Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 12:45 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !? :mrgreen:
slika
znaci ipak bi moglo biti nesto slicno ovome :ganja:

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 12:46 pm

Elegant je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Jeli taj boom danasnji, mozda vijest o ustakljivanju vanjskog dijela sjeverne tribine od strane Ugarak produkta !? :mrgreen:
Cekam obavjest pa cemo vidjeti.
Nista da se ja centriram kao prvi za mustuluk ako bude to :pljesak:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

FaraonTM
Kontakt:

uto apr 12, 2016 12:50 pm

Velahalve je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Po meni je super što će se igrati ova liga za opstanak i liga za prvaka, to su vjerovatno četiri utakmice godišnje sa konama, Širokim, Zrinjskim, Slobodom što će sigurno podići kvalitet i lige a i timova pojedinačno.
I meni je bolji ovaj sistem nego onaj trokruzni o kome se pricalo, čini mi se da Belgijanci, Švicarci, Austrijanci igraju ovaj sistem, pa zašto i mi ne bi igrali ovaj sistem
Švicarci i Austrijanci imaju po 10 timova i ono igraju četverokružno. a to je nešto prema čemu treba težiti i u našoj ligi. Belgijanci igraju na neki svoj fazon, oni imaju ligu za prvaka, ligu za europu (Europsku ligu zapravo) i ligu za opstanak.

Al' mislim da je najbitnije to da se u većini liga koji imaju ili su imale 12 timova igra ovako sa dvije lige, nigdje još nisam vidio da se igra trokružno :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

cikazubo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 12:53 pm

Kako mislis ustakljivanje vanjskog dijela ?
Kad se spominju ovi reklamni paneli, pa i to ustakljivanje itd, uvijek se sjetim kako ovi jaci klubovi to rade, npr evo Dinamo, sve im reklame plave, oko terena je sve plavo, i na plavu podlogu ide logo, i odma se bolje istice naziv svake firme, ovako kad je sve sareno nista nije upadljivo, onako je bas upecatljiv svaki logo, bijeli logo na plavoj podlozi. A sto se tice vanjskog dijela sjevera isto tako bi ( ono razmisljam na glas ) sredio one pekare, mars, buregdzinice i dr da se ti objekti malo urede, da su u nekoj liniji svi, jer mislim da ce se svakako ona buregdzinica morati povuc zbog juzne long., zamisljam sve plavi paneli na onoj maloj nadstresnici duz sjevera i ore nazivi firmi a ispod ti poslovni prostori, al hajd se ti dogovori sa svima.. :r

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 12:55 pm

irfo je napisao/la:
slika
znaci ipak bi moglo biti nesto slicno ovome :ganja:
Necu nista da tvrdim 100%, ali to se svakako planira u slijedecih godinu dvije, iskreno ja mislim da je to, a vidjet cemo danas ...

Tipa Maksimir i stadion Partizana, ubacis zelejznu kontsrukciju i u to staklene ploce, Ugarak 1m2 = 25 KM :mrgreen:

slika

teteac8684
Kontakt:

uto apr 12, 2016 12:56 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/mulali ... /160412060" onclick="window.open(this.href);return false;

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 12, 2016 12:58 pm

To ce se moci uraditi onda kada se maknu oni dogradjeni dijelovi poslovnih prostora sto strse.. Do tad ustakljivanje nema smisla..

stream za Dzumhura ako nekog interesuje http://live.robinwidget.com/livematches ... 96704.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 1:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:To ce se moci uraditi onda kada se maknu oni dogradjeni dijelovi poslovnih prostora sto strse.. Do tad ustakljivanje nema smisla..

slika

terabajt
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:07 pm

Može se uraditi gornji dio sjevera makar to ako ima para dok se ne riješi ovo sa poslovnim prostorima.

Tryg
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:07 pm

Mejtas pritisni ovdje kad udjes na zenin fb.

https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

FaraonTM
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:08 pm

Ja bih se nadovezao na priču u vezi košarkaškog kluba, po meni ta ideja sa Sparsom nije nešto naročito pametna, sumnjam da mi navijači Želje preko noći možemo zavoliti neki klub koji nije imao veze sa nama.

U ovom gradu svakako izuzev Želje i Sarajeva kao kolektiv postoje još KK I RK Bosna i to su klubovi svih Sarajlija a KK Bosna možda čak i cijele države izuzev Tuzle i u ovoj novijoj historiji Laktaša i Širokog Brijega.

Mislim da je čitava država disala kao jedan kada je KK Bosna igrala onaj Uleb Cup prije 7,8 godina i kad je RK Bosna igrala polufinale protiv HSV-a. Tako nešto ćeš teško doživjeti u fudbalu i zato RK a pogotovo KK Bosna nije klub samo jednog dijela ljudi nego skoro čitave zemlje.

Uglavnom da ne idem u off, ja lično taj neki "novi" KK Željo tj. Spars nikada ne bih doživio kao nešto svoje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:11 pm

terabajt je napisao/la:Može se uraditi gornji dio sjevera makar to ako ima para dok se ne riješi ovo sa poslovnim prostorima.
To moze i tribina bi ljepse izgledala ali oni poslovni prostori su bas ruglo, mislim na one koji su dogradjivani i koji strse izvan dimenzija tribine..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:12 pm

slika

Mene raduje sto ce se zapad osvjeziti, sad kad maknu drvo i stave celik i lim + nove stolice, kako ce ljepo da izgleda trbina.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto apr 12, 2016 1:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:To ce se moci uraditi onda kada se maknu oni dogradjeni dijelovi poslovnih prostora sto strse.. Do tad ustakljivanje nema smisla..
http://oi68.tinypic.com/np15r9.jpg
Ovo ispod zute sve sklonit, ko barake u favelama izgleda, a gore iznas zute fino stavit u liniji imena tih firmi, da nije razbacano i neorganizovano..

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 1:18 pm

Pa buregdzija je jos zimus dobio obavijest da ce ostati bez komplet prednjeg dijela kada krene izgradnja juzne longitudinale, donji dio se nikada nije ni planirao ustakljivati, vec samo dimanzije koje sam oznacio dakle od krova do pocetka poslovnih prostora, sto ne znaci da ostatak nece urediti na ovaj ili onaj nacin, realno ovakva tribina ruzno izgleda, a ustakljavanje i uredjenje donjeg dijela bi bio pun pogodak.

nikson
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:21 pm

"Ginemo i ginut cemo za dres koji nosimo" - Kosoric

Ovaj momak opasno prijeti da mi postane najdrazi kapiten! Naklon do poda Hannibale :klanjase2:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Vrag

uto apr 12, 2016 1:23 pm

Jedino Mars izgleda koliko toliko kulturno sa portalima. Sve ovo ostalo treba vratiti u liniju, ako je pravno moguce. Ja mislim da je to Violinino djelo. Da se kako one pekare rijesiti ionako ne zna bosanski jezik.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:24 pm

opasno krenuo Džumi :shisha:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

flux
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:29 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:opasno krenuo Džumi :shisha:
Šta opasno, samljeo ga prvi set! Bilo bi dobro da nakon meča digne Željinu zastavu :ganja:

Dolina
Kontakt:

uto apr 12, 2016 1:30 pm

Meni inace nije jasna ova zadnja strana sjevera. Obisao sam dosta stadiona vani ali poslovne prostore tipa pekare, mesare, čevabdžinice i sli na stadionu nisam nigdje jos vidio. Ovako ustakljen bi stvarno bio reprezentativan ali svi znamo kakva je situacija sa prostorima a i trenutno nam donose nešto novca tako da to mora ostati ovako. Vjerojatno za koju godinu kada se finansijska situacija baš stabilizira tako će i ove nakarade biti maknute.
U doglednoj budućnosti tu bi trebale biti prostorije kluba, veliki fan shop, teretana, prodaja karata i sl jer ipak ovaj dio sjevera je vizuelno na udaru i trebao bi takav da predstavlja klub. Ali polako.. :-)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava