ja sam jedan od njih.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 12:26 pmGdje su mi sad sve one pametnice koje su ismijavale pricu oko najlona??
Naravno da se nece javiti....
Da mi nije mrsko, sad bih tražio one postove što ismijavaju nas koji smo govorili za najlon (ili bilo šta slično što će koliko-toliko zaštititi teren). Prema njihovom, bilo kakva kritika, pa makar i konstruktivna kakva je bila ova, je loša. Neprijatelji kluba, samo nisu svjesni toga.
ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 1:45 pmZnam da se sad aprepucavate oko tih najlona, ali nedjelja i derbi nemaju veze sa ovim. Kako ne kontate da se radilo po uputama NSBiH. I u pon se nije trebalo igrati crvenom nego bijelom loptom i ocrtati bijele linije jer se ove crvene uopte nisu vidjele jer je bio čist teren. Druga stvar, snijeg je počeo padati sat pred tekmu. Znači sat. Prije toga ga nisi imao radi čega pokrivati. Niti možeš taj najlon skinuti u pet minuta nego ovo traje sigruno pola sata sat minimum. Isto tako ni u jednom momentu mi nije naumpalo da smo mi krivi za lopte jer se zna da ne možeš igrati bilo kojim loptama. Novinari su me iznenadili ili su to namjerno uradili i potegli priču o loptama. Isto tako nema šanse da imamo samo dvije lopate na staiodun niti da su bila dva čovjeka. Prvi bi DIno Pekić pritrčao kao treći, a i ima ih višeš i na treninzima a ne na tekmi. Bio je neki razlog vjerovatno što u samo dva čovjek izašla. Znači bezveze priča skroz. A da treba nešto što će zaštititi teren treba. Šta je to i šta je najbolje ovdje ne znam, ali imaj i za to stručnjaci a mi to nismo.
Teško da se moglo igrati u nedjelju, ali bi se teren koliko-toliko spasio za ponedjeljak. Još bi uštedio pare (ako smo ih dali) koje smo dali onima što su čistili.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 1:45 pmZnam da se sad aprepucavate oko tih najlona, ali nedjelja i derbi nemaju veze sa ovim. Kako ne kontate da se radilo po uputama NSBiH. I u pon se nije trebalo igrati crvenom nego bijelom loptom i ocrtati bijele linije jer se ove crvene uopte nisu vidjele jer je bio čist teren. Druga stvar, snijeg je počeo padati sat pred tekmu. Znači sat. Prije toga ga nisi imao radi čega pokrivati. Niti možeš taj najlon skinuti u pet minuta nego ovo traje sigruno pola sata sat minimum. Isto tako ni u jednom momentu mi nije naumpalo da smo mi krivi za lopte jer se zna da ne možeš igrati bilo kojim loptama. Novinari su me iznenadili ili su to namjerno uradili i potegli priču o loptama. Isto tako nema šanse da imamo samo dvije lopate na staiodun niti da su bila dva čovjeka. Prvi bi DIno Pekić pritrčao kao treći, a i ima ih višeš i na treninzima a ne na tekmi. Bio je neki razlog vjerovatno što u samo dva čovjek izašla. Znači bezveze priča skroz. A da treba nešto što će zaštititi teren treba. Šta je to i šta je najbolje ovdje ne znam, ali imaj i za to stručnjaci a mi to nismo.
Opet neko ko pokusava opravdati propust.Pa nevjerovatno,majke mi moje.ponosannavas je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 1:45 pmZnam da se sad aprepucavate oko tih najlona, ali nedjelja i derbi nemaju veze sa ovim. Kako ne kontate da se radilo po uputama NSBiH. I u pon se nije trebalo igrati crvenom nego bijelom loptom i ocrtati bijele linije jer se ove crvene uopte nisu vidjele jer je bio čist teren. Druga stvar, snijeg je počeo padati sat pred tekmu. Znači sat. Prije toga ga nisi imao radi čega pokrivati. Niti možeš taj najlon skinuti u pet minuta nego ovo traje sigruno pola sata sat minimum. Isto tako ni u jednom momentu mi nije naumpalo da smo mi krivi za lopte jer se zna da ne možeš igrati bilo kojim loptama. Novinari su me iznenadili ili su to namjerno uradili i potegli priču o loptama. Isto tako nema šanse da imamo samo dvije lopate na staiodun niti da su bila dva čovjeka. Prvi bi DIno Pekić pritrčao kao treći, a i ima ih višeš i na treninzima a ne na tekmi. Bio je neki razlog vjerovatno što u samo dva čovjek izašla. Znači bezveze priča skroz. A da treba nešto što će zaštititi teren treba. Šta je to i šta je najbolje ovdje ne znam, ali imaj i za to stručnjaci a mi to nismo.