Čisto sumnjam da bilo ko sa ovog foruma ima dodira sa najvećim zlom našeg kluba.Republika je napisao/la:
Haj Boga vam ako ko ima dodira neka javi ovima da se piše Šampion, a ne šampijon, da se radi o muškoj a ne ženskoj košarci i da ne daju saopštenja na osnovu nekakvih vizija iz kafana sa kockastim stolnjacima
Btw. priča je istinita, a oni neka nastave i dalje da demantuju
Odakle ti ovo da propusta derbi,propusta Vitez,a spreman ce biti za derbi,ove polusezonu je slab,on ce nam biti prednost !!Elegant je napisao/la:Ja sam ocekivao kaznu za transparente, ... P.S. Barbaric kod kona propusta derbi.
Ublehe koje se prodaju za pare,ma fulio frajer radnik i vitez ce,kako je radnik igrao mogli su bez golmana izaci !!Republika je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Odakle ti ovo da propusta derbi,propusta Vitez,a spreman ce biti za derbi,ove polusezonu je slab,on ce nam biti prednost !!Elegant je napisao/la:Ja sam ocekivao kaznu za transparente, ... P.S. Barbaric kod kona propusta derbi.
Napisali pa prepravili jbg
nemoj ba, i nasi su tu blizu...heheAjzea je napisao/la:Molim raju iz Vogošće da se organizuje te noć provede pjevajući pred hotelom Sunce. Ako im se kojim slučajem ne pjeva, neka dođu sa vuvuzuelama koje su mozda i učinkovitije.
nije to baš tako jednostavno. eno u vrapčićima se igralo dok sloboda nije dala gol. ono što je rekao je vjerovatno manji dio onoga što zna, i oni će ga i pripaziti da ne kaže sve...a svakako je ranije suspendovan, i svakako troši svoje pare u slobodu a ne uzima ih...Elegant je napisao/la:Sto neko napisa onamo da ce iz ove afere Punac, Azmir da izvuce deblji kraj, pa kad pogledas i jeste tako iz razloga sto ce se savez prati da je sve regularno a ovga ce kazniti za lazne optuzbe. A opet svi znamo ko delegira, određuje i salje sudije po zadatku, ne radi to ona teta na šaleteru.
Kada se bude ganjao rezultat itekako ce biti potrebniFormat je napisao/la:Bas me zanima kako ce on i Lendric u napadu igrat pa nije ovo fudbal prije 30godina