Sve je to okej, ali drugi veznjaci su pod ugovorom, barem ovi koje mi spominjemo. Besirovic, Loncar, Redzic,,,
Markovica i Hasanovica zaboravite, ne racuna se na njih. Ordagic ne bi bio dobar iz par razloga - luzerski mentalitet, trazio bi ogromnu platu, pa bi ga bilo glupo drzati na klupi zbog toga. Dobra stvar je sto moze pokriti dosta pozicija i ne bi otisao kod konkurenata. Ne znam, nisam pametan, neka Adzem i Sasa razbijaju glavu oko toga, mozda nekog izvuku iz naftalina, i mi se uvijek ufatimo ovih sa dugogodisnjim ugovorima, pa vrtimo par imena

Ali, drzati ovih par na radaru sto im istice ugovor sljedece godine, pa ih zaganjati na vrijeme.
Imamo tri centralna/defanzivna vezna, osim ako Elsner ne eksplodira na pripremama. To je malo. Mozda dovesti nekog mladjeg, pa da se postepeno navikava na ekipu i da ga imas full spremnog za sljedecu sezonu, a ovako je spreman uskociti, da ne razbijas glavu kako i sta. Liga za prvaka je iznimno zahtjevna, a jos ako prodjemo u kupu...
Lijevog beka bi morali dovesti, ne mozemo samo na Projicu ostati. Zato ja jedva cekam pripreme, da vidim koga ce Adzem od omladinaca voditi na iste, mozda neko iskoci u prvi plan. Za lijevo krilo nam mozda i ne treba neko, osim ako ne iskoci neki ekstra kvalitet, neko tipa Galesic koji moze kvalitetno pokriti vise pozicija u ekipi. Imamo Zeca koji zuji, Crnov mozda dodje tobe, a na Zeru se mora racunati.
Slazem se, ne treba nam sleper igraca, ali ekipa se mora popuniti kvalitetno i osvjeziti. I dalje nismo izbalansirani.