Sretno Zaha lave

Nadam se Storme da se rasteretio budzet za neko STRASNO pojacanje, jer mi ako hocemo titulu, nama trebaju stoper i krilo i to da budu medju 5 najboljih igraca cijelog tima. Cekat cemo, valjda bude dobro, ali slagao bi kad bi rekao da me nije potresao ovaj raskid.storm_raider je napisao/la:Ne bih se slozio, uskoro ces se uvjeriti i zasto.JoseMourinho je napisao/la:Bgm na nasu je štetu ovo je veoma los potez, igrač kao zahirovic se ne pušta iz ekipestorm_raider je napisao/la:Sporazumno, na njegovu stetu.![]()
Sretno zahii u nastavku karijere , hvala mu za par tekmih koje odigro bas vrhunskiDominic je napisao/la:Vjerovatno, ali prije da je procjena menadzera i samog Zahe da zbog pojacane konkurencije i novog trenera koji nece poznavati 'bivseg reprezentativca BiH', pa da razguli i proba jos sta vani.Don Juan je napisao/la:Los potez je sto smo sa zahom raskinuli , bel nije pristo na smanjenje platecikazubo je napisao/la:Eto napusti nas Zaha..
Mi se trebamo voditi politikom da nam igracima primanja ne odudaraju puno to jeste da su svi tu negdje jer ebo logicno stavimo se svi u situaciju da recimo ja imam 2 milje, a neko 10 milja, a ja bolji od njega i svaki igrac ce tako razmisljati i smatrati to nepravdom. Naravmo ovo ne znaci da mi sad trebamo davati nekom ko ne zasluzuje ali treba se gledati da su plate u ekipi tu negdje da nema previse odskakanja nebitno kakav to igrac biostorm_raider je napisao/la:Vala bas, svi zalimo kao da je Lendric u pitanju, a niko covjeku da pozeli srecu.
Zaha, hvala na derbiju, najbolji si bio u onoj pobjedi. Pojeo si sam vezni red FK Sarajeva i sretno u nastavku karijere, pa da ponovo dodjes do reprezentacije!
NismoJaozinho22 je napisao/la:Samo se nadam da mu nismo MI platili raskid ugovora....
Jbg takav je fudbal od 12 igrača dovedenih 5 da pogodiš ubo si....