Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 28, 2017 11:13 pm

Tifa prodo sise
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Simply Blue
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:21 pm

Opet bolje to, nego da je tetovirao svoje ime i prezime i nešto na mandarinskom što ne zna ni on šta znači
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

MrRiccoli
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:29 pm

Pa nek tetovira sta hoce cuj covjek je mladen vojicic sve se samo kaze, Grbavicu pjevamo sto je nasa i sto se u njoj nalazimo, a ne sto je on pjevao

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:29 pm

Halid Muslimovic je pravi patriota i manijak sa zapada, kakav Tifa, treba njemu dat' da Grbavicu pjeva
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

MrRiccoli
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:31 pm

Samo hoce li opet biti prskanja na skupstini ko i proslih puta

Okolele
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:32 pm

Za cetvrtak

Kjosevski----Projic---Graovac--Osmankovic--Stanic-----Zakarić--Anel--Sinan--Jovan--Zajmovic----Vojo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:32 pm

Kažu da će svi Misketovci pasti na skupštini! JEL VAS STRAAAAH
Željezničar ante portas !

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 28, 2017 11:34 pm

Okolele je napisao/la:Za cetvrtak

Kjosevski----Projic---Graovac--Osmankovic--Stanic-----Zakarić--Anel--Sinan--Jovan--Zajmovic----Vojo
Ja mislim da bi bilo pametno odmorit Zakarica, zadnje 2 utakmice je baš tanak sa snagom, valjda se još oporavlja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

bianco blu
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:38 pm

poj'o mu kokain mozak, e moj tifa. A prije par sezona kad smo titulu uzeli bio sa nama u Vrapčićima...

ISB87
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:39 pm

ma kakav crni kokain, skupo je to za ovako lose tripove
MIRZA RASCIC

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:41 pm

e da hoće ovog Mulalića više skroz suspendovat, preko glave ga
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Rambo_Amadeus je napisao/la:

Ja mislim da bi bilo pametno odmorit Zakarica, zadnje 2 utakmice je baš tanak sa snagom, valjda se još oporavlja
Zec desno, Zera lijevo, mada je po meni riskantno startati bez ponajboljeg igraca, ali u ove tri utakmice, morat cemo dati barem malo odmora nekima. Kako i kada to uraditi, sta je najpametnije, nisam ni sam siguran.

Ko je otisao put Medjugorja, postoji li spisak?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

mirsad94
Kontakt:

Eh vec je vakat polako se usmjeravati prema Sirokom nakon rutinske pobjede u derbiju. Tezak teren je puno izmorio igrace, i ima onih koji igraju bas dugo bez pauze, prije svega milsim na Blagojevica i Bogicevica , te Harisa koji je imao strasan tempo u zadnje vrijeme . Mnogo, mnogo bitna utakmica u cetvrtak, jer ako bi ostvarili bas fin rezultat eto nas u finalu jednom nogom, a to znaci puno. Tesko je biti pametan i odredjivati sastav, a da ne umanjis kvalitet ekipe te s druge strane umor i iscrpljenost nakon derbija. Moramo priznati da imamo finih 11 igraca za prvu postavu i ne bas dostojne zamjene za njih.

Ako se oporavio Projic sa njim poceti na lijevom beku a Sinisu ako moze ostaviti na beku jer nema pravo nastupa cini mi se u nedjelju. Bogi i Graovac stoperi ako moze ovaj prvi a evnetulano u nedjelju zamjeniti ga sa Kemom. Veza je najveci problem jer treba ti kvalitet a Blagojevic vec dugo igra, Elsneru vala ne vjerujem pa nek prica ko sta hoce, i molim Boga da ne pocne. ali eto koliko moze Blagoje pa nek bude prva izmjena. Pored njega Anel ako je spreman i prosla ga prehlada. Ispred njih isto dilema, Ramovic od pocetka pa nek ga zamjeni Zeba i eventaulno u nedjelju Zeba da pocne. Desno Zaka pa koliko izdrazi, lijevo mozda pokusati sa Zerom ili Zajmovic ali ne znam u kakvom je stanju Zaimovic jer se dobrano pogubio i nema ga nigdje. Gore Vojo, pa koliko moze.

Veca-Stevanovic. Bogicevic, Graovac,, Projic-Blagojevic,Sabanodzovic, Ramovic-Zeric,Zakaric, Ubiparip

Eto malo se zaigrah Adzema, halalite. Uglavnom prebitna utakmica ohladiti glave i mi i oni koliko god je to moguce, pokusati shvatiti vaznost utakmice u cevrtak , a ne sumnjam da ce Adzem to fino docarati im i poloziti na terenu. Sve do kraja nema predaje !!!!

bianco blu
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:43 pm

ISB87 je napisao/la:
uto nov 28, 2017 11:39 pm
ma kakav crni kokain, skupo je to za ovako lose tripove
možda je fotošop

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 28, 2017 11:44 pm

Omar500 je napisao/la:
Rambo_Amadeus je napisao/la:

Zec desno, Zera lijevo, mada je po meni riskantno startati bez ponajboljeg igraca, ali u ove tri utakmice, morat cemo dati barem malo odmora nekima. Kako i kada to uraditi, sta je najpametnije, nisam ni sam siguran.

Ko je otisao put Medjugorja, postoji li spisak?
Slažemo se, uz sve to onda Široki mora odmarati u nedelju neke igrace što nam otvara puno prostora sa odmornim Hajdarevicem, Zakaricem i ko još bude odmarao u cetvrtak

BabOsim
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:52 pm

Svaki čovjek ima cijenu pa tako i tifa

kikirikikospice
Kontakt:

uto nov 28, 2017 11:53 pm

Najveci uspjeh pitara ove sezone?

Tifina tetovaza!

LeBlue
Kontakt:

sri nov 29, 2017 12:00 am

Je li Sasa Papac bio na derbiju?

exbabilon
Kontakt:

sri nov 29, 2017 12:03 am

Benzema kad ce izvjestaj sa skupstine?

igla
Kontakt:

sri nov 29, 2017 12:08 am

Tifa je očito Vučić-Dodik projekat, da bi "dokazao" da u Sarajevu ne može Srbin živjeti, to je ta propaganda.
Nema mi šta drugo biti, čovjek je mogao do smrti furati bratstvo i jedinstvo, bez ulizivanja ikome.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava