Novi odlazak sa Grbavice: Kostić se zahvalio Bogičeviću
Iskusni defanzivac koji se zimus vratio na Grbavicu iz Olimpica od danas više nije fudbaler Željezničara.
Klub je sa njim raskinuo ugovor na insistiranje trenera Miloša Kostića koji je rekao da mu pouzdani stoper nije potreban. Bogičević je ovo bio drugi mandat na Grbavici u kojem je odigrao 12 utakmica u Premijer ligi i četiri u Kupu. Postigao je po jedan gol u oba takmičenja.
U prvom mandatu na Grbavici osvojio je tri titule prvaka i dva Kupa naše zemlje, a odigrao je 77 utakmica na kojima je postigao 7 golova.
s 23 god. ovaj nije dijete, a Edo je dosao sa 18-19. Po meni nepotrebno ali bas nepotrebno, ako je doveden kao rezerva.storm_raider je napisao/la:Tako je i Visca dosao.. Zeljo je uvijek od ove djece iz manjih mjesta pravio igracine. Neka se to nastavi.
Ne mislim da je ovo neko kockanje, valjda oni bolje znaju od nas. Kako cujem moze igrati i beka, a ne znam bas hoce li Kramaric biti tu... Mislim da je ovaj doveden iskljucivo kao rezerva.Ajzea je napisao/la:Ja se u jednu ruku nadam da ce ipak doci provjereno lijevo krilo sa kojim cemo jurisati na titulu. Sa druge strane, cak i ako je doveden da bude zamjena, onda Halvadzic nece dobijati priliku a ubijedjen sam da moze vise od ovoga. Bespotrebno..
Ja bih da mi od Halvadzica napravimo igracinu, ili pak Midzica. Ne da se kockamo i nadamo da je frajer novi Visca.storm_raider je napisao/la:Tako je i Visca dosao.. Zeljo je uvijek od ove djece iz manjih mjesta pravio igracine. Neka se to nastavi.
+1, a zaboravili da je Kostic trazio ovog 100%arelinho je napisao/la:Joj strucnjaka na forumu![]()
storm_raider je napisao/la:Lijevo krilo, mada moze i beka igrati. Larsone, pravi video!!!
Pa ne valja i ako je kao rezerva doveden. Mjesto da se sansa pruzi nekome ko je bio jedan od najboljih igraca Svedske reprezentacije u osvajanju treceg ili drugog mjesta na EP, mi dovedemo rezervnog igraca Radnika da mu uzme mjesto. Od Halvadzica mozes ocekivati novog Viscu, od ovog bas i ne.storm_raider je napisao/la:Ne mislim da je ovo neko kockanje, valjda oni bolje znaju od nas. Kako cujem moze igrati i beka, a ne znam bas hoce li Kramaric biti tu... Mislim da je ovaj doveden iskljucivo kao rezerva.Ajzea je napisao/la:Ja se u jednu ruku nadam da ce ipak doci provjereno lijevo krilo sa kojim cemo jurisati na titulu. Sa druge strane, cak i ako je doveden da bude zamjena, onda Halvadzic nece dobijati priliku a ubijedjen sam da moze vise od ovoga. Bespotrebno..
Ja bih da mi od Halvadzica napravimo igracinu, ili pak Midzica. Ne da se kockamo i nadamo da je frajer novi Visca.storm_raider je napisao/la:Tako je i Visca dosao.. Zeljo je uvijek od ove djece iz manjih mjesta pravio igracine. Neka se to nastavi.
Ja sam za to da sacekamo i vidimo na terenu situaciju.
Memija ima Ugovor do 2019. godine. Mislim da je bio žrtva taktike i da će na desnom beku opet pokazati evropski kvalitet. Zašto? Zato što na desnom krilu imamo Bosketa, koji je u Grčkoj igrao poziciju desnog beka i ima naviku da se vraća nazad. Ranije se Memijin igrač na desnoj strani rijetko kada vraćao da pomogne odbrani, Mislim da Memiju ne treba prodavati jer ima sve predispozicije da postane ekstra igrač.avlami97 je napisao/la:pile87 je napisao/la:Mi brzo zaboravljamo ja se sjecam kako je memija nakon evrope ispadao i kako je dobro odigrao u evropi. Stevanovic je doveden da Memija ne moze birati utakmice i po meni je u ovom trenutku bolji. Ako ce cekati da Memija pokaze jel raspolozen ili nije i ako prodaja zavisi od toga ja sam.za to da ga odmah prodamo. To sam i govotio na pocetku kada je Dinamo ponudio 200 000 eura ja bi ga dao bez razmisljanja.
A sta ako je doveden kao rezerva Halvadzicu? Ne znamo, zato i kazem da sacekamo malo. Sabura.Ajzea je napisao/la:Pa ne valja i ako je kao rezerva doveden. Mjesto da se sansa pruzi nekome ko je bio jedan od najboljih igraca Svedske reprezentacije u osvajanju EP, mi dovedemo rezervnog igraca Radnika da mu uzme mjesto. Od Halvadzica mozes ocekivati novog Viscu, od ovog bas i ne.storm_raider je napisao/la:Ne mislim da je ovo neko kockanje, valjda oni bolje znaju od nas. Kako cujem moze igrati i beka, a ne znam bas hoce li Kramaric biti tu... Mislim da je ovaj doveden iskljucivo kao rezerva.Ajzea je napisao/la:Ja se u jednu ruku nadam da ce ipak doci provjereno lijevo krilo sa kojim cemo jurisati na titulu. Sa druge strane, cak i ako je doveden da bude zamjena, onda Halvadzic nece dobijati priliku a ubijedjen sam da moze vise od ovoga. Bespotrebno..
Ja bih da mi od Halvadzica napravimo igracinu, ili pak Midzica. Ne da se kockamo i nadamo da je frajer novi Visca.
Ja sam za to da sacekamo i vidimo na terenu situaciju.