Vjerovatno, ali prije da je procjena menadzera i samog Zahe da zbog pojacane konkurencije i novog trenera koji nece poznavati 'bivseg reprezentativca BiH', pa da razguli i proba jos sta vani.Don Juan je napisao/la:Los potez je sto smo sa zahom raskinuli , bel nije pristo na smanjenje platecikazubo je napisao/la:Eto napusti nas Zaha..
Mislim da ce uskoro vani negdje on. Rasteretio je budzet, a uskoro ce stoper doci. Ne bih volio da mu propadne opcija vani, jer bi onda mogao kod nas naci veoma lako angazman.irfo je napisao/la:sta je razlogstorm_raider je napisao/la:Sporazumno, na njegovu stetu.
do kraja sedmice kako sam ja cuo dolazi stoper , imamo secera , zahu , spanac blagoje nema prava ja msm tri tekmestorm_raider je napisao/la:Mislim da ce uskoro vani negdje on. Rasteretio je budzet, a uskoro ce stoper doci. Ne bih volio da mu propadne opcija vani, jer bi onda mogao kod nas naci veoma lako angazman.irfo je napisao/la:sta je razlogstorm_raider je napisao/la:Sporazumno, na njegovu stetu.
Ja mislim da nema sanse da on dodje, ima jos preko godinu ugovora, sigurno je na radaru nekih ino ekipa, sto znaci morali bi platiti obestecenje koje sigurno nije ispod 100 milja i na to dodati finu platu..shzna je napisao/la:Memišević?