3 godineLazić je u prošloj sezoni odigrao 24 utakmice za Radnik, a postigao je četiri gola. Ukupno je dres Radnika nosio 67 puta. Milivoje igra na poziciji lijevog krila, a potpisani ugovor ga za Grbavicu veže naredne tri godine.
Nebi rekao da je to kolektivno. Vec je sada poznato ko uvijek "ima nesto da kaze". Nazalost kao sto sam napisao, sindrom pitarluka se uvlaci i kod nas. Ali eto mi nemamo strpljenjaModel1964 je napisao/la:Naša posla![]()
Ili svršavamo kolektivno ili popljujemo u cunamiju![]()
Ljevaka nikad dosta jer su tražena roba![]()
Olabavite malo, teren je mjerilo stvari. Uvjek se sjetim vrlih sručnjaka prije rata na jugozapadu ispod barake![]()
Koga god je Švabo doveo oni su izkritikolali i popljuvali. Najgore je prošao Jurišića čovjek bio kasnije beton.
Pustimo se iznenaditi
Neka me hrakne slobodno, sa uzitkom cu to prihvatiti ako me demantuje igrama, ali ne znam kako nam moze on pomoci ako je jasno receno da idemo na titulu i da nas nista sem toga ne interesuje. Ja bih cak i shvatio nekako da ima dvadeset godina, ali ne, ima dvadeset i cetiri. Kao sto @Format rece, mi moramo igrati na obje strane, a ne da ga pusimo cim zaustave Bosketa..Hurmasica je napisao/la:Vidim popljuvaste momka, a da ga ni pogledali niste. Aferim.
djerma ide,veceras dolazi jedanž'21 je napisao/la:Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.
Mozda ce se njih dvojica nadmetati zabtu poziciju jer meni nedjeluje da je ovaj superioran da Halvadzic nece prilike dobitiAjzea je napisao/la:Ispod ocekivanja, ocekivao sam dosta vise.
67 utakmica, 6 golova i 4 asistencije. Katastrofa, bolje da je Halvadzic dobio priliku.
Eh jos ti ti trebao... zezam se!super1 je napisao/la:djerma ide,veceras dolazi jedanž'21 je napisao/la:Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.
defanzivac jeshzna je napisao/la:Hajd, bar je onaj Bogičević otišao.
Eto super najavi napadača.