ma sve su to bili individualni incidenti za koje on nije izlazio u javnost, tipa prebili su ga tokom rata zbog oba masakra na markalama, a boga pitaj koliko jos puta sto niko ne zna, isto tako poslije rata stalno vrijedjan od strane individualaca, dobivao prijetnje, itd, da ne ulazim sad previse u privatnost, a i nije za ovog foruma
Nemoj se uvrijediti ali ne vjerujem da je bukvalno protjeran jer je Srbin. A svi mi koji nismo uz ovu sdaovsku elitu imamo nekih manjih ili vecih problema.19adi21 je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 12:10 amtifu znam licno, i on je bukvalno protjeran iz Sarajeva, da znate samo kakvih je problema imao u ovom poslijeratnom periodu, samo jer je srbin, ali opet ovaj potez je neopravdan po meni, sad da li je to iz nekog revolta ili je droga u pitanju bog zna
Kakvu je klasu pokazo na bajramskom turniruSimply Blue je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 12:26 amUuuu a kakve smo samo planove imali sa Mailsonom..još to ne mogu izbaciti iz svog organizma
Zbog par idiota ako su to uradili popišat se na sve nas nije ok.Al’ svak od nas ima pravo na licni izbor pa i Tifa.Zao mi jer se sa njim znam još od prije nego je u Dugme prešao i sjetim se dobrih starih vremena...19adi21 je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 12:20 amjeste bukvalno protjeran jer je srbin, u ratu je prebijan jer je srbin, iako je tu bio cijeli rat i nije ruzno rijeci na Bosnu reko, cak sta vise velicao je, poslije rata se isto nastavilo, ne opravdavam ovaj njegov potez, ali eto samo da se neke stvari znaju
Kako je vrhunstki odigrao onaj turnir, bas smo se ponadali da imamo igracinu, a ruku na srce malo je dobio prilike da se pokaze na zelenom terenu,Simply Blue je napisao/la: ↑sri nov 29, 2017 12:26 amUuuu a kakve smo samo planove imali sa Mailsonom..još to ne mogu izbaciti iz svog organizma