Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 7:17 pm

LARS1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Odakle to za Bogija?
faktor
Evo nadjoh i ja, pa dobro...izmedju njega i Hodzurde ostavio bih jeftinijeg, valjda je tako i bilo... To onda znaci da dolazi klasa.

Model1964

uto jun 14, 2016 7:17 pm

ž'21 je napisao/la:Ako Bogičević ide, Hodžurda mora ostati onda ili ako i on ide, onda nam dva stopera moraju doći. Ostaje samo Kosorić i Osmanković
Reče mi jaran koji je gledao današnji trening da se je Hodžura predomislio?
HOČEMO JOVIČIĆA DA GA UPARIMO SA OSMANKOVIĆEM. Danas deset milja, sutra dva milijona :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

uto jun 14, 2016 7:18 pm

ZVANICNA
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

Ajzea je napisao/la: @Leon
Kako pobogu mozes porediti Kosorica i Zahirovica? Ovaj drugi je bar po imenu, i sam sam ga smatrao najvecim pojacanjem prelaznog roka. Igrao je za ogromnu platu, morao je istog momenta pokazati da je pojacanje.
Nije ni Lendric ime kao Zahirovic pa ga poredis s njim, al hajd da ne smaramo vise. Neki dan si pitao po cemu je Javi najvece pojacanje, a sad je Zaha zbog istog razloga pojacanje. Drugaciji arsini, al svakako da razumijem.

Da rezimiramo, naravno da nije opravdao ocekivanja, ali da je samo zbog toga raskinut ugovor ne bih se slozio.

cala
Kontakt:

Dobrodosao Milivoje

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:19 pm

STIGLO KRILOOO
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:20 pm

Vrag je napisao/la:Mijenjate priču. Sad su odjednom svi zadovoljili i korektno odradili sezonu. Osim Zahirovica
i bekrića, po meni. to su igrači od kojih sam ja očekivao prevagu, a nije je bilo. dovođeni su igrači i za klupu, i za rotaciju i za startnih 11, ali realno sa renomeom prevage su došli bekrić, zahirović i stevanović. lendrić je za većinu bio mnogo veći upitnik (i zaista u prethodna tri kluba je odigrao 0 utakmica).
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:20 pm

ChWilla je napisao/la:ko je za mene razočarao, u skladu sa očekivanjima većine - bekrić i zahirović. ko je oduševio - lendrić i stevanović. ostali tu i tamo. sad da kažeš bogičević razočarao, a većina mislila da ga ne treba ni dovoditi.
Bogicevic nije razocarao, cak je odradio bolje nego sto smo ocekivali.. Svi ostali koje smo doveli izuzevsi Lendrica i Stevanovica su razocarali jer smo od njih ocekivali puno vise.. I Kosoric je bio puno losiji nego jesenas..

Ne svidja mi se politika gdje se svaki prelazni rok dovodi 7-8 igraca a postavljaju se visoki ciljevi.. Za rezultat je potreban kontinuitet..

Sa druge strane ovdje odredjeni pojedinci opravdavaju bukvalno svaki potez rukovodstva kluba.. Za dva dana Kostic nije mogao vidjeti treba li mu ili ne Zahirovic tako da je razlog njegovog odlaska sigurno druge prirode.. Neki kazu ima ponudu iz vana pa mu nasi ne zele praviti problem i to je kao dobar potez :r Sta ako Lendric i Stevanovic budu imali ponude iz vana? Hocemo li biti "gospoda" i prema njima pa ih pustiti?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

DR.HOUSE
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:21 pm

ja ovog lazica i ne znam ,a gledao sam dosta radnik mora da sam slijep :rofl1: :rofl1: :rofl1:
a moglo se realno i bolje rjesenje naci ,ali eto niko me i ne pita
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u uto jun 14, 2016 7:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:22 pm

Lazis, strasno ekplozivan igrac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:23 pm

Ko je ovaj?
Mislim, sretno mu, ali nemam pojma ni ko je ni sta je..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jun 14, 2016 7:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Ko je ovaj?
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ko je za mene razočarao, u skladu sa očekivanjima većine - bekrić i zahirović. ko je oduševio - lendrić i stevanović. ostali tu i tamo. sad da kažeš bogičević razočarao, a većina mislila da ga ne treba ni dovoditi.
Bogicevic nije razocarao, cak je odradio bolje nego sto smo ocekivali.. Svi ostali koje smo doveli izuzevsi Lendrica i Stevanovica su razocarali jer smo od njih ocekivali puno vise.. I Kosoric je bio puno losiji nego jesenas..

Ne svidja mi se politika gdje se svaki prelazni rok dovodi 7-8 igraca a postavljaju se visoki ciljevi.. Za rezultat je potreban kontinuitet..

Sa druge strane ovdje odredjeni pojedinci opravdavaju bukvalno svaki potez rukovodstva kluba.. Za dva dana Kostic nije mogao vidjeti treba li mu ili ne Zahirovic tako da je razlog njegovog odlaska sigurno druge prirode.. Neki kazu ima ponudu iz vana pa mu nasi ne zele praviti problem i to je kao dobar potez :r Sta ako Lendric i Stevanovic budu imali ponude iz vana? Hocemo li biti "gospoda" i prema njima pa ih pustiti?
ja tu kod svih ostavljam ogradu - šta bi bilo da smo imali bilo kakav plan igre. više puta sam napisao da se spremio i igrao samo onaj ko se spremio sam radi sebe...i zato i kažem, ovakvog zahirovića mi nije nimalo žao, žao mi je što nismo mogli vidjeti šta bi uradio pod nekim ko zna šta radi.
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:24 pm

E jesmo se sjebali svi kolektivno sa ovim krilom. Nek izađe na dobro i na hajr.

LARSSON
Kontakt:

Možda i bolje što ne znamo ništa o njemu hahaha :D

Leon_Professional
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Lazis, strasno ekplozivan igrac.
Iskreno nikad cuo za njeg. Ispod ocekivanja, ali eto takvi su znali se pokazati.

Whisperer

storm_raider je napisao/la:Lazis, strasno ekplozivan igrac.
jel kriloooooo on ? :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:25 pm

Ovaj je neko zbog koga Midzic nece dobiti priliku.. Hajmo sad i od Lazica napraviti klasu i opravdati njegovo dovodjenje.. Kostic ga je sigurno upratio i odobrio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ž'21
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:Ako Bogičević ide, Hodžurda mora ostati onda ili ako i on ide, onda nam dva stopera moraju doći. Ostaje samo Kosorić i Osmanković
Reče mi jaran koji je gledao današnji trening da se je Hodžura predomislio?
HOČEMO JOVIČIĆA DA GA UPARIMO SA OSMANKOVIĆEM. Danas deset milja, sutra dva milijona :lol:
Pa vjerovatno i jeste čim Bogičević ide. Jovičić je pravi stoper, dajte nam njega, pustite se Lazića :D

Špekac1921
Kontakt:

Je l ljevak?
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava