Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 04, 2017 1:54 pm

Ako Tuzlaci govore istinu, Ordagic je Sisojev igrac i iduca stanica mu je Sloga Simin Han.😬
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LeBlue
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:55 pm

exdomorocki je napisao/la:
pon dec 04, 2017 1:48 pm
Vortex je napisao/la:
pon dec 04, 2017 1:42 pm
ponosannavas je napisao/la:
pon dec 04, 2017 11:45 am

Tako je. Plus Haris i Šaban igraju i LP, a Šaban će aBd predvoditi repku na EP za juniore. Ja spominjem stalno Ordagića je frajer može igrati na četiri pozicije i na svakoj je dobar. On i neko tipa SUbić da pokrije i krilo i beka ili neko tipa Jašarević da može i stopera i beka i nama ne trba više, ali minimalno trojica trebaju. POgotovo ako u Kupu prođeš u polufinale. Ostalo zavisi od odlazaka. Imaš širinu, a djeci nisi zatvorio vrata.
Plus što je u tandemu sa Zecom ubitačan, šta nam je samo jada i muke nanio prošlo prvenstvo kad smo igrali 2:2 u Tz , prolazili su kroz nas ko kroz sir. Al opet sve je do menadžmenta i šta god da odluče sigurno da će biti najbolje rješenje za nas. :palacgore:

Nema ni promil šanse da ga Saša dovede,radije pricajte o Redziću,Daniloviću,Loncaru i sl.
Loncar bi bio extra na sredini. Dobar i nazad i naprijed, jos zna nabaciti i ima solidan sut iz vana.Zahvalan igrac.

avlami97
Kontakt:

pon dec 04, 2017 1:56 pm

Da smo pobijedili svaku do sada imali bi 51 bod.

Treba se vratiti u realnost. Imamo 1 bod više od Zrinjskog protiv kojeg moramo još 3 puta igrati i to 2 puta u Mostaru. Protiv Sarajeva i Sirokog 2 puta, po jednu kao domacini i gosti. Tu je i Krupa sa kojom moramo 3 puta na megdan, a samo smo jednom domacini.

Da bjezimo drugom 11, a ne 1 bod, 15 kola prije kraja ne bi bili sigurni. Isto ovako sam pisao nakon što su ostala tri kola do kraja sezone, a oderali Zrinjski na Grbavici 2:1 i pobjegli drugom 3 boda. Tada je raja uveliko slavila titulu, razanj spremila, a zec u sumi.

Raja u euforiji, bukvalno na pola prvenstva, a još ni u Kupu nismo prosli u 1/2.

Nadam se najboljem, ali trebamo spustiti euforiju, da nam je drugi ne bi spustali.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

igla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:00 pm

Ja sam prvi bio prije za Ordagića, sad smatram da nema potrebe za njim.
Prvo, imamo mladih igrača koje bi mogao gušiti Ordagić. Drugo, on nema mentalitet pobjednika.
Dobar igrač, mlad, sa velikom željom, nikad nije viška. Takvih ima, a uopšte nemam vjeru da je Ordagić i dalje "taj".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Ma nema sta, lopta je na zemlji. Treba gledati naprijed i ici iz utakmice u utakmicu. SVjesni su to igraci i sš a mi obicni smrtnici manje-vise.

ponosannavas
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:06 pm

igla je napisao/la:
Ja sam prvi bio prije za Ordagića, sad smatram da nema potrebe za njim.
Prvo, imamo mladih igrača koje bi mogao gušiti Ordagić. Drugo, on nema mentalitet pobjednika.
Dobar igrač, mlad, sa velikom željom, nikad nije viška. Takvih ima, a uopšte nemam vjeru da je Ordagić i dalje "taj".
Ja stojim pri stavu da nam treba neko poput ORdagića, a razloge sam naveo. Može i neko drugi, ali evo ja ga ne vidim ili ne znam da ga možeš džaba dovesti tj bez obeštećenja, a da je sličan njemu i da igra našu ili neku drugu ligu odakle bi htio doći u bh ligu.

igla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:13 pm

Dobar je igrač, ali ako će spriječiti razvoj ijednog od naših omladinaca, ja sam protiv. Koliko znam, imao je priliku doći, pa je tražio idiotske plate i na kraju igra za opstanak.

reks1
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:19 pm

Onom terenu je samo ova kisa koju najavljuju falila,

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:38 pm

samo Jasarevic za jednu, Todorovic za drugu stranu i to je to.
ako ne bude nekih mega odlazaka ne treba nam niko vise.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:40 pm

Nemojte prizivati Ordagica tako vam Boga. Seljacic umislio da je Mesi. Imamo u vezi dovoljno mladih i dobrih igraca, nek on nastavi po selendrama igrati. Ovaj put mislim da ce Papac odraditi pravi posao. Nije to levat covjek koji ce se provaliti vec na prvom transfer roku. Mislim da se s njegovim dolaskom zavrsila era dolazaka polovnjaka iz regiona...

igla
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:46 pm

Papac kao SD 4 od 4 :D
Nešto kontak, ako su opet dogovarali po učinku plate, popušili smo finansijski ovaj mjesec :D :D

boja mora
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:52 pm

Ne znam što hvalite Ubiparipa meni je bio najgori protiv Širokog

ponosannavas
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:53 pm

igla je napisao/la:
pon dec 04, 2017 2:13 pm
Dobar je igrač, ali ako će spriječiti razvoj ijednog od naših omladinaca, ja sam protiv. Koliko znam, imao je priliku doći, pa je tražio idiotske plate i na kraju igra za opstanak.
Objasnio sam i što mislim da neće ugroziti razvoj omladine. I to više puta sam objašnjavao. AKo je bio bezobrazan i naši ga zbog toga na žele ok. Podržavam. ALi ja ne znam detalje tih razgovora. Ovdje se priča da je Husarin, a neko nedavno reče da je Zubanov. Ako je Husarin ni ja nisam za dolazak, ali tip igrača Ordagića nam treba ako želimo na dva fronta da se nosimo do kraja. Treba nam širina, a ne da molimo Boga da se neko ne povrijedi.

LARSSON
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:54 pm

**** ga vise mrtvi ordagic, promjenit naziv teme u FK Ordagic dovest ordagica i svu mu bracu familiju rodjake i napravit ekipu za ligu prvaka

Veteran1965
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:55 pm

Imam osjećaj da će nas Saša iznenaditi na zimu, baš pozitivno. Nemam nikakve info, ali jednostavno sve govori da je momak na mjestu, u pravo vrijeme, i da će ga svi u klubu podržati maksimalno, ali prvenstveno uprava sa finansijama.
Takođe kako mislimo o nadogradnji ekipe, mora se nažalost posvetiti i rješavanju izazova koje imamo u timu. Bekrić i Marković prvenstveno. Nadam se da će se uspjeti dogovoriti sa njima na zimu. Nemaju oni šta više tražiti u Želji, osim ako nisu donijeli odluku da završe karijeru, pa će tu uzimati platu do kraja (Bekrić prvenstveno) Takođe upitnik je na još nekim igračima, ali ne sumnjam u kvalitet i ispravnost odluka Saše i Ade sa saradnicima
Samo 5% i ni stolice više!!!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 04, 2017 2:57 pm

LARS1921 je napisao/la:**** ga vise mrtvi ordagic, promjenit naziv teme u FK Ordagic dovest ordagica i svu mu bracu familiju rodjake i napravit ekipu za ligu prvaka
Sta cemo sa Sehicima onda? Ne mozemo ih tek tako otjerati i zamjeniti...

LARSSON
Kontakt:

pon dec 04, 2017 2:58 pm

BlwD je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:**** ga vise mrtvi ordagic, promjenit naziv teme u FK Ordagic dovest ordagica i svu mu bracu familiju rodjake i napravit ekipu za ligu prvaka
**** sehice daaaj ordagice dovest kamion ordagica

Haklapuc
Kontakt:

pon dec 04, 2017 3:02 pm

LARS1921 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Pokušati i sa Purketom Stojanovićem. Doveden Joco, pa onda Stevo i konačno Kajkut, još je samo Purke ostao.

mirzoni1921
Kontakt:

pon dec 04, 2017 3:04 pm

e koliko se priziva ovaj Ordagić imam osjećaj da bi kod nas bio ko onaj Yoshida kojem su papiri ostali na klaviru :D

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon dec 04, 2017 3:05 pm

LARS1921 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Nemoj tako prema Ordagicu, ili da vadimo postove :kafa:
LARS1921 je napisao/la:Igrači koji bi nam mogli biti interesantni

Defanzivni vezni:
Tomislav Mazalovic
Oliver Petrak
Filip Mržljak
Amer Ordagic
Dino Beširevic
Sta ce nam skaut koji nije siguran u svoje postupke. Larse odlazi!

:rofl1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava