Evo nadjoh i ja, pa dobro...izmedju njega i Hodzurde ostavio bih jeftinijeg, valjda je tako i bilo... To onda znaci da dolazi klasa.LARS1921 je napisao/la:faktorexbabilon je napisao/la:Odakle to za Bogija?
Evo nadjoh i ja, pa dobro...izmedju njega i Hodzurde ostavio bih jeftinijeg, valjda je tako i bilo... To onda znaci da dolazi klasa.LARS1921 je napisao/la:faktorexbabilon je napisao/la:Odakle to za Bogija?
Reče mi jaran koji je gledao današnji trening da se je Hodžura predomislio?ž'21 je napisao/la:Ako Bogičević ide, Hodžurda mora ostati onda ili ako i on ide, onda nam dva stopera moraju doći. Ostaje samo Kosorić i Osmanković
Nije ni Lendric ime kao Zahirovic pa ga poredis s njim, al hajd da ne smaramo vise. Neki dan si pitao po cemu je Javi najvece pojacanje, a sad je Zaha zbog istog razloga pojacanje. Drugaciji arsini, al svakako da razumijem.Ajzea je napisao/la: @Leon
Kako pobogu mozes porediti Kosorica i Zahirovica? Ovaj drugi je bar po imenu, i sam sam ga smatrao najvecim pojacanjem prelaznog roka. Igrao je za ogromnu platu, morao je istog momenta pokazati da je pojacanje.
i bekrića, po meni. to su igrači od kojih sam ja očekivao prevagu, a nije je bilo. dovođeni su igrači i za klupu, i za rotaciju i za startnih 11, ali realno sa renomeom prevage su došli bekrić, zahirović i stevanović. lendrić je za većinu bio mnogo veći upitnik (i zaista u prethodna tri kluba je odigrao 0 utakmica).Vrag je napisao/la:Mijenjate priču. Sad su odjednom svi zadovoljili i korektno odradili sezonu. Osim Zahirovica
Bogicevic nije razocarao, cak je odradio bolje nego sto smo ocekivali.. Svi ostali koje smo doveli izuzevsi Lendrica i Stevanovica su razocarali jer smo od njih ocekivali puno vise.. I Kosoric je bio puno losiji nego jesenas..ChWilla je napisao/la:ko je za mene razočarao, u skladu sa očekivanjima većine - bekrić i zahirović. ko je oduševio - lendrić i stevanović. ostali tu i tamo. sad da kažeš bogičević razočarao, a većina mislila da ga ne treba ni dovoditi.
ja tu kod svih ostavljam ogradu - šta bi bilo da smo imali bilo kakav plan igre. više puta sam napisao da se spremio i igrao samo onaj ko se spremio sam radi sebe...i zato i kažem, ovakvog zahirovića mi nije nimalo žao, žao mi je što nismo mogli vidjeti šta bi uradio pod nekim ko zna šta radi.Hadzijalagic je napisao/la:Bogicevic nije razocarao, cak je odradio bolje nego sto smo ocekivali.. Svi ostali koje smo doveli izuzevsi Lendrica i Stevanovica su razocarali jer smo od njih ocekivali puno vise.. I Kosoric je bio puno losiji nego jesenas..ChWilla je napisao/la:ko je za mene razočarao, u skladu sa očekivanjima većine - bekrić i zahirović. ko je oduševio - lendrić i stevanović. ostali tu i tamo. sad da kažeš bogičević razočarao, a većina mislila da ga ne treba ni dovoditi.
Ne svidja mi se politika gdje se svaki prelazni rok dovodi 7-8 igraca a postavljaju se visoki ciljevi.. Za rezultat je potreban kontinuitet..
Sa druge strane ovdje odredjeni pojedinci opravdavaju bukvalno svaki potez rukovodstva kluba.. Za dva dana Kostic nije mogao vidjeti treba li mu ili ne Zahirovic tako da je razlog njegovog odlaska sigurno druge prirode.. Neki kazu ima ponudu iz vana pa mu nasi ne zele praviti problem i to je kao dobar potezSta ako Lendric i Stevanovic budu imali ponude iz vana? Hocemo li biti "gospoda" i prema njima pa ih pustiti?
Iskreno nikad cuo za njeg. Ispod ocekivanja, ali eto takvi su znali se pokazati.storm_raider je napisao/la:Lazis, strasno ekplozivan igrac.
jel kriloooooo on ?storm_raider je napisao/la:Lazis, strasno ekplozivan igrac.
Pa vjerovatno i jeste čim Bogičević ide. Jovičić je pravi stoper, dajte nam njega, pustite se LazićaModel1964 je napisao/la:Reče mi jaran koji je gledao današnji trening da se je Hodžura predomislio?ž'21 je napisao/la:Ako Bogičević ide, Hodžurda mora ostati onda ili ako i on ide, onda nam dva stopera moraju doći. Ostaje samo Kosorić i Osmanković
HOČEMO JOVIČIĆA DA GA UPARIMO SA OSMANKOVIĆEM. Danas deset milja, sutra dva milijona