Loncar bi bio extra na sredini. Dobar i nazad i naprijed, jos zna nabaciti i ima solidan sut iz vana.Zahvalan igrac.exdomorocki je napisao/la: ↑pon dec 04, 2017 1:48 pmVortex je napisao/la: ↑pon dec 04, 2017 1:42 pmPlus što je u tandemu sa Zecom ubitačan, šta nam je samo jada i muke nanio prošlo prvenstvo kad smo igrali 2:2 u Tz , prolazili su kroz nas ko kroz sir. Al opet sve je do menadžmenta i šta god da odluče sigurno da će biti najbolje rješenje za nas.ponosannavas je napisao/la: ↑pon dec 04, 2017 11:45 am
Tako je. Plus Haris i Šaban igraju i LP, a Šaban će aBd predvoditi repku na EP za juniore. Ja spominjem stalno Ordagića je frajer može igrati na četiri pozicije i na svakoj je dobar. On i neko tipa SUbić da pokrije i krilo i beka ili neko tipa Jašarević da može i stopera i beka i nama ne trba više, ali minimalno trojica trebaju. POgotovo ako u Kupu prođeš u polufinale. Ostalo zavisi od odlazaka. Imaš širinu, a djeci nisi zatvorio vrata.![]()
Nema ni promil šanse da ga Saša dovede,radije pricajte o Redziću,Daniloviću,Loncaru i sl.
Ja stojim pri stavu da nam treba neko poput ORdagića, a razloge sam naveo. Može i neko drugi, ali evo ja ga ne vidim ili ne znam da ga možeš džaba dovesti tj bez obeštećenja, a da je sličan njemu i da igra našu ili neku drugu ligu odakle bi htio doći u bh ligu.igla je napisao/la: ↑pon dec 04, 2017 2:00 pmJa sam prvi bio prije za Ordagića, sad smatram da nema potrebe za njim.
Prvo, imamo mladih igrača koje bi mogao gušiti Ordagić. Drugo, on nema mentalitet pobjednika.
Dobar igrač, mlad, sa velikom željom, nikad nije viška. Takvih ima, a uopšte nemam vjeru da je Ordagić i dalje "taj".
Objasnio sam i što mislim da neće ugroziti razvoj omladine. I to više puta sam objašnjavao. AKo je bio bezobrazan i naši ga zbog toga na žele ok. Podržavam. ALi ja ne znam detalje tih razgovora. Ovdje se priča da je Husarin, a neko nedavno reče da je Zubanov. Ako je Husarin ni ja nisam za dolazak, ali tip igrača Ordagića nam treba ako želimo na dva fronta da se nosimo do kraja. Treba nam širina, a ne da molimo Boga da se neko ne povrijedi.
Sta cemo sa Sehicima onda? Ne mozemo ih tek tako otjerati i zamjeniti...LARS1921 je napisao/la:**** ga vise mrtvi ordagic, promjenit naziv teme u FK Ordagic dovest ordagica i svu mu bracu familiju rodjake i napravit ekipu za ligu prvaka
**** sehice daaaj ordagice dovest kamion ordagica
Nemoj tako prema Ordagicu, ili da vadimo postove
Sta ce nam skaut koji nije siguran u svoje postupke. Larse odlazi!LARS1921 je napisao/la:Igrači koji bi nam mogli biti interesantni
Defanzivni vezni:
Tomislav Mazalovic
Oliver Petrak
Filip Mržljak
Amer Ordagic
Dino Beširevic