exbabilon je napisao/la:Kud nismo izvukli bar 25 hiljada eura za njega, bar da pokrijemo te plate koje su sve samo ne niske za nase uslove..a nisu to neke pare za klubove vani..
To mi je jedino zao, uzalud utrosenog novca. Za 30 hiljada eura bih ga upakovao, stavio masnu za poklon i poslao.
Ponavljam, ili zna ili ne zna, ili moze ili ne moze. Lendric, Boske i Jovan su mi svjedoci..
Amir sa sedamnaest godina dominira sredinom terena u duplo slabijoj ekipi, a igra za par stoja, a ovaj se za petocifrenu cifru treba cekati da eksplodira, i da se istrpi.. Pa nije mu 20-21 da se moze istrpiti.
Po misljenju forumasa.. Bogicevic nije trebao ni biti doveden, Stanic je bio dobar kao backup, od Mailsona smo ocekivali na osnovu malonogometnog turnira nesto (i ja takodjer) a ako nije imao minimalno sest puta manju platu od Zahe, hraknite me u usta.
Sta je Djermanovicu falilo u onome sto je odigrao? Zasto je Kramaric bio los, eto neka mi neko da jedan razlog. To sto smo mi gledali partije Marcela, pa isto ocekivali i od Kramarica, nas je problem. Moze i treba biti bolji, ali nije uopce los koliko se to pokusava predstaviti.
Problem mnogih ovdje je sto krenu pisati potpuno istu stvar kada neko napise, a niko da mi kaze sta je Kramaric lose uradio sem sto je izvadio gol protiv Sirokog i sve sto smo sa lijeve strane uradili, uradili smo preko njega.
@Leon
Kako pobogu mozes porediti Kosorica i Zahirovica? Ovaj drugi je bar po imenu, i sam sam ga smatrao najvecim pojacanjem prelaznog roka. Igrao je za ogromnu platu, morao je istog momenta pokazati da je pojacanje.
Bogicevic je, bar po meni, mogao ostati ali iskljucivo kao treci-cetvrti stoper.