Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 7:39 pm

Sad bi se ja napio od muke :ganja:

Zeljocity
Kontakt:

Raja da nije u pitanju vise smanjivanje troskova nego nezadovoljstva sa pojedinim igracima kojima se daju raskidi ugovora??

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Lakija malo prenijelo, novi Ribery
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:40 pm

Lazić je u prošloj sezoni odigrao 24 utakmice za Radnik, a postigao je četiri gola. Ukupno je dres Radnika nosio 67 puta. Milivoje igra na poziciji lijevog krila, a potpisani ugovor ga za Grbavicu veže naredne tri godine.
3 godine :r u najmanju ruku kao da dovodimo igraca od 18 godina ili Andriju licno.

Nek na hajr ovo izadje, valjda bude jos pojacanja. Kosticu upamet :zeljeznicar1:

sajo10
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:40 pm

Sindrom pitara se nazalost sve vise i vise siri i medju navijacima Zeljeznicara... Strasan je to osjecaj.. :roll: :roll:

Milivoje sretno! Pokazi da si zasluzio dres. :)

Btw. Prskali smo svi kada je Zahirovic potpisao.. Neznam jeli tad bilo tri negativna komentara. I evo sest mjeseci je se zadrzao. Nije uvijek "zvucno" ime 100 % pogodak. Kao sto i nekad anonimus postane pravi igrac ako mu pokazes povjerenje a njih je dosta bilo kroz Zeljeznicar. Mozda ste zaboravili na Tomic, Kvesica, Viscu, Adilovica... a sad imamo i Blagojevica. Ne kazem da ce ovaj biti pun pogodak ali sramotno se pise sto jest jest.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:41 pm

Livaju smo dizali u zvijezde, a ovog jebemo kako stignemo. Karma braćo, karma
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:42 pm

Zovite goste na iftar, gledaj 90 komada :mrgreen:
Laziću sretno, Bogičeviću nesretno,nikad mi drag bio nisi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Format
Kontakt:

Ne vjerujem da ce biti jedino lijevo krilo koje dovodimo ta pozicija nam ponajvise skripi i tu nam treba ozbiljan igrac,vec su se oslobodile pare id Zahe tako da moze doci super krilo.

Zaustavis nas desno i mrtvi smo,nije Steva Bale

Model1964

Naša posla :)
Ili svršavamo kolektivno ili popljujemo u cunamiju :lol:
Ljevaka nikad dosta jer su tražena roba ;)

Olabavite malo, teren je mjerilo stvari. Uvjek se sjetim vrlih sručnjaka prije rata na jugozapadu ispod barake :)
Koga god je Švabo doveo oni su izkritikolali i popljuvali. Najgore je prošao Jurišić :) a čovjek bio kasnije beton.
Pustimo se iznenaditi :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ž'21
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:43 pm

Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.

sajo10
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:44 pm

Model1964 je napisao/la:Naša posla :)
Ili svršavamo kolektivno ili popljujemo u cunamiju :lol:
Ljevaka nikad dosta jer su tražena roba ;)

Olabavite malo, teren je mjerilo stvari. Uvjek se sjetim vrlih sručnjaka prije rata na jugozapadu ispod barake :)
Koga god je Švabo doveo oni su izkritikolali i popljuvali. Najgore je prošao Jurišić :) a čovjek bio kasnije beton.
Pustimo se iznenaditi :)
Nebi rekao da je to kolektivno. Vec je sada poznato ko uvijek "ima nesto da kaze". Nazalost kao sto sam napisao, sindrom pitarluka se uvlaci i kod nas. Ali eto mi nemamo strpljenja :) Yebo strpljenje...

DR.HOUSE
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:45 pm

pa dobro ovi sto pljuju po raji sto kritikuju sto se dovodi vecini nepoznat 24 godisnjak na poziciju koja nam bas fali dobro je nek vi znate da je ovo neymar prerusen dosao s klupe radnika :rofl: :rofl: :rofl:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Ajzea
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:46 pm

Hurmasica je napisao/la:Vidim popljuvaste momka, a da ga ni pogledali niste. Aferim.
Neka me hrakne slobodno, sa uzitkom cu to prihvatiti ako me demantuje igrama, ali ne znam kako nam moze on pomoci ako je jasno receno da idemo na titulu i da nas nista sem toga ne interesuje. Ja bih cak i shvatio nekako da ima dvadeset godina, ali ne, ima dvadeset i cetiri. Kao sto @Format rece, mi moramo igrati na obje strane, a ne da ga pusimo cim zaustave Bosketa..

Neka mu je sa srecom, ja mu sve najbolje zelim, pa igrac je Zeljeznicara pobogu.. Ali ipak je Zeljeznicar taj kojem zelim puno vise cak i od ovog "sve najbolje".

super1
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.
djerma ide,veceras dolazi jedan :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

Ma optimizma bi bilo da smo doveli anonimusa od 18 godina i potpisali na 3 godine, ko zna, mozda novi Visca. Ovaj ima 24 godine i s ovom statistikom i karjerom sigurno nije pojacanje za titulu. Nekad je bolje ne dovodit nikog, nego dovoditi tek toliko, jos 3 godine...

Bolje da smo Okica potpisali... :ganja:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Ajzea je napisao/la:Ispod ocekivanja, ocekivao sam dosta vise.
67 utakmica, 6 golova i 4 asistencije. Katastrofa, bolje da je Halvadzic dobio priliku.
Mozda ce se njih dvojica nadmetati zabtu poziciju jer meni nedjeluje da je ovaj superioran da Halvadzic nece prilike dobiti

Sent from my C5303 using Tapatalk

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:47 pm

kod nas il je crno ili bijelo nikad sredina od crnjaka do euforije za dan,meni nije jasno samo odakle im ovaki igraci dje njega iskopase hahah ali hajde svakao vjerujem da ce Mirza od prve ici

sajo10
Kontakt:

super1 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Da rezimiramo. Došli su Pozder, Šećerović, Hervas, Husić, Radinović i Lazić, a otišli su Tiago, Mailson, Zahirović, Zolotić i Bogičević. Pozder potpuno nepotreban, ako Đermanović, Beganović, Lendrić i Mujagić ostaju, Šećerović i Radinović ne mogu da skontam jesu li bolji od Zahirovića i Zolotića, Husić je po mom mišljenju bolji od Kramarića i od svih naših lijevih bekova. Hervas je bonus, ali bonus sa velikim upitnikom od kojeg ne znamo šta da očekujemo dok smo umjesto brazilskih maskota dobili rezervu Radnika. Otišao je Bogičević, ostali smo na dva i po stopera, valjda će doći i taj stoper, ali... Ne kontam, stvarno ne kontam.
djerma ide,veceras dolazi jedan :zeljeznicar1:
Eh jos ti ti trebao... zezam se! :rofl1: Interesantno :kafa:

shzna
Kontakt:

Hajd, bar je onaj Bogičević otišao.

Eto super najavi napadača.
1987

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:48 pm

shzna je napisao/la:Hajd, bar je onaj Bogičević otišao.

Eto super najavi napadača.
defanzivac je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava