Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 6:14 pm

Klasa ala Zahirović se jednostavno ne isplati ''izdržavati'' u ovoj ligi. Igrač koji ti je koristan u 4-5 utakmica protiv većih ekipa (pričali smo o tome dosta ) a vjerovatno je imao preko 10 milja mjesečno...nema logike...
Sretno Zaha lave ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:16 pm

Kad sezona pocne vidjet cemo je li ovo dobar potez.

ISB87
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:16 pm

Ma znaš kakvi su željini simpatizeri Lars...

Ne pratim treninge pa nisam upućen, hvala za info. Očekujem da on briljira protiv olimpica ako bude igrao :D
MIRZA RASCIC

Ajzea
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:17 pm

Koju dobru utakmicu je Zaha imao sem derbija i onog fantasticnog poteza protiv Sirokog prilikom kojeg je oduzeo loptu, neka mi neko kaze molim vas i ja cu shvatiti zasto ga zalite. Neka je otisao..
Zahirovic zna i moze, dokazao ja na derbiju, sto me naravno jos vise boli. Lakse bi mi bilo da ne zna..

Samo Lendra, Miro i Blagojevic bi bili ogromna greska i njihov odlazak bi bio haman pa nedoknadiv. Jedino mi je krivo sto nismo uzeli bar 50.000KM, cisto da se nadoknadi bar dio uzaludno potrosenog novca.

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:18 pm

Budimo realni, Zahirovic je ime i odlican marketinski potez, iako zadnji vezni u pravilu nikad nisu dobar marketinski potez (osim Ugljese :rofl: ).
Nije opravdao novac, a i doveden je decko koji je ambiciozniji, ima "mladje" noge i pri tome i odlican igrac. Da ne spominjem da je Zaha prilicno skup.

@Jose, nije nikakva misticnost. To samo znaci da mozemo ocekivati jos 2-3 odlicna pojacanja, jer je rastereceniji budzet. Kao i da trebamo vjerovati Kosticu. To "vidjet ces", se odnosilo na to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:21 pm

Zaboravih reci, ja mu zelim svu srecu ovoga svijeta i da se otarasi one kur.cobolje. Cisto radi njegove karijere !
Sretno lave !

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 6:22 pm

storm_raider je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Sporazumno, na njegovu stetu.
Bgm na nasu je štetu ovo je veoma los potez, igrač kao zahirovic se ne pušta iz ekipe :( :(
Ne bih se slozio, uskoro ces se uvjeriti i zasto. :)
Nadam se Storme da se rasteretio budzet za neko STRASNO pojacanje, jer mi ako hocemo titulu, nama trebaju stoper i krilo i to da budu medju 5 najboljih igraca cijelog tima. Cekat cemo, valjda bude dobro, ali slagao bi kad bi rekao da me nije potresao ovaj raskid.
Zaha masino, sretno. :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:22 pm

Polako ljudi nece se ni osjetiti da je otisao, ima ko da ga zamjeni !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:23 pm

Vala bas, svi zalimo kao da je Lendric u pitanju, a niko covjeku da pozeli srecu.

Zaha, hvala na derbiju, najbolji si bio u onoj pobjedi. Pojeo si sam vezni red FK Sarajeva i sretno u nastavku karijere, pa da ponovo dodjes do reprezentacije!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:25 pm

Ko prati fudbal nesto bolje znace sigurno ko je Gera.. ali od onog meca sa Ferencom kad god njega vidim dodju mi ti mecevi na um yebote haha. Pogotovo kako je Sadikovic maestralno odigrao na sredini protiv njega! :zeljeznicar1:

Whisperer

uto jun 14, 2016 6:26 pm

Dominic je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Eto napusti nas Zaha..
Los potez je sto smo sa zahom raskinuli , bel nije pristo na smanjenje plate :x
Vjerovatno, ali prije da je procjena menadzera i samog Zahe da zbog pojacane konkurencije i novog trenera koji nece poznavati 'bivseg reprezentativca BiH', pa da razguli i proba jos sta vani.
Sretno zahii u nastavku karijere , hvala mu za par tekmih koje odigro bas vrhunski :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 6:27 pm

storm_raider je napisao/la:Vala bas, svi zalimo kao da je Lendric u pitanju, a niko covjeku da pozeli srecu.

Zaha, hvala na derbiju, najbolji si bio u onoj pobjedi. Pojeo si sam vezni red FK Sarajeva i sretno u nastavku karijere, pa da ponovo dodjes do reprezentacije!
Mi se trebamo voditi politikom da nam igracima primanja ne odudaraju puno to jeste da su svi tu negdje jer ebo logicno stavimo se svi u situaciju da recimo ja imam 2 milje, a neko 10 milja, a ja bolji od njega i svaki igrac ce tako razmisljati i smatrati to nepravdom. Naravmo ovo ne znaci da mi sad trebamo davati nekom ko ne zasluzuje ali treba se gledati da su plate u ekipi tu negdje da nema previse odskakanja nebitno kakav to igrac bio

Sent from my C5303 using Tapatalk

cala
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:27 pm

Koliku je platu imao? Sad je otisao pa nije tolika tajna, a ima ljudi ovdje koji znaju sigurno.

Špekac1921
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:28 pm

Ma nema od njega više ništa, postao je ptica selica i ni u jednom klubu se neće skrasiti, zato to nisam očekivao ni kod nas.
Čovjek je u potpunosti defanzivno orijentisan i pošto mi u većini utakmica idemo na pobjedu i favoriti smo, on nam ne može puno pomoći.
Hvala za sve, ovaj odlazak mi nije teško pao.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:31 pm

Nista strasno,prizeljkivao sam ovo samo da nije Jovan :D nadam se da nece pojacati nekog od konkurenata

Jaozinho22

Samo se nadam da mu nismo MI platili raskid ugovora....
Jbg takav je fudbal od 12 igrača dovedenih 5 da pogodiš ubo si....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ISB87
Kontakt:

Riccoli ne mozes ti ocekivat da Ronaldo i Marcelo imaju istu platu...(samo primjer)
MIRZA RASCIC

Format
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:32 pm

Ne treba pricati lose u momku i govorit kako nema nista od njega i slicno. Hvala mu za sve ja se nadam da ce uspjet jer je dobar igrac a mi imamo vec zamjene i neko je morao otic ja se bojim da i Blagojevic ne bude imao slican scenarij e to bi bio hendikep.

ChWilla
Kontakt:

uto jun 14, 2016 6:33 pm

ako hoće stvarno da digne ponovo karijeru, moraće mnogo, mnogo bolje i ozbiljnije nego što je kod nas. što kaže najgore je što znaš da može.

za zahirovićem kakav je bio ovih 12 i kusur utakmica kod nas ja ne žalim ni 1%. donekle žalim jer nije dobio šansu pod nekim trenerom koji zna šta radi, i tu nipošto nije jedini koji nije pokazao sve što zna...ali koliko ja znam najskuplji jeste.
gradi željo boli te *****

fk1921

uto jun 14, 2016 6:33 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Samo se nadam da mu nismo MI platili raskid ugovora....
Jbg takav je fudbal od 12 igrača dovedenih 5 da pogodiš ubo si....
Nismo
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Prijava