Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !?

znaci ipak bi moglo biti nesto slicno ovome

Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !?
Nista da se ja centriram kao prvi za mustuluk ako bude toElegant je napisao/la:Cekam obavjest pa cemo vidjeti.Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !?
Švicarci i Austrijanci imaju po 10 timova i ono igraju četverokružno. a to je nešto prema čemu treba težiti i u našoj ligi. Belgijanci igraju na neki svoj fazon, oni imaju ligu za prvaka, ligu za europu (Europsku ligu zapravo) i ligu za opstanak.Velahalve je napisao/la:I meni je bolji ovaj sistem nego onaj trokruzni o kome se pricalo, čini mi se da Belgijanci, Švicarci, Austrijanci igraju ovaj sistem, pa zašto i mi ne bi igrali ovaj sistemFaraonTM je napisao/la:Po meni je super što će se igrati ova liga za opstanak i liga za prvaka, to su vjerovatno četiri utakmice godišnje sa konama, Širokim, Zrinjskim, Slobodom što će sigurno podići kvalitet i lige a i timova pojedinačno.
Kako mislis ustakljivanje vanjskog dijela ?Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !?
Necu nista da tvrdim 100%, ali to se svakako planira u slijedecih godinu dvije, iskreno ja mislim da je to, a vidjet cemo danas ...irfo je napisao/la:Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !?
znaci ipak bi moglo biti nesto slicno ovome
Hadzijalagic je napisao/la:To ce se moci uraditi onda kada se maknu oni dogradjeni dijelovi poslovnih prostora sto strse.. Do tad ustakljivanje nema smisla..
To moze i tribina bi ljepse izgledala ali oni poslovni prostori su bas ruglo, mislim na one koji su dogradjivani i koji strse izvan dimenzija tribine..terabajt je napisao/la:Može se uraditi gornji dio sjevera makar to ako ima para dok se ne riješi ovo sa poslovnim prostorima.
http://oi68.tinypic.com/np15r9.jpgHadzijalagic je napisao/la:To ce se moci uraditi onda kada se maknu oni dogradjeni dijelovi poslovnih prostora sto strse.. Do tad ustakljivanje nema smisla..
Šta opasno, samljeo ga prvi set! Bilo bi dobro da nakon meča digne Željinu zastavuEisenbahner1921 je napisao/la:opasno krenuo Džumi