Plava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 02, 2017 6:31 am
E čuj oni bi da sliniša ostane

Prvi mi je on na spisku da leti i prije Markovića i Bekrića. Tu su još i Elsner, Zaimović i Bogičević bez obzira na dobru formu..nama treba još bolji stoper. A za klupe i više nego dovoljno Osmanković, Velić, Zilić.
Kajkut i Zeba fina klupica.
Stani jedinom produžiti, dovesti oba beka, i lijevo krilo.
Ništa specijalno
Normalno da bi trebao produžiti sa Sinišom, manje-više pruža konstantne partije i znaš šta možeš očekivati od njega. Isto tako i s Bogičevićem produžiti do kraja sezone, previše su to osjetljive pozicije da bismo se kockali. Elsner odigrao 117 minuta i već ga tjeramo. Čovjek došao usred polusezone i ko može garantovati da ne može pomoći nakon odrađenih priprema? Slažem se da ne treba igrati ispred Hajdarevića, Šabana i Jovana, ali ako se spremi fizički ne bi ga bilo loše imati kao opciju s klupe. Vi Boga mi omalovažavate čovjeka kao da smo nekoga s ulice doveli, treba naći mjeru u svemu.
Ovako smo tjerali i Zakarića prošle sezone, a i Ramović se na početku sezone počeo polako etiketirati kao promašaj. A čovjek nije odradio pripreme, vukao povredu i igrao na neprirodnoj poziciji. Išlo je čak do te mjere da se Sinana počelo porediti sa Uglješom, danas ga ti isti kuju u zvijezde.
Prestanimo više ocjenjivati igrače nakon dvije odigrane utakmice.
Samo kod nas ne postoji prilagodba na novu sredinu. Ljudi moji, masa je primjera na svjetskom nivou, gdje se igrači ne uspiju prilagoditi u prvoj sezoni, a kasnije eksplodiraju. Džeko u Romi je najbolji i najsvježiji primjer. A ako vam treba još bolji primjer, tu je Zakarić. Tako da mislim da i Ramoviću treba vremena, treba mu i Adžemova pomoć, naći mu poziciju koja mu odgovara i vjerujem da će biti mnogo bolji nego što je trenutno. Nije lako zaigrati u Želji, a prije toga si igrao za osrednje bh. klubove. Preko noći se ne može zaboraviti igrati fudbal, a Sinan je momak koji živi sportski život, koji je 100% fokusiran na ono što radi i mislim da nije uredu da ga se u bilo kojem kontekstu poredi sa Uglješom. Takva poređenja mu samo mogu naškoditi. S našom podrškom, mislim da bismo u Sinanu mogli dobiti kvalitetnu desetku na duže staze.
Post napisan 11. septembra.