Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 28, 2017 3:18 pm

Budi Željo je napisao/la:
uto nov 28, 2017 3:16 pm
najveci problem kod nas sto ljudi od Adzema ocekuju da je madzionicar i da jednim treningom napravi barselonu. Čovjeku je trebalo vremena da izbije iz glave sve one antifudbalske demagogije Slavka pa bgm i Mulalica, navike su čudo još pogotovo sto su trajale dugo a najteze je starijim igracima to izbiti iz glave. Ipak se npr vidi da je i ZEc dosta napredovao od samog dolaska, vise učestvuje i u napdau i u odbrani, manje je sebičan i td... Za Adzema kazu da mnogo polaže računa na taktici i zadacima i pravljenju sistema što u modernom fudbalu danas se i ne može zamilsiti nista ako ti elementi nisu prisutni. Ko je neki dan pročitao intervju trenera partizana nakon prolaza u evropi vidio je da i on sam kaže da su ga na početku mnogi tjerali, a on je ekipi stalno govorio da zeli da napravi sistem da cijela ekipa zna sta da radi u svakom momentu i da fudbal u kojem se čeka neka improvizacija i bljesak pojedinca je mrtav. Tako da svi mi zajendo sabur veliki i na proljece ce da bude sve još duplo bolje! ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nemoj tako, kako ne može odmah, kako se husrefov pečat odmah vidi...
gradi željo boli te *****

IvanOsim
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:20 pm

Samo je steta sto ona prevara od igraca Kajkut, uzima dragocjene minute nasem Mujagicu koji je veliki potencijal.

boju dao si nebu...
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
uto nov 28, 2017 2:45 pm
VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Sarajevo 2:1

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... vo-21-4161
:rofl: :placeodsmijeha: :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Brkoo
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
uto nov 28, 2017 2:45 pm
VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Sarajevo 2:1

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... vo-21-4161
:klanjase2: :klanjase2: :placeodsmijeha: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

Slijede nam dvije zaredom utakmice na Pecari..Idemo izvuci povoljan rezultat i osvojiti bodove..Idemo zabiti gol u kupu i osvojiti bod u nedelju a sa pristupom kao juce mozemo i pobijediti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:28 pm

Šta kaže Dino trebali smo sutra igrati :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LeBlue
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:30 pm

Musemic jeste preporodio Sarajevo sto i rezultati govore, to je cinjenica. Ali treba isto biti objektivan i reci, kakve rezultate on ima u zadnje vrijeme? Vodio je Slobodu kad su bas bili jaki, tad im je Krpic samo bio klupa, Ordagic u zivotnoj formi, Zeba mladji i bolji nego sada, pa Saric, Ahmetovic itd. Imali su najbolje igrace. Onda je vodio Mladost koja je zavrsila u ligi za opstanak. Opet, jeste on kvalitetan trener, ali mislim da je imao taj pozitivni mentalni efekat za Sarajev u vidu motivacije.

mirzza
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:36 pm

Plava Porodica je napisao/la:
i Adzem, dvaput je dvaput. :karanje: :karanje:

Dominic
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:39 pm

Sutra Čeferin u gradu. Bogme ako se sada ne ogrebemo za teren od Uefa, bar pola iznosa ko zna da li ćemo ikada! Valjda su se naši spremili zajedno sa Savezom.

neroazzuro
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:44 pm

Kontam sinoć, kako su ovi pitari nesretna ekipa. Najbolnija dva poraza koja su nam zadnjih godina nanijeli su nam, ustvari, bili velike usluge.
Da ne bi onog 1-2 na grbavici i punčevog šoua pitanje je da li bi nam došli ovi momci u upravu.
A da ne bi onog proljetos pitanje je kad bi se posle kutarisali Slavke. Uzeo bi titulu, ali bi nam uništio djecu i perspektivu. Ne mogu nas rahat ni pobijedit.
Hvala pitari!

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:50 pm

mirzza je napisao/la:
uto nov 28, 2017 3:36 pm
Plava Porodica je napisao/la:
i Adzem, dvaput je dvaput. :karanje: :karanje:
phpBB [video]

Moja su meraa noći dve noći dvee :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

uto nov 28, 2017 3:58 pm

nije mjerilo... :kafa:
gradi željo boli te *****

Fanzi
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:01 pm

barbarez je napisao/la:
uto nov 28, 2017 2:56 pm
@fanzi ma buraz samo ti mene citiraj. Evo napisacu ja Ado je supak, samo nek on nastavi ovako kao jucer. Pa me vi opet citirajte. Farbacu lopte, gasit sve itd. Nije problem nimalo. Ja volim Zelju vise nego da budem upravu za nesto. Sustina moje kritike je da sam zelio gledati ovakvog Zelju, a ne ono sto su radili vecim djelom sezone. Ono jucer da su i izgubili niko im rijeci ne bi rekao. Tuga je bolan da su po onakvom terenu imali vise pasova i igre, presinga, borbe i zalaganja, nego u svim ostalim utakmicama zajedno. Ja njima svima za ono jucer skidam kapu, od trenera do igraca. Kad ih malo ponizis oni onda pocnu da budu ono sto bi trebali da budu uvijek. Sto je i sam Adzem rekao da su najpodcijenjenija ekipa. E pa sami su se doveli do toga, a sad je red da dokazu zasto igraju za najbolji klub. Ja se ne sjecam kad smo pitare onako razbili ko jucer. Poslije rata mozda ono 0-3 i 4-0. Zadnjih 6 derbija od kojih smo 2 dobili, svaki put su bili bolji od nas. E zato im jucer scakom po na osob cestitam jer smo bili ekipa, nije bilo loseg pojedinca. Ako je to Ado sad doveo na cistac i ovo ili slicno budemo mi ubuduce. Ja evo kazem sam sebi ja sam najveci debil i izvinjavam se za nestrpljenje koje sam imao i sto sam kritikovao Adzema.
Ja ti se još jednom izvinjavam, jer nisam htio komunikaciju spustiti na lični nivo, zaista. Međutim, podobra grupa ljudi, kako je to i sama anketa na forumu pokazala je spremnost otjerati Adžema prije nekih 20ak dana. Ne trebaš se osjećati prozvanim, nego smo imali direktnu prepisku, a obraćajući se tebi obratio sam se većoj skupini ljudi s kojom se jednostavno ne slažem u nekoliko pitanja koja se tiču samog Kluba: njegovih temelja, filozofije, vizije, misije.

Adžemu treba vremena. Adžem je naš. Adžem nigdje drugo ne bi dobio priliku za rad, koliko toliko normalnu nego kod nas.

Ponovo na refleksiju iz prošlosti: mi smo u ratu IZGUBILI SVE. SVE! Ostali su fragmenti. Mrvice.
Nama je potrebna nova evolucija u ljudskom kadru. Nama je potrebno više naših trenera, naših skauta, naših administrativnih radnika, ljudi koji vole ovaj Klub.
Za evoluciju je potrebno vrijeme.

Meni su sve ove stvari tako logične i prirodne, da prirodni odgovor mog uma, tijela i srca u komunikaciji s navijačima se kreće od tuge i brige, do jake nervoze i ljutnje. Ne kontam šta čovjek može uraditi da neki ljudi shvate da mi moramo preći još 1000 koraka da bi postali bosanski Dinamo, da još nismo pregazili ni prvih 100.

Posmatrajući kadrove i atmosferu među igračima nakon posljednjih par utakmica: da li ste spremni podržati Zajku da krene trenerskim putem?

Čekam klonove poslije trilogije sa Širokim. Treba ponovo pognojiti atmosferu, potaći druge svojim primjerom da ne prate Klub, ne dolaze na Stadion, povećati letvicu ambicija i skakati ko majmun jer nam je nedostižna u ovom trenutku.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:04 pm

Rekli smo da ce biti anketa na kraju polusezone za Adzema pa cemo uporediti rezultate
Željezničar ante portas !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:06 pm

IvanOsim je napisao/la:
Samo je steta sto ona prevara od igraca Kajkut, uzima dragocjene minute nasem Mujagicu koji je veliki potencijal.
Nek mu babo nadje angazman u Karsluheu yebo vas talent

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:09 pm

Imal dje gif Husrefa picke obicne, ***** vas u usta :D
Željezničar ante portas !

MrRiccoli
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:16 pm

Sretno Nikolicu, jedan veliki profesionalac i od srca sve najbolje u karijeri. Polako cistimo i pripremamo teren za pojacanja

Elegant
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:16 pm

Evo moj doprinos sa derbija, da imamo ove momente zabiljezene. :DD:

slika
Dino :D

>>>
Spoiler:
slika
slika

slika

Krste
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barbarez
Kontakt:

uto nov 28, 2017 4:18 pm

ChWilla je napisao/la:
uto nov 28, 2017 3:18 pm
Budi Željo je napisao/la:
uto nov 28, 2017 3:16 pm
najveci problem kod nas sto ljudi od Adzema ocekuju da je madzionicar i da jednim treningom napravi barselonu. Čovjeku je trebalo vremena da izbije iz glave sve one antifudbalske demagogije Slavka pa bgm i Mulalica, navike su čudo još pogotovo sto su trajale dugo a najteze je starijim igracima to izbiti iz glave. Ipak se npr vidi da je i ZEc dosta napredovao od samog dolaska, vise učestvuje i u napdau i u odbrani, manje je sebičan i td... Za Adzema kazu da mnogo polaže računa na taktici i zadacima i pravljenju sistema što u modernom fudbalu danas se i ne može zamilsiti nista ako ti elementi nisu prisutni. Ko je neki dan pročitao intervju trenera partizana nakon prolaza u evropi vidio je da i on sam kaže da su ga na početku mnogi tjerali, a on je ekipi stalno govorio da zeli da napravi sistem da cijela ekipa zna sta da radi u svakom momentu i da fudbal u kojem se čeka neka improvizacija i bljesak pojedinca je mrtav. Tako da svi mi zajendo sabur veliki i na proljece ce da bude sve još duplo bolje! ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nemoj tako, kako ne može odmah, kako se husrefov pečat odmah vidi...
Tako je ChWila reci nam pravu istinu, nama slijepcima. Ja preuzimam krivicu na sebe hahaha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.

Prijava