uto nov 28, 2017 11:41 pm
Eh vec je vakat polako se usmjeravati prema Sirokom nakon rutinske pobjede u derbiju. Tezak teren je puno izmorio igrace, i ima onih koji igraju bas dugo bez pauze, prije svega milsim na Blagojevica i Bogicevica , te Harisa koji je imao strasan tempo u zadnje vrijeme . Mnogo, mnogo bitna utakmica u cetvrtak, jer ako bi ostvarili bas fin rezultat eto nas u finalu jednom nogom, a to znaci puno. Tesko je biti pametan i odredjivati sastav, a da ne umanjis kvalitet ekipe te s druge strane umor i iscrpljenost nakon derbija. Moramo priznati da imamo finih 11 igraca za prvu postavu i ne bas dostojne zamjene za njih.
Ako se oporavio Projic sa njim poceti na lijevom beku a Sinisu ako moze ostaviti na beku jer nema pravo nastupa cini mi se u nedjelju. Bogi i Graovac stoperi ako moze ovaj prvi a evnetulano u nedjelju zamjeniti ga sa Kemom. Veza je najveci problem jer treba ti kvalitet a Blagojevic vec dugo igra, Elsneru vala ne vjerujem pa nek prica ko sta hoce, i molim Boga da ne pocne. ali eto koliko moze Blagoje pa nek bude prva izmjena. Pored njega Anel ako je spreman i prosla ga prehlada. Ispred njih isto dilema, Ramovic od pocetka pa nek ga zamjeni Zeba i eventaulno u nedjelju Zeba da pocne. Desno Zaka pa koliko izdrazi, lijevo mozda pokusati sa Zerom ili Zajmovic ali ne znam u kakvom je stanju Zaimovic jer se dobrano pogubio i nema ga nigdje. Gore Vojo, pa koliko moze.
Veca-Stevanovic. Bogicevic, Graovac,, Projic-Blagojevic,Sabanodzovic, Ramovic-Zeric,Zakaric, Ubiparip
Eto malo se zaigrah Adzema, halalite. Uglavnom prebitna utakmica ohladiti glave i mi i oni koliko god je to moguce, pokusati shvatiti vaznost utakmice u cevrtak , a ne sumnjam da ce Adzem to fino docarati im i poloziti na terenu. Sve do kraja nema predaje !!!!