Nisu trebali subotu stavititeteac8684 je napisao/la:Subota, 18:00h sa Travnikom...

Nisu trebali subotu stavititeteac8684 je napisao/la:Subota, 18:00h sa Travnikom...
A ništa što je Bosna ugasila KK Željezničar...ko ih je.be...svakako su pitarski klub!cikazubo je napisao/la:Nije tema, ali sta mislis gdje su Selimovici bili prije nego su osnovali Sparse ? Nije OKK nastao direktno na padu Bosne, ali su iskoristili taj krah, i dobro nastetili ionako raspadnutoj Bosni na mnoge nacine. Niko ne spori da je pad Bosne plod lose politike koja je trajala preko deset godina, planski se zataskavalo i krilo od javnosti, nabili 12mil duga ybt, ali Nihad je bio licno jedan od onih koji su ucestvovali u svemu uz Dinu, Bukvu i sl. Takvi ljudi plus SD hoce publiku na novo ime, e vala prvi cu navijati protiv tog "želje" koliko god suludo samom meni zvucalo.irfo je napisao/la:Sparsi su nastali iz nesposobnosti celnih ljudi Bosne, a pricati da je nastao na unistavanju iste je suludo, ljudi kad su krenuli od pocetka znali su da zele ulagati u mlade i da ce im se to isplatit, a tadasnja bosna nije forsirala omladinu nego dovodila skupe istrosene igrace za koje nije bilo para, da su radili kao sparsi , bosna bi danas igrala euroligu, sjecam se da se govorilo prije deset godina da bosna ima najveci budzet u nlb ligi a nisu mogli nikad vise o 7-8 mjestacikazubo je napisao/la: Kao prvo mutno je sportsko drustvo zbog mnogih stvari, pa skoro se nasi javno ogradise od njihovog covjeka, ovdje se blatio psovao itd. Kao drugo OKKS je nastao na unistavanju kosarkaskog diva koji ima tradiciju i mocnu historiju ( slicno pitarskoj politici ), znaci sd proda ime, ovi dobiju navijace, to je neka formula, a ovo ce usppjet jedino ako mi budemo tolike ovce da smo zeljni samo furke tj dvoranskog navijanja..
Eh sad spominju se Siljak i Vukotic da su prisustvovali jednoj utakmici, to bi vec bila neka druga prica..
Ko je taj?HanibalTM je napisao/la:Šteta što Haris M. nije završio kod nas.
Možda MedunjaninRodom s mejtaša je napisao/la:Ko je taj?HanibalTM je napisao/la:Šteta što Haris M. nije završio kod nas.
To sto si napiso ti odgovara nicku..ublehas je napisao/la:A ništa što je Bosna ugasila KK Željezničar...ko ih je.be...svakako su pitarski klub!cikazubo je napisao/la:Nije tema, ali sta mislis gdje su Selimovici bili prije nego su osnovali Sparse ? Nije OKK nastao direktno na padu Bosne, ali su iskoristili taj krah, i dobro nastetili ionako raspadnutoj Bosni na mnoge nacine. Niko ne spori da je pad Bosne plod lose politike koja je trajala preko deset godina, planski se zataskavalo i krilo od javnosti, nabili 12mil duga ybt, ali Nihad je bio licno jedan od onih koji su ucestvovali u svemu uz Dinu, Bukvu i sl. Takvi ljudi plus SD hoce publiku na novo ime, e vala prvi cu navijati protiv tog "želje" koliko god suludo samom meni zvucalo.irfo je napisao/la: Sparsi su nastali iz nesposobnosti celnih ljudi Bosne, a pricati da je nastao na unistavanju iste je suludo, ljudi kad su krenuli od pocetka znali su da zele ulagati u mlade i da ce im se to isplatit, a tadasnja bosna nije forsirala omladinu nego dovodila skupe istrosene igrace za koje nije bilo para, da su radili kao sparsi , bosna bi danas igrala euroligu, sjecam se da se govorilo prije deset godina da bosna ima najveci budzet u nlb ligi a nisu mogli nikad vise o 7-8 mjesta
Ne, to znači da se neplaćaju dupli porezi. Knjigovostveno vođenje knjiga se nemože objasniti u par rečenica i obračunavanje poreza je postala nauka a naši zakoni samo usložnjavaju inače komplikovanu situaciju.11plavih'92 je napisao/la: Da li to znaci da se na nase donacije (i clanarine) kao takve ne placaju nikakvi porezi, ni PDV niti na dobit
Vidi vidi sto se Jakupovic i Valjic čuvaju za lavoraflux je napisao/la:Službena lica za polufinale Kupa, Željo - Sloboda! http://prntscr.com/ar7oth" onclick="window.open(this.href);return false;
Do sad smo imali fantastične posjete nedjeljom i vidi se da raji to odgovara i ne treba mijenjati.Plava Porodica je napisao/la:Nisu trebali subotu stavititeteac8684 je napisao/la:Subota, 18:00h sa Travnikom...
Šta odgovara? da su radili svim silama da ugase KK Željo, ili da su Pitarski klub?cikazubo je napisao/la:To sto si napiso ti odgovara nicku..ublehas je napisao/la:A ništa što je Bosna ugasila KK Željezničar...ko ih je.be...svakako su pitarski klub!cikazubo je napisao/la: Nije tema, ali sta mislis gdje su Selimovici bili prije nego su osnovali Sparse ? Nije OKK nastao direktno na padu Bosne, ali su iskoristili taj krah, i dobro nastetili ionako raspadnutoj Bosni na mnoge nacine. Niko ne spori da je pad Bosne plod lose politike koja je trajala preko deset godina, planski se zataskavalo i krilo od javnosti, nabili 12mil duga ybt, ali Nihad je bio licno jedan od onih koji su ucestvovali u svemu uz Dinu, Bukvu i sl. Takvi ljudi plus SD hoce publiku na novo ime, e vala prvi cu navijati protiv tog "želje" koliko god suludo samom meni zvucalo.
Dobice igraci dan vise odmora po meni pametan potez.dell21 je napisao/la:Do sad smo imali fantastične posjete nedjeljom i vidi se da raji to odgovara i ne treba mijenjati.Plava Porodica je napisao/la:Nisu trebali subotu stavititeteac8684 je napisao/la:Subota, 18:00h sa Travnikom...
pa dobro, ono jeste ašćare bio crveni karton, zadnji igrač odbrane, tu se nema šta reći.Izlija je napisao/la:Nije mi ovaj sudija ostao u lošem pamćenju, možda Enisu S. jeste ali je pretežno solidno sudio. On nam je sudio jesenas protiv Slavije 0:0 kada smo fulili sve moguće.
I ja vise volim.nedjelju ali ...dell21 je napisao/la:Al od slobode će imati dan manje odmora pred travnik, vjerovatno je procijenjeno da je ova utakmica bitnija pa da se odmore dan više.
Ali ja sam zbog posjete napisao da je bolja nejelja od subote, radim do četri dok dođem kući odmor zena itd... nekada se i produži pa je teško stići još se umorno. Pišem u svoje ime meni tako odgovara
Svaka cast Maku za ovo sto je uradio, inace ko ga ne zna evo klipavrbanjusa je napisao/la:Kad stane srce moje...
http://fkzeljeznicar.ba/mak-filipovic-z ... car/19533/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naježio sam se!vrbanjusa je napisao/la:Kad stane srce moje...
http://fkzeljeznicar.ba/mak-filipovic-z ... car/19533/" onclick="window.open(this.href);return false;