

Blagojevic mora ovu tekmu odigrati jer on u nedjelju svakako ne igra, Bogičevic i Kemo meni uopšte ne ulijevaju povjerenja jer su tipski dva ista igrača, graovac je igrač koji mora izdržati jos ove dvije tekme :)

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:04 pm

boja mora je napisao/la:
Protiv Širokog .

Reci da se salis? :D

Slican kiks smo napravili protiv Viteza....

Samo najjacih 11 dolazi u obzir :)
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

dell21
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:05 pm

Sad nam je bitnija utakmica nego ova u nedjelju, samo najjaci sastav i idemo po pulufinale.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:06 pm

boja mora je napisao/la:
Protiv Širokog .

.....Stevanović......Graovac,,,,,,,,,Bogičević........Projić........

..............Blagojević.............Hajdarević........................

.....Zakarić................Ubiparip..............................Zec.........................

:zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

ChWilla
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:09 pm

Budi Željo je napisao/la:
uto dec 05, 2017 1:01 pm
Ma eto generalno promatrajuci trendove u svjetskom fudbalu, uvijek su velike stvarni nekako pravile iskusnije ekipe. Sjetim se samo onog Intera, Celzija, Uniteda i njihova osvajanja Lige prvaka, ekipe sa prekaljenim igračima i ponekim poletarcem, jer danas se definitivno fudbal sveo na nesto vise od pukog talenta. Taktika, fizika i disciplina je nesto sto se skupi godinama. Jedan od najblizih primjera je tekma ovogdisnjeg finala lige evrope gdje je Ajax bila ekipa predobra za gledat sa sve samim golobradim mladicima ali u konačnici ih United otreso taktikom i iskustvom nije im dozvolio da uopšte dodju u priliku da svoj talent pokazu. Fudbal je bas postao posao u kome konce ipak drže igrači sa iskustvom i znanjem na leđima :)
dobro, to stvarno nije pretjerano bitno kad je jedna ekipa 10ak puta skuplja od druge kao u tom slučaju...to je suhi novac.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:11 pm

Ma bez puno filozofije: Kjosevski - Stevanović, Graovac, Bogičević, Projić - Hajdarević, Blagojević, Ramović, Zec, Zakarić - Ubiparip
Jedino bih Stanu odmorio, trebat će nam i u nedjelju...Blagi ionako ne igra protiiv Radnika, imamo Šabanadžovića, Elsnera, Hasanovića, neka zakrpe....

igla
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:13 pm

Najjače protiv Širokog, a protiv Radnika vidjet stanje, pa zadnja je tekma, možda stisnu zube i skupe snage.

Budi Željo
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:13 pm

ma iskreno sad su poremecene te vrijednosti, kad nesto platis skupo ne zaniči automatski da si prvak svemira, Untied je potrosio milijardu a da je u konačnici i tako izgledao nije. Evo ove godine Milan potrosio milijardu eura haman pa im bod uzme najgora ekipa u historiji profesionalnih liga 5. Po meni na onoj tekmi je presudio više fudbalsko iskustvo nego skupoca...

Leon_Professional
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:23 pm

BlwD je napisao/la:
uto dec 05, 2017 12:35 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto dec 05, 2017 10:52 am
Oni sto na sva zvona govore da vole klub. Eh tih se treba cuvat.

Sutra svi svi. Ovo jos nije ni blizu gotovo. Ne treba nam prica da smo jesenji prvaci i da smo polufinalisti. Valjda smo se opametili od prosle godine.
Kao sto sam i obecao, napravio sam nesto...

slika

Ali, kad smanjim u dimenzije forum avatara, ne zna se jel Sinan ili Cenan :rofl: :

slika

Probat cu veceras sa nekom drugom slikom
Znaci doktor za graficki dizajn i fotosop :klanjase:

Neka, nije los ni Cenan :kafa:

ChWilla
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:26 pm

pa generalno svakako da nije, ali u toj tekmi jeste.

Budi Željo
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:30 pm

ChWilla je napisao/la:
uto dec 05, 2017 1:26 pm
pa generalno svakako da nije, ali u toj tekmi jeste.
Ne tjeraj me da sad zapjenim ko Neandertalac i pokusavam pošto poto da te ubjedim da sam ja upravu :11: :11: :11: :11:

ChWilla
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:37 pm

pa šta je odlučilo tu tekmu ako ne suhi kvalitet i pare? :D kad je razlika u primanjima i cijeni i mladih i iskusnih po 10 puta...

Budi Željo
Kontakt:

uto dec 05, 2017 1:43 pm

ChWilla je napisao/la:
uto dec 05, 2017 1:37 pm
pa šta je odlučilo tu tekmu ako ne suhi kvalitet i pare? :D kad je razlika u primanjima i cijeni i mladih i iskusnih po 10 puta...
hajd pisaj ga al eto generalno sam stava da je balans prebitan. Uvijek treba imati dobrog mentora u ekipi da bi pupoljak bolje cvjetao :D :baklja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava