Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boccaccio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 7:06 pm

Evo, mediji javise i za Bogicevica, da je bivsi.

Ajzea
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:07 pm

exbabilon je napisao/la:Kud nismo izvukli bar 25 hiljada eura za njega, bar da pokrijemo te plate koje su sve samo ne niske za nase uslove..a nisu to neke pare za klubove vani..
To mi je jedino zao, uzalud utrosenog novca. Za 30 hiljada eura bih ga upakovao, stavio masnu za poklon i poslao.
Ponavljam, ili zna ili ne zna, ili moze ili ne moze. Lendric, Boske i Jovan su mi svjedoci..
Amir sa sedamnaest godina dominira sredinom terena u duplo slabijoj ekipi, a igra za par stoja, a ovaj se za petocifrenu cifru treba cekati da eksplodira, i da se istrpi.. Pa nije mu 20-21 da se moze istrpiti.

Po misljenju forumasa.. Bogicevic nije trebao ni biti doveden, Stanic je bio dobar kao backup, od Mailsona smo ocekivali na osnovu malonogometnog turnira nesto (i ja takodjer) a ako nije imao minimalno sest puta manju platu od Zahe, hraknite me u usta.
Sta je Djermanovicu falilo u onome sto je odigrao? Zasto je Kramaric bio los, eto neka mi neko da jedan razlog. To sto smo mi gledali partije Marcela, pa isto ocekivali i od Kramarica, nas je problem. Moze i treba biti bolji, ali nije uopce los koliko se to pokusava predstaviti.
Problem mnogih ovdje je sto krenu pisati potpuno istu stvar kada neko napise, a niko da mi kaze sta je Kramaric lose uradio sem sto je izvadio gol protiv Sirokog i sve sto smo sa lijeve strane uradili, uradili smo preko njega.

@Leon
Kako pobogu mozes porediti Kosorica i Zahirovica? Ovaj drugi je bar po imenu, i sam sam ga smatrao najvecim pojacanjem prelaznog roka. Igrao je za ogromnu platu, morao je istog momenta pokazati da je pojacanje.

Bogicevic je, bar po meni, mogao ostati ali iskljucivo kao treci-cetvrti stoper.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jun 14, 2016 7:09 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:08 pm

Što ih Kostić šamara :mrgreen:

Bogi sretno! :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u uto jun 14, 2016 7:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:09 pm

Idemo, u šampanjcu da se kupaam :ganja:

Još bekriji utuvit u glavu da se ne zajebava i da mora igrat kao što zna :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Ako je istina i za Bogija, uprava :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Riješavat se igrača koji su bespotrebni ;)
Željezničar ante portas !

Model1964

Ako predpostavimo da je nova formacija 3-5-2 (Kostić rekao dva napadača :) ) ili 4-4-2 onda bi da čujem vaše mišljenje
DALI U TIM FORMACIJAMA IMA MJESTA ZA IGRAČA TIPA ZAHA, AKO ŽELIMO NAPAD NA TITULU?
Sve drugo je manje bitno i samo je bonus ako je tako ispalo(način rastanka, lova....)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:10 pm

amir sa 18 protiv zoltana gere izgleda kao igrač i da premangupsku asistenciju. a evo gera igra ovamo, niko od naših ne igra...

i dado sadiković isto. kad ajzea kaže - najgore mi je što znam da zna - ja vidim samo dadu, nikoga drugog...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:Ako predpostavimo da je nova formacija 3-5-2 (Kostić rekao dva napadača :) ) ili 4-4-2 onda bi da čujem vaše mišljenje
DALI U TIM FORMACIJAMA IMA MJESTA ZA IGRAČA TIPA ZAHA, AKO ŽELIMO NAPAD NA TITULU?
Sve drugo je manje bitno i samo je bonus ako je tako ispalo(način rastanka, lova....)
Obje formacije zahtjevaju trkački moćne igrače, a to Zaha nije :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Kud nismo izvukli bar 25 hiljada eura za njega, bar da pokrijemo te plate koje su sve samo ne niske za nase uslove..a nisu to neke pare za klubove vani..
Bio je ovdje od 19. februara 2016. do 14. juna 2016. godine, znači četiri plate je primio po nekoj mojoj računici ili pet. Po 10 000 KM, to je 50 000 KM, a mi smo ga otplatili sa utakmicom protiv Širokog Brijega na Grbavici. Ovakvi igrači su marketinški pun pogodak i zbog njega je na kraju krajeva i bilo 12 hiljada na Grbavici protiv Širokog, ali u igračkom smislu, Zaha nije pokazao puni svoj potencijal, tako da po meni, mislim da je više Zaha izgubio sa ovim raskidanjem ugovora od nas samih.

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:11 pm

Model1964 je napisao/la:Ako predpostavimo da je nova formacija 3-5-2 (Kostić rekao dva napadača :) ) ili 4-4-2 onda bi da čujem vaše mišljenje
mislim ipak da ni on još ne zna definitivno koja će biti formacija, a ne mi.
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:13 pm

Ako Bogičević ide, Hodžurda mora ostati onda ili ako i on ide, onda nam dva stopera moraju doći. Ostaje samo Kosorić i Osmanković

sajo10
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:14 pm

ž'21 je napisao/la:Ako Bogičević ide, Hodžurda mora ostati onda ili ako i on ide, onda nam dva stopera moraju doći. Ostaje samo Kosorić i Osmanković
Kakva god situacija bila, mislim da moramo dovesti minimum dva stopera.

exbabilon
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:14 pm

Odakle to za Bogija?

Ajzea
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:15 pm

ChWilla je napisao/la:amir sa 18 protiv zoltana gere izgleda kao igrač i da premangupsku asistenciju. a evo gera igra ovamo, niko od naših ne igra...

i dado sadiković isto. kad ajzea kaže - najgore mi je što znam da zna - ja vidim samo dadu, nikoga drugog...
O tome ja govorim. Za par stoja odmah zna, a ovaj se za petocifrenu cifru mora istrpiti. Pa to se kosi sa svim pravilima prirode..
Helem, Bogicevicu takodjer sretno. Kao sto rekoh, on je cak i mogao ostati, ali kao treci ili cetvrti stoper. U prvih jedanaest nije mogao ali nikako igrati, ako titulu zelimo, a zelimo je.. Ne moze, bar po meni, cak ni ispred Keme. Nece ovaj sjedeci na klupi nauciti da igra, a ako zaboravimo omladinski pogon, nece nas biti nigdje.

Izmedju Jadranka i Emira, izabrao bih ipak ovog prvog.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u uto jun 14, 2016 7:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrag

Mijenjate priču. Sad su odjednom svi zadovoljili i korektno odradili sezonu. Osim Zahirovica

psihopata
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Obje formacije zahtjevaju trkački moćne igrače, a to Zaha nije :)

ako je zahirović posjedovao išta po čemu je bio prepoznatljiv nekada,onda je to trka,samo što je vazda bio ko muha bez glave....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:16 pm

exbabilon je napisao/la:Odakle to za Bogija?
faktor

hardwell
Kontakt:

Kramaric, Lendric i Stevanovic su jedini koji su od novih igrača moje ukuse zadovoljili.

Bekrić je bio dobar ako pogledamo statistiku: utakmica(14), golova(4), asistencija(3). I ako pretpostavimo da nema neku astronomsku platu, jako dobar igrač. Naravno ne za prvih 11, ali za back upa najbolji igrač kojeg ćemo naći.

Zahirović je odrađivao dobar posao kada je dobio zadatak da igra defanzivu, da čuva igrača, da čuva naš gol. Kada to nije radio bio je igrač manje i katastrofalan. Meni je smetalo što zadnji vezni(Zahirović) u 90% utakmica igra ofanzivno kao i Bekrić, djeluje kao plejmejker, a tu je nigdje veze igrac realno. Protiv Sarajeva i Širokog je odigrao ekstra :) Zato sto smo se branili, igrali na kontre. A on je tu bio nepremostiv :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Lazic

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 7:17 pm

Neka mu je sa srecom!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava