Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 29, 2017 12:54 am

Sto je skupstina sad u decembru? Zar se skupstina ne odrzava u januaru?

Htio bih jos nesto da napisem. Nama je potrebno jos sposobnih Zeljovaca u klubu, ne ublehasa tipa Zujo, Kozaric ili parazita poput violine, koji ce zivjeti na racun kluba nego sposobnih ljudi koji znaju kako da pronadju novac za klub. Sve je apsolutno na ovim ljudima koji su trenutno u klubu, ogroman teret je na njihovim ledjima, nek se i drugi sposobni Zeljovci prikljuce, sad je pravi trenutak. Svi sa strane posmatramo i hvalimo i kritikujemo a niko da se aktivno ukljuci, odvoji svoje vrijeme i stavi se na raspolaganje klubu. Zapamtite ovo dobro, samo mi Zeljovci uticemo na to kakav ce biti nas klub i sad i u blizoj buducnosti.

Moze li neko na skupstini da postavi nekoliko pitanja.(cak bi i nas medijski partner sport1.ba mogao malo da se potrudi i napravi intervju sa nekim clanom upravnog odbora ili nadzornog odbora) Ja bih licno kao navijac zelio da znam: 1. Dokle se doslo sa papirologijom za jug, i kad krece gradnja?
2. Da li ce i kad poceti gradnja novog terena?
3. Sta je sa poslovnim prostorima na istoku, kad ce biti u funkciji i da li se trenutno razmislja o krovu na istocnoj tribini?
4. Da li se nesto uradilo ili radi po pitanju generalnog sponzora?
5. Da li je realno da stadion Grbavica do ljeta 2018-te bude kategorija 4, odnosno da se ispune uslovi za kategoriju 4?
6. Sta je sa onim novim dugom prema poreznoj i da li postoji mogucnost da se spoji sa sadasnjim dugom i uz zakonske pogodnosti citav dug vrati?
7. Da li klub ima u planu gradnju trening centra i koliko je to realno u blizoj buducnosti?

To su samo neka od pitanja na koja bih zelio da saznam odgovore od ljudi iz kluba..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri nov 29, 2017 12:57 am, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 29, 2017 12:56 am

Eno strucnjaci sad vidjeli kakav je Mailson za 15 minuta. a nas napadose zbog Roka :kafa:

Ma realno, neobrazovan igrac i to mu je problem. Mogao je on ovdje bacat ove nase maljeve, al taktika 0 bodova.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:01 am

Ugljesa Radinovic-Backa 7 utakmica bez ucinka
Javi Hervas-Merida 7 utakmica bez ucinka
Dimitros Toskas-Olymp volos
Denis Pozzder-Zug 94 svicarski nizeligas 10 nastupa dva gola
Sandi KRizman-AE larisa Grcka druga 13 tekmi 4 gola
Matteo Boccaccini-Sasso Marconi 4.ta italijanska 13 nastupa 2 gola
Mirko Kramaric-bez kluba Djermanovic-Stal druga poljska 19 utakmica 6 golova
Mirza Halvadzic-Mjallby treca svedska 25 utakmica 2 gola 5 asistencija
Dusan Mladenovic-Dinamo Vranje druga srbijanska 6 utakmica
Varea-Dugopolje 17 tekmi 2 gola
Uzelac-slobodan igrac
Loncaric-Tromso bez nastupa
Nenad Dedic-Ebnat amaterska njemacka
Yani-Bohemians 2 nastupa
kucamo na vrata zaboravljenih asova,od ovih mozda smo se zajebali za Djermanovica i Krizmana.
Zadnja izmjena: Charlie Sheen, dana/u sri nov 29, 2017 1:07 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:04 am

Jeben ovaj Bocacini 13 golova dao :ganja:

igla
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:06 am

vraćaj bokačinija :D

Charlie Sheen
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:06 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri nov 29, 2017 1:04 am
Jeben ovaj Bocacini 13 golova dao :ganja:
hahahah greska,obrnuto :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:10 am

:D

Zainteresovalo me i malo gledao na TM ove klubove gdje su otisli. I u tome pogledam nas na TM.
Pa Boze moj kako ocajne cijene nasih igraca.
Pa Hajdarevic i Sabanadzevic da igraju u Sar. bili bi po 750 hiljada stoposto, sad 125. Zakaric 400, a Zec 500.
Fakat ovaj Zuka nije normalan. Drogira se.

kremenko

sri nov 29, 2017 1:24 am

Brkoo je napisao/la:

Htio bih jos nesto da napisem. Nama je potrebno jos sposobnih Zeljovaca u klubu, ne ublehasa tipa Zujo, Kozaric ili parazita poput violine, koji ce zivjeti na racun kluba nego sposobnih ljudi koji znaju kako da pronadju novac za klub. Sve je apsolutno na ovim ljudima koji su trenutno u klubu, ogroman teret je na njihovim ledjima, nek se i drugi sposobni Zeljovci prikljuce, sad je pravi trenutak. Svi sa strane posmatramo i hvalimo i kritikujemo a niko da se aktivno ukljuci, odvoji svoje vrijeme i stavi se na raspolaganje klubu. Zapamtite ovo dobro, samo mi Zeljovci uticemo na to kakav ce biti nas klub i sad i u blizoj buducnosti.

Moze li neko na skupstini da postavi nekoliko pitanja.(cak bi i nas medijski partner sport1.ba mogao malo da se potrudi i napravi intervju sa nekim clanom upravnog odbora ili nadzornog odbora) Ja bih licno kao navijac zelio da znam: 1. Dokle se doslo sa papirologijom za jug, i kad krece gradnja?
3. Sta je sa poslovnim prostorima na istoku, kad ce biti u funkciji i da li se trenutno razmislja o krovu na istocnoj tribini?
5. Da li je realno da stadion Grbavica do ljeta 2018-te bude kategorija 4, odnosno da se ispune uslovi za kategoriju 4?
6. Sta je sa onim novim dugom prema poreznoj i da li postoji mogucnost da se spoji sa sadasnjim dugom i uz zakonske pogodnosti citav dug vrati?
7. Da li klub ima u planu gradnju trening centra i koliko je to realno u blizoj buducnosti?

To su samo neka od pitanja na koja bih zelio da saznam odgovore od ljudi iz kluba..
Smijem li ja brko,ali neko svoje vidjenje i predvidjanje?
1. Jug,tesko prije ljeta 2019.
2. Cim zavrsi ova sezona
3. Poslovni prostori bi mogli krenuti takodje na ljeto.
4. Vjerovatno se radi,dokle ne znam
5. Ne mozemo dobiti CAT4 bez nove zapadne tribine
6. Novi porezni dug se osporava,ali zajebano je kad te kadija i tuzi i sudi. Daj Boze.
7. Mislim da trenutno ne mozemo bas toliki zaligaj zagristi pored svega sto se desava i pokusava
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

igla
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:29 am

Ma Transfermarkt je smiješan način rangiranja, vrijediš onoliko koliko neko želi da da za tebe. Lafo svi imaju cifre, Zajmović vrijedi pola miliona maraka, Bekrić 300 hiljada, Zeba 400 hiljada maraka, Kajkut 300 hiljada maraka, DŽENIS 650 HILJADA MARAKA itd. :D Za sve njih ne bi uzeli 37 maraka, bez uvrede ikom.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:33 am

Kakav Djermanovic, gori od Joce..šteta što se tad nije stavilo Mujagu kao drugog špica a ne dovodio ovaj ublehaš.. za Križmana je stvarno šteta
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

MrRiccoli
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:38 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
sri nov 29, 2017 1:33 am
Kakav Djermanovic, gori od Joce..šteta što se tad nije stavilo Mujagu kao drugog špica a ne dovodio ovaj ublehaš.. za Križmana je stvarno šteta
Slavko otjera krizmana zbog neke tri kile fol treniro strogoci, a oni se sprdali sa njim, ne ponovilo se

storm_raider
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:39 am

I kakav je Zajmovic? Vrijedi li i njega istrpiti? :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Haklapuc
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:45 am

Charlie Sheen je napisao/la:
sri nov 29, 2017 1:01 am
Ugljesa Radinovic-Backa 7 utakmica bez ucinka
Javi Hervas-Merida 7 utakmica bez ucinka
Dimitros Toskas-Olymp volos
Denis Pozzder-Zug 94 svicarski nizeligas 10 nastupa dva gola
Sandi KRizman-AE larisa Grcka druga 13 tekmi 4 gola
Matteo Boccaccini-Sasso Marconi 4.ta italijanska 13 nastupa 2 gola
Mirko Kramaric-bez kluba Djermanovic-Stal druga poljska 19 utakmica 6 golova
Mirza Halvadzic-Mjallby treca svedska 25 utakmica 2 gola 5 asistencija
Dusan Mladenovic-Dinamo Vranje druga srbijanska 6 utakmica
Varea-Dugopolje 17 tekmi 2 gola
Uzelac-slobodan igrac
Loncaric-Tromso bez nastupa
Nenad Dedic-Ebnat amaterska njemacka
Yani-Bohemians 2 nastupa
kucamo na vrata zaboravljenih asova,od ovih mozda smo se zajebali za Djermanovica i Krizmana.
To gdje su igrači završili poslije Želje ne mora ništa značiti, bitno je samo to koliko je trener uspio izvući iz njih, pogledaj na konkretnom primjeru o čemu pričam.

Govorimo o igračima iz sezone 2009./2010., odnosno prva sezona u Amarovom drugom mandatu kada smo osvojili titulu.
Iz čitave ekipe samo su Šeha, Coca i Višća napravili karijere. Delimir Bajić se vukao po grčkim drugoligašima, kasnije čini mi se igrao i za Radnik. Sablja završio karijeru. Elvis Mešić poslije Želje kratko bio u Izraelu, nakon toga otišao u Jedinstvo. Mirko Radovanović - Smederevo, Marko Farić - Omiš, Peđa Šimić - Split, Milan Ćulum - Srbija pa Sloboda, Denis Selimović - Keflavik, Bešlija završio karijeru, Bučan - Split pa Olimpic, Goran Perak - Malezija, Haris Bešlija - Slavija, Mešanović završio karijeru, Rovčanin - Travnik, Lazo - Kukesi, Bajro Spahić - Rudar Kakanj.

Sezona 2011./2012. kada smo dominantno osvojili duplu krunu: Gušo - penzija, Elvir Čolić - GOŠK, Kvesa - Antalya pa Hajduk, Goran Marković - Zrinjski pa niželigaši, Semir Kerla - Litvanija, vratio se nakratko da nam sjebe titulu i opet nazad za Litvaniju, Jadranko još uvijek tu, Zola - Roselare, Adilović - turska druga, Zeba - Split, Sloboda pa Željo, Stana i dalje u Želji, Elvis Karić trener golmana, Mirsad Ramić - GOŠK, Nyema - Australija, Selimović - Čelik, Metalleghe, Vitez, Benjo Čolić - Čelik, Zrinjski, Olimpic , Karvina, Vasilić - austrijski niželigaš, Bešlija završio karijeru, Jamak - Litvanija pa Zrinjski, Smajić - Metalleghe, Bekrić povremeno vodio prvi tim Želje, Perica Stančeski ko zna gdje.

Hoću da kažem da je i iz ekipa koje su dominirale bh. fudbalom rijetko ko napravio ozbiljnu karijeru. Na prste jedne ruke se mogu izbrojati igrači koji su iz Želje otišle u bolji klub. Hoću da kažem da i treneri trebaju znati izvući maksimum, pa ove Amarove ekipe su limitirane na svakoj mogućoj poziciji, ali on je iz njih izvlačio sve što je mogao i oni su igrali nevjerovatno u tom nekom sistemu koji im je Amar uspio nametnuti. Da je neko od ovih trenera koji su prodefilovali kroz naš klub vodio ove ekipe, glavu dajem da ne bismo vidjeli ni jednu od ovih titula koje smo osvojili. Isto tako glavu dajem da bi Amar izvukao više iz nekih gore nabrojanih igrača koji su u posljednje vrijeme napustili klub. A neki od njih su pak dovođeni bez ikakvog sistema i logike i potpuni su promašaji.

Adžem je također unaprijedio neke igrače za razliku od permanentnog. Zakarić, Bogičević, Stanić su mnogo mnogo bolji nego prošle sezone, pa i Blagojević igra dosta konstantnije u zadnje vrijeme. Zec i Ramović se još uvijek dižu i mislim da nisu dostigli svoj maksimum, a uz sve to forsira našu djecu, odnosno bolje rečeno djeca nam nose vezni red.

I opet pored svega toga, guranja djece, dizanja ekipe, bolje igre nego prošle sezone, borbe, trke, želje, motivacije, neko sebi da zapravo da pljuje Adu. A usput rečeno nalazimo se na diobi prvog mjesta uz dosta solidan broj bodova.
Kakvi smo mi to ljudi? Da li je čovjek bar sada zaslužio da na miru, bez prozivanja radi svoj posao, a pokazao je da to jako dobro može. Adžemova najveća i prednost i mana je to što je Željezničar..

Brkoo
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:48 am

kremenko je napisao/la:
sri nov 29, 2017 1:24 am
Brkoo je napisao/la:

Smijem li ja brko,ali neko svoje vidjenje i predvidjanje?
1. Jug,tesko prije ljeta 2019.
2. Cim zavrsi ova sezona
3. Poslovni prostori bi mogli krenuti takodje na ljeto.
4. Vjerovatno se radi,dokle ne znam
5. Ne mozemo dobiti CAT4 bez nove zapadne tribine
6. Novi porezni dug se osporava,ali zajebano je kad te kadija i tuzi i sudi. Daj Boze.
7. Mislim da trenutno ne mozemo bas toliki zaligaj zagristi pored svega sto se desava i pokusava
Smijes bracika, diskutujemo samo. Ja nisam insajder i nemam nikakve informacije iz kluba pa bih volio da nam ljudi iz kluba na skupstini koja je najveci organ kluba odgovore na ova pitanja, da dobijemo tacne informacije, da se ne pojavljuju neke mahalske i informacije koje nisu provjerene ala rekao mi ovaj ili onaj, neki boomovi, janjad, f5 itd.. :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sri nov 29, 2017 1:50 am

Slazem se, apsolutna podrska Adi. 2 puta mlatnuli pitare, dijelimo prvo mjesto, u kupu smo konkurentni, djeca igraju takodjer, igra sa vremena na vrijeme stvarno ima i glavu i rep, ali treba kontinuiteta. Nema sta, podrska!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

sri nov 29, 2017 2:41 am

storm_raider je napisao/la:
sri nov 29, 2017 1:50 am
Slazem se, apsolutna podrska Adi. 2 puta mlatnuli pitare, dijelimo prvo mjesto, u kupu smo konkurentni, djeca igraju takodjer, igra sa vremena na vrijeme stvarno ima i glavu i rep, ali treba kontinuiteta. Nema sta, podrska!
Zamisli samo da je Slavko ostao trener. Kakva bi to katastrofa bila. Sredina Blagojevic, Ugljesa, Markovic, Zeba. Zakaric lijevo krilo, Zec desno. Kondiciono bi ekipa bila u qrcu, igraci bez daha ostajali nakon 60-te minute. Ispred Sabanadzovica i Hajdarevica bi priliku dobijao panj u vidu Dine Hasanovica kao sto je i dobijao. Sabanadzovica i Hajdarevica vjerovatno bi poslao na posudbu u neku nizeligasku ekipu, taj tzv. strucnjak. Doveo bi neke panjine iz svoje cuvene kartoteke, nastavio da prosipa svoju demagogiju, govorio da mu treba jos par transfer rokova dok odstrani trule jabuke, itd.. Ne ponovilo se nikad vise. Svaka cast ljudima iz kluba koji su mozda i malkice kasno shvatili kakva je ubleha Slavko Petrovic, ali eto hvala Bogu to je sad proslost.

Odmah nakon prve utakmice sa Goskom sam napisao da je Adzem u odnosu na Slavku Petrovica, Murinjo. Nas Zeljovac je pokazao mangupluk i odmah ubacio u igru dva nasa dragulja, Sabanadzovica i Hajdarevica i donio klubu vjerovatno milione u blizoj buducnosti, a uz to ni rezultat nije ispastao, lagano dozira i Zerica kojem je potrebno vremena i na njima trojci nece stati nego ce i dalje forsirati nase blago a to je nas omladinski pogon. U prvom mandatu Bajic, Sadikovic, Memija itd. Jedan od najzasluznijih za ovaj uspjeh juniora u juniorskoj ligi sampiona. Rijesio se Ugljese, Bekrica, Markovica itd. Preporodio je Zakarica, stavio ga na njegovu prirodnu poziciju i taj Zakaric sad zvijer, jedan od najboljih igraca u ligi. Bogicevic isto igra odlicno. Ma citavu ekipu je preporodio, kod skoro svakog igraca vidis neki napredak, svi se trude i bore jer niko nema zagarantovano mjesto i ako se pokazes na treningu, igrat ces. Angazovan je i kondicioni trener koji je uradio i radi odlican posao. Samo je Adzemov problem sto ne zna lagati slatkorjecivo kao njegov prethodnik, da to zna raditi vec bi mu pjevali pjesme umjesto sto mu se trazi dlaka u jajetu..

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 29, 2017 5:19 am

Eh što mi je juče bilo drago čuti od naših Željovaca joj jesmo ih razbili, Adžem me baš iznenadio.. Pomalo nadolaze, reklo bi se.. Ili do sljedećeg kiksa.
A ima i onih, da ne povjeruješ, koji su dan prije derbija govorili razbit će nas kone, sa husrefom tika taku igraju, pa se juče pravdaju mi se bolje snašli u blatu. Usta vas yebem Željovci.. Malo je reći da sam mu se nagovorio i da ne očekujem više ni pozdrav od dotičnog.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sri nov 29, 2017 8:18 am

puno ljudi se primilo u tom smjeru, baš puno. naravno nisu većina nije tako sitnodušna ni zlonamjerna...nego eto, potpadnu kad počne njihovo udaranje u prsa. a to uvijek isto završi.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

sri nov 29, 2017 8:33 am

Zvanicna, izgleda, zaboravila objaviti podatke o broju prodatih ulaznica, prihod i broj prisutnih u nedjelju, kao i broj prisutnih u ponedjeljak.

Izgleda, još slave.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri nov 29, 2017 8:51 am

Krizmane, Krizmane nikad te prezaliti necu... majku li ti yebem velkoski za sve si ti kriv

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava